Çok mutsuzum, insan görmek istemiyorum

Sizin gibi sorunlu bir veliyle karşılaşmayacak olmaktan ben de memnunum. Allah çocuğunuzun öğretmenine sabır versin. Kim bilir ne yaka silkiyordur sizden. Çocuğunuzu da bu tavırlarla ne kadar bunalttiginizi az çok tahmin ediyorum. Allah ona da sabır versin. Annenin iyisi de şans kötüsü de. Kimi çocuğa da sizin gibi anne düşüyor işte. (bak sizin gibi konuştum ) :KK70:
Ben kişisel almıyorum sizin gibi örtmen hanımm 😙

Ben eminim kendimden siz kendinize çözüm bulun oohh dertleştik bak işte ne güzel içini döktün baya dolmuşsun bu rahatlama bir süre idare eder 😚

Küçüklüğümden beri yapmak istediğim mesleği yapıyorum, Allah'a şükür sağlığım yerinde. Öğrencilerim beni seviyor. İşimde iyi olduğum da söylenir. Ama....
İnanır misiniz yataktan kalkmak istemiyorum. O okula girdiğimde içime öküz oturuyor sanki. Görev yaptığım yeri okulu sevmiyorum. Bir tane arkadaşım yok burda. Yok dediysem yanlış anlaşılmasın, elbette sohbet ettiğim beraber bir şeyler yaptığım insanlar var. Ama kafa dengi diyebileceğim gerçekten beni ve sorunlarımi dinleyecek tek bir insan yok. Zaten hepsi evli çocuklu kisiler. Sohbetlerini dinleyeyim desem beni hiç sarmiyor. Ben yemek, çeyiz, çocuk gibi muhabbetlerden hoşlanmam daha doğrusu uzun uzun konuşulacak şeyler değildir benim için. İşte hangi tencere takımı iyidir vs bilmem. Ama okulda öğretmenler odasında bunlar konuşuluyor hep. Dahil olayım desem "hmm güzelmiş"ten öteye gidemiyorum.

Aslında yakın arkadaşlarım vardı ama hepsinin tayini ciktigi için gittiler. Geriye kalanlarla gram enerjimiz uymuyor. Ne ben onlarla ne onlar benle sohbet edecek bir şey bulamıyoruz. Okula yalnız gidip yalnız geliyorum. Ama onların ikişerli üçerli okula gidip gelmesi bir şeyler planlaması vs zoruma gidiyor. Birbirlerine akşam yemeğine vs gidiyorlar. Haklarıni asla yemeyim beni de çağırdılar birkaç sefer ama sıkılacağimi bildiğim için gitmedim.

Ancak bu yalnızlık beni artık o kadar boğmaya başladı ki depresyona girdim sanırım. Artık öğrencilere bile tahammülum kalmadı galiba. Yanıma gelmelerinden bile rahatsız oluyorum bazen. Halbuki hepsini seviyorum. Hatta bugün bir tanesi bana "Hocam siz burda kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz bu yüzden üzgün görünüyorsunuz hep, ama yazın attığınız fotoğraflarda çok mutluydunuz" dedi. Onlar bile anlıyor.

Ogrenciler çok iyi çocuklar aslinda. Keşke kendi memleketimde yeni bir okulda ama bu öğrencilerle olabilsem. Ama şimdi okula gitmek öğretmenler odasına girmek bile istemiyorum. Yalnızlığı dibine kadar yaşıyorum burda. Okul değişikliği imkanım yok. Tayinime de bir seneden biraz fazla zaman var. Ne yapacağımı bilemiyorum ve çok bunaldim.
Ka
Benim eski okul ortamım böyleydi
Ben 4 aylık kızımı bırakıp ise baslamak zorunda kalmışken onlar 3 katlı villalarindan falan söz ederlerdi hiç tahammül edemezdim resmen yapayalnizdim
Cogu zaman tek başıma otururdum
Sonra okulum değişti yine gidip geldiğim bir şeyler paylaştığım samimiyette birileri yok ama en azından görgüsüz insanlar da görmüyorum burayı seviyorum
Ortam gerçekten çok onemli
katılıyorum sizlere ortam gerçekten önemli :( konu sahibine demek istediğim kafa denginiz değilse uyuşamayacağınıza inanıyorsanız yalnız kalmanız daha sağlıklı bence.

okulda arkadaş edinmeye gerek neden duyuluyor ki?ben 4 yıl hiç duymadım.havadan sudan öğretmenler odasında konuşuluyorsa 2 laf ettim hepsi bu.zaten teneffüsler kısa.öğle arasında da yemek yenir dinlenilir.kafa dengi bir kişi de olursa çok bile.öğretmenin asıl arkadaşları pırıl pırıl çocuklar oluyor .iş çıkışı da bebeği olan ona koşar hastası olan ona koşar vakti olan da sporuna gider alışveriş yapar vs.
Arkadaş edinmek değil de zaten ben de cocuga koşuyordum
10 delik teneffüste bile saçma muhabbete maruz kalıyordum o yüzden sinir olurdum
Dediğiniz gibi daha çok öğrencilerle oluyordum ama okuldaki öğrenciler de çok soru soran çok dersle ilgisi olan öğrenciler degildi ama güzel cocuklardi

Benim eski okul ortamım böyleydi
Ben 4 aylık kızımı bırakıp ise baslamak zorunda kalmışken onlar 3 katlı villalarindan falan söz ederlerdi hiç tahammül edemezdim resmen yapayalnizdim
Cogu zaman tek başıma otururdum
Sonra okulum değişti yine gidip geldiğim bir şeyler paylaştığım samimiyette birileri yok ama en azından görgüsüz insanlar da görmüyorum burayı seviyorum
Ortam gerçekten çok onemli
Öğretmenmisin sen bilmiyordum 😍😍😍seni çoğaltmalıyız ceyceycim senin gibi öğretmenler lazım Türkiye’ye yeni nesil için 👩🏻‍🏫

Öğretmenmisin sen bilmiyordum 😍😍😍seni çoğaltmalıyız ceyceycim senin gibi öğretmenler lazım Türkiye’ye yeni nesil için 👩🏻‍🏫
Daha Türkçe yazmayı bilmeyen birinin iyi öğretmen/kötü öğretmen ayrımı yapacak haddi kendinde bulması ne kadar komik. Abla ilk önce soru eklerini bağlaçları ayrı yazmayı daha doğrusu konuşmayı öğren sonra gel mesleğimiz hakkında yorum yap yahu :) Neyse ki sadece iyi eğitimliler gitmemiş yurt dışına , arada cahilleri de itelemişiz.

Daha Türkçe yazmayı bilmeyen birinin iyi öğretmen/kötü öğretmen ayrımı yapacak haddi kendinde bulması ne kadar komik. Abla ilk önce soru eklerini bağlaçları ayrı yazmayı daha doğrusu konuşmayı öğren sonra gel mesleğimiz hakkında yorum yap yahu :) Neyse ki sadece iyi eğitimliler gitmemiş yurt dışına , arada cahilleri de itelemişiz.
Ahhh acıdı kalbımden vurdun beni 😜 hoca bana taktı iyimi

Burda doğup büyümeme rağmen Türkçem gayet iyi

Ben memnunum hayatımdan çok şükür 🙏

Sizin seviye yalnız giderek alçalıyor inişe geçiyorsunuz aman dikkat örtmen hanım 😅

Üşüştü yine öğretmen düşmanları. Bunlar hep hazımsızlık ve boşluk - işsizlik emareleri😆
Bugün başım çok ağrıyor yazsam "Sen şimdi bunu çocuklara yansıtırsın bak sinirlendin hemen istifa et " falan diyecekler. :D Öğretmenlere gıcık oluyorum demiyorlar da çocukları düşünüyor gibi davranıyorlar ya çok gülüyorum.

Üşüştü yine öğretmen düşmanları. Bunlar hep hazımsızlık ve boşluk - işsizlik emareleri😆
iki taraf da birbirine olmaması gereken hakaretler etti.tasvip edilecek yanı yok .olay kapansın.siz de kızıştırmayın da üyeler sakinleşsin.

Bu ortamlar her iş kolunda ve her görev yerinde olabilir. Liseler genelde merkezi olduğundan genç, yeni mezun bekar hocalar oralarda çalışamaz. Senin dezavantajın bu. Ben zorunlu hizmetteyken herkes bekardı, canlı müziğe falan giderdik. Şimdi yeni merkezi okulumda gençler istiyor ama katılamıyorum mesela. Yoksa İş Bankası Yozgat şubesi de farklı değildir eminim.

Ahhh acıdı kalbımden vurdun beni 😜 hoca bana taktı iyimi

Burda doğup büyümeme rağmen Türkçem gayet iyi

Ben memnunum hayatımdan çok şükür 🙏

Sizin seviye yalnız giderek alçalıyor inişe geçiyorsunuz aman dikkat örtmen hanım 😅
Yoo cahil olduğunuzu söylüyorum. Tepeden tırnağa cehalet ve hadsizlik akıyor parçalarınızdan. Seviyemi falan düşürmüyorum. Siz haddinizi aşıyorsunuz örtmenim falan diyerek sevimli olduğunuzu sanıyorsunuz ben de size ne kadar itici hadsiz ve cahil olduğunuzu söylüyorum. Amacım kalbinizden vurmak falan değil. Bana ne sizin kalbinizden. Ben bir "örtmen" olarak daha çok beyninizle ilgiliyim:)

iki taraf da birbirine olmaması gereken hakaretler etti.tasvip edilecek yanı yok .olay kapansın.siz de kızıştırmayın da üyeler sakinleşsin.
Bunu deyip de bana edilen hakaretlere beğeni emojisi koymak, hakaret eden asıl üyeyle şakalaşmak falan kaçıncı seviye ? Tamam en arabulucu sizsiniz.

Bu bir yılı internetten sosyalleşerek geçirseniz. Evde çeşitli uygulamalarla dil öğrenebilirsiniz. Ya da zoom üstünden eğitim veren fotoğrafçılık vs. kursları alabilirsiniz. Öğrencilerinizle erasmus, etwining gibi projeler yapıp Türkiye den farklı yerlerden öğretmenlerle tanışabilirsiniz. Ben corona dönemi etwining yapmıştım. Kafanız meşgul olur hem de 1 yıl nasıl geçti anlamazsınız bile.
Bir yılınızı kendinizi geliştirmek için kullanın. Dil öğrenmeyi öneririm. Tabii ki size uygun olsun. Bence F flower_rose önerilerini dikkate alın. Öğretme teknikleri ve öğrenmeyi sevdirme üzerine uzaktan yüksek lisans yapabilirsiniz.
dağbaşında bir köye 18 yaşında atanmış ebe bi kuzenim vardı.
gerçekten dağbaşı, kışın kar 3 metre, yazın merkeze 4 saat, bir yerden sonra katırlar, annesinin karnında ölmüş bebekleri bile evde doğurtuyordu öyle bir yer

orada kız dağcı oldu profesyonel şimdi, ağrıya tırmandı bu sene.
her yerde bir imkan vardır illa ki.
Bir yıl mecburi hizmet yaptığım yerde halkla iç içe oldum, çok da eğlendim. Şehir imkanlarının olmadığı dağlık bir yerde ben de hayatımda hiç yapmadığım dağlara tırmanma işine bulaştım. Lisenin dağcılık kulübüne dışarıdan katıldım. Profil resmimin altında "Kar leoparı dağcı" yazıyor. Şimdi dağcılık benim hobim ve amatörce de olsa hala yılda iki üç kez hafta sonları tırmanıyorum.

Sıkıntılı halınızı böyle aşabilirsiniz.

Burda durduk yere kadına yüklenilmis resmen.
Kadin basit bir şekilde sorunu anlatmış, çözüm aramış konu ne kadar saçma bir hal aldı. İnsanlar konu açmaya korkar oldu artık.

Konu sahibi seneye gidecekmissiniz zaten az daha dişinizi sıkın arada bir hoşunuza gitmese de muhabbetlerine katilin belki bir yerden yakalayıp devamını getirirsiniz, sizin de hoşunuza gider.

Mesleginizde de başarılar dilerim.

Back
X