Çok mutsuzum :(

Ben dediğiniz şekilde söylediğini hiç sanmıyorum, neden derseniz, hep bir kendini üstün görme çabası içerisinde.. öyle diyerek ben ne kadar iyi bir insanım Allah seni bana yazmış demeye çalışıyor..
Abdest alıp namaz kıldığı İçin cennetin anahtarını cebine koyduğunu sanıyor..

Benim eşimde şakayla arada bir benim gibi yakışıklı kocayı bulmuşsun der gülerek , yada bazen ben olmadaydım seni kim alırdı der ama tabi ki şakayla. Bende ayni şekilde ben olmasaydın kimse evlenmezdi der güleriz beraber . Abartıyor musunuz biraz ?

Burdaki Kadınlar niye bu kadar yıkıcı ? En küçük seyde boşan diyorsunuz ? Bu kadar kolay mi bir yuvayı yıkmak? Biraz yapıcı olun . Evet katlanmasın kimse mutsuzluğa . Ama tek ve ilk çare boşanma olmamalı. Sakız gibi yapışmış ağzınıza sorun ne olursa olsun boşan. Siz sanki çok mutlusunuz da peh.

Yemeğini yapıp, önüne getirmişim, çayını demleyip servis etmişim, rica ederek sen götürür müsün? Sözüme karşılık bakıp ta “ sen ne sevap işledin ki de Allah beni karşına çıkardı” gibi bir söz etmesinde ben art niyet ararım...

Canim ya bu eger günde 5 defa olursa ve sürekli olursa haklısın kesinlikle çok EGO'su yüksek bir adam derim. AMA sırf bir kere bu yanlışı yaptı diye niye hemen mutsuzluk bayrağını cekyorsun ki ?

Canim ya bu eger günde 5 defa olursa ve sürekli olursa haklısın kesinlikle çok EGO'su yüksek bir adam derim. AMA sırf bir kere bu yanlışı yaptı diye niye hemen mutsuzluk bayrağını cekyorsun ki ?

1 defa değil, belki hergün de değil tam bir şey söylemeyim yalan olmasın ama 2 güne bir kesinlikle bu sözü duyuyorum ben..
Sizin fikrinize de saygı duyarım, ama bu sözü bir şaka olarak söylemek var bir de iğneleyerek kinayeli biçimde söylemek var..

öyle diyerek ben ne kadar iyi bir insanım Allah seni bana yazmış demeye çalışıyor..
işte ya siz ona bir lutufsunuz bunu buraya yazdıgınız şeyden ben anladıysam sizde anlamalısınız.lütfen üzgün yada sinirli oldugunuz için anlayamıyor olabilirsiniz ama sizinle farkına varıyor her güzelligin ikinizde birbirinize güzel bir hediye olmuşsunuz.
biriniz daha fazla dile getiriyor sadece.

Sorsan bunu söyleme nedeni neymiş ?

Sorsan bunu söyleme nedeni neymiş ?

Beni kendisinden başka kimse çekmezmiş,2 günde babamın evine yollarmış.. bu sözlere maruz kalmak çok zor, ben namusuna Şeref’ine laf getirdim, arkasından iş çevirdim sanki, büyük bir yalanım var bilmediği sanki.. babamın evine gönderilecek kadar ne suçum var bilmiyorum, kötü yönlerim olabilir, hatalarım da olabilir... ama ufacık şeylerden de mutlu olabilen bir insanım..

sen mutluluğa hak edecek birisin.
o adam seni mutsuz ediyorsa vardir bir nedeni
sen yanaş cilvelik yap bakalım:)
olmadi olmuyorsa çocuk yapma derim çocugunada laf eder.

Benim hatirladigim kadariyla onceki konularinizda iyi bir isiniz oldugunu soylemistiniz. Isi birakmak mutsuz bir evlilikte bile bile lades olmus. Esinizin size olan saygisini bile azaltabilir. Su asama kisasa kisas yapip sizin hissettiginizi ona hissettirmenizden baska bir cozum yok gibi.

Çocuk yoksa boşanmayı düşünebilirsin.

Çocuk yoksa boşanmayı düşünebilirsin.

Yok, fakat dediğim gibi neden boşanmaya cesaretim yok şuan böyle sürmeyeceğini bile bile neden elim kolum bağlı bekliyorum..
Beni bu mutsuzluğun içine hapsetti sanki, neden kurtulmak İçin çabam yok, neden alıştım böyle yaşamaya...
Oysaki ben böyle aciz bir insan değildim ki.. kendime acıyorum ..

bildiğin psikolojik şiddettin alasını uyguluyor
maddi sorunu olup size bunu yapmaya hakkını yok gülüm
seni ezdikçe kendini bir b.k sanıyor izin verme lütfen
tabi ben çalışıyorum para getiriyorum diye yapıyor
garibim sen dedeye inip ders çalışıyorsun para getirmiyorsun diye yapıyorum
kendi hakkını lütfen savun söyle
böyle gidersen seni hasta edecek sonra kendi keyfine bakacak
lütfen sirkelen bir kendine gel

Karşısından susmam zaten çoğu zaman gerçekten haklı olduğumu biliyorsam, fakat bu seferde saygısız oluyorum, hakkımı savununca...
İnşallah er ya da geç bana yaptığı bu haksızlıkların farkına varır ve bin pişman olur sadece bunu diliyorum... o zaman ben yanında olmam, ama onun o pişmanlığı yaşadığını bilmek bile yeter bana ...

neden çalışmıyorsunuz? bir işe girin ve ayaklarınızın üzerinde durun. işe giderkende ders çalışabilirsiniz bahane etmeyin.

böyle böyle depresyona sokacak sizi belli

neden çalışmıyorsunuz? bir işe girin ve ayaklarınızın üzerinde durun. işe giderkende ders çalışabilirsiniz bahane etmeyin.

böyle böyle depresyona sokacak sizi belli

Ders çalıştığım İçin çalışmayı hiç düşünmedim açıkçası..
Daha önce çalışma hayatımı ele alırsam evlenmeden önce annemlerin evindeyken, annem yemeği temizliği yapıp bana bir şey yaptırmazken yorgunluktan hergün düzenli olarak yemek yeyip duş alıp yatardım..
Şimdi o şekilde olursa ders çalışamam maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…