- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
bir iş bulup çalışma imkanınız yok mu ?
eşiniz deger görmemiş sizden bekliyor .anlatsın evladına annesinin babasını nekadar sevdigini mücadele ettigini bunlar sizi yüceltir alçaltmaz.
eşiniz aslında size sen Allah ın sevgili kulusun ne iyilik yaptın demekle sizi övüyor sizi ALLAH ın sevmesi nekadar güzel birşey sizin bir iyilik yapmış olmanız nekadar dogru bir hareket sizin bir dua edeniniz olması nekadar hoş bir teşekkür bir de böyle düşünün.
aslında eşiniz sizi övüyor bunları kendisine degil size yapıyor eşinize odaklanmayın düşünceleriniz sizi tek bir noktaya odaklamış üzülmeyin.
tatlı münakaşalar bunlar
Benim eşimde şakayla arada bir benim gibi yakışıklı kocayı bulmuşsun der gülerek , yada bazen ben olmadaydım seni kim alırdı der ama tabi ki şakayla. Bende ayni şekilde ben olmasaydın kimse evlenmezdi der güleriz beraber . Abartıyor musunuz biraz ?
Canim ya bu eger günde 5 defa olursa ve sürekli olursa haklısın kesinlikle çok EGO'su yüksek bir adam derim. AMA sırf bir kere bu yanlışı yaptı diye niye hemen mutsuzluk bayrağını cekyorsun ki ?Yemeğini yapıp, önüne getirmişim, çayını demleyip servis etmişim, rica ederek sen götürür müsün? Sözüme karşılık bakıp ta “ sen ne sevap işledin ki de Allah beni karşına çıkardı” gibi bir söz etmesinde ben art niyet ararım...
Canim ya bu eger günde 5 defa olursa ve sürekli olursa haklısın kesinlikle çok EGO'su yüksek bir adam derim. AMA sırf bir kere bu yanlışı yaptı diye niye hemen mutsuzluk bayrağını cekyorsun ki ?
Sorsan bunu söyleme nedeni neymiş ?1 defa değil, belki hergün de değil tam bir şey söylemeyim yalan olmasın ama 2 güne bir kesinlikle bu sözü duyuyorum ben..
Sizin fikrinize de saygı duyarım, ama bu sözü bir şaka olarak söylemek var bir de iğneleyerek kinayeli biçimde söylemek var..
Sorsan bunu söyleme nedeni neymiş ?
Merhaba hanımlar,
Sadece içimi dökmek için açtığım konu..
Sanırım yavaş yavaş benliğimi kaybediyorum, gün geçtikçe daha da hissizleşiyor, Hayata dair hiçbir hevesimin kalmadığını hissediyorum..
26 yaşında, 1.5 yılı aşkındır evliyim..
Her durumda beni eleştirebilen, her şeyin en iyisini kendinin bildiğini sanan bir eşe sahibim..
Bana karşı yaptığı en ufak şeyi lütuf sayan..
Dün çay yaptım, getirdim içtik, sen alır mısın dedim bardakları ve tepsiyi aldı gidiyor, bana baktı ve “ sen hangi sevabı işledin de benim gibi birini nasip etti Allah sana” gibi bir cümle kurdu..
Bir tepsi götürme eylemine bu lafları etti...
Kendini nerede görüyor hiç bilmiyorum, sadece kendisinin mi yaptığını sanıyor böyle şeyleri veya hangi düşünceye dayanarak söylüyor hiç bilmiyorum..
Sanırım ben hiçbir şeyi hak etmeyen biriyim..
Yaşadığım evlilik evlilik değil, yaşadığım hayat ise hayat değil..
Tüm aktivitem gün içinde alt katımda oturan dedemlere inmek ve ders çalışmak..
Fazlasıyla maddi sıkıntı çekiyoruz şuan, en son bir sinemaya vs bir yere ne zaman gezmeye gittiğimizi hatırlamıyorum.. Ben böyle değildim, sosyal bir insandım..
Böyle bir evliliğe tahammül edecek bir insan değildim, tamam şiddet ihanet yalan vs bir şey yok ama , sadece bunlardan ibaret değil ki..
Bunlar zaten olmaması gereken şeyler değil mi , eşin bunları yapmaması bir lütuf değil ki..
Mesela eskisi gibi sevdiğini hissetmiyorum artık, bunu gözlerinde görüyorum..
Tek kelime edecek bir sohbet olmadan, birlikte bir şeyler yapmaktan zevk almadan, en önemlisi karşımda beni gerçekten anlamayan bir insanı görmek, beni bu depresyon mu desem, bunalım mı desem, boşvermişlik mi desem bu buhranın içine attı..
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, birinin devamlı beni kötülemesi çok zoruma gidiyor...
Neden ayrılmıyorsun diyeceksiniz, sanırım en kötü olabilecek ihtimal gerçekleşti.. ALIŞTIM BÖYLE MUTSUZ YAŞAMAYA.. Ne kadar acı...
Doğru düzgün iki lafı bir araya getiremedim, kusuruma bakmayın.. bu da dursun bir kenarda yıllar sonra bakarım belki...
Çocuk yoksa boşanmayı düşünebilirsin.
bildiğin psikolojik şiddettin alasını uyguluyor
maddi sorunu olup size bunu yapmaya hakkını yok gülüm
seni ezdikçe kendini bir b.k sanıyor izin verme lütfen
tabi ben çalışıyorum para getiriyorum diye yapıyor
garibim sen dedeye inip ders çalışıyorsun para getirmiyorsun diye yapıyorum
kendi hakkını lütfen savun söyle
böyle gidersen seni hasta edecek sonra kendi keyfine bakacak
lütfen sirkelen bir kendine gel
neden çalışmıyorsunuz? bir işe girin ve ayaklarınızın üzerinde durun. işe giderkende ders çalışabilirsiniz bahane etmeyin.
böyle böyle depresyona sokacak sizi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?