Çok mutsuzum :(

Sizin yerinizde olsam her gün dakika başı aynısını ben derim. Ah ne kadar güzelim çok şanslısın. Ne kadar harika bir insanım valla Allah’ın sevgili kulusun da bana yar olmuşsun. Yoksa benden başkası seni çekemezdi hah hah ha deyin. Aynısının beterini yapın.

Denemek lazım aslında..
Benim bu şekilde davranmak gelmedi aklıma da ben hep onun gıcığına aksini iddia ederek , kendimi şanslı sanırdım, ta ki seninle evlenene dek gibi sözler ederdim..

Sizde alttan almayin. Yaptigi seyin lutuf olmadigini bir gereklilik oldugunu soyleyin. Kendi yaptiginiz seyleri soyleyin sizde.
Umarim neye calisiyorsaniz kazanirsiniz ve is hayatina atilirsiniz. Hem evden uzaklasmak hem maddi acidan rahatlamak belki evliliginize iyi gelir.

Çok teşekkür ederim sağ olun, inşallah..
Ben devamlı eleştirilmekten bıktım artık.. Kendisine defalarca söyledim, beni eleştirmenden nefret ediyorum beni sen hırçınlaştırıyorsun diye ama anlamıyor, anlamıyor ki hala yapıyor..
Böyle bu evlilik sürer mi bilmiyorum..
Yaz gelmek üzere şimdi de benim kılık kıyafetimden çıkacak tartışmalar.. geriliyorum düşündükçe şimdiden, kendime zarar veriyorum..

Eşiniz oldukça özgüvensiz karakteri zayıf biri ki size böyle cümleler sarfederek o küçücük dünyasında kendini tatmin ediyor. Bence ona aslında olduğunu sandığı kişi olmadığını güzel bir şekilde hatırlatın. Bir tepsi götürmesi bile sizin için lütufsa gözünde düşünün ne kadar çaresiz bir dünyası var. Kendi benliğini sizi aşağı ederek yukarıları çıkarmaya çalışan bir kişi kendini sizden küçük görüyordur özünde o yüzdendir bu çaba. Hayatınızı onsuz planlayın. Onu hayatınızdan çıkarın demiyorum ama o olmasa da hayatı iyi yaşayabileceğiniz bir gelecek kurun kendinize. Ve asla kendinizi değersiz görmeyin çünkü değilsiniz öyle. Değerlisiniz ve eşiniz bunun üstüne çıkamadığı için sizi daha değersiz hissettirme gayretinde

Denemek lazım aslında..
Benim bu şekilde davranmak gelmedi aklıma da ben hep onun gıcığına aksini iddia ederek , kendimi şanslı sanırdım, ta ki seninle evlenene dek gibi sözler ederdim..
Deneyin. Hatta daha da gıcıklaşın inadına. Anlasın yaptığı hatayı.

Sizde onu elestirin! Yaptigi seyin aynisi yapin. Sizi elestirdigi anda cevap verin, altta kalmayin. Belli bir sure sonra hatasini anlar belki. En fazla kavga cikar biraz kusersiniz. Sonra yine mi ayni seyi yapti tekrar karsilik verin. Nereye kadar devam edecek ki ? Sizde onun kiyafetine laf soyleyin! Seni sisman gosterdi , kisa gosterdi diye. Biraz sizde onun ozguveni ile oynayin. Inanin erkekler hemen inaniyor elestirilere. Hele de sizin ki gibi egosu buyuk olan, elestiri kaldiramayan tipler.

Bence sen bu durumu kabullenerek hatanın en büyüğünü yapıyorsun ki daha yaşın genç.
Madem mutsuzsun çok dikkatli korun ki hamile kalma derim.
Bence ilk önce kendine saygı duy eskisi gibi..
Sonra kendinden ödün verme derim

Evet sen çok iyisin ben seni haketmiyorum de bas kıçına tekmeyi !! Bi silkelen kendine gel !!! Çocuk olmadan kurtul bence

Psikolojik siddet uyguluyor size, kendinizi degersiz hissetmenize neden oluyor. Sahi insan neden yaninda kotu hissettigi biriyle evli olmak ister ki? Bunu size yapmasina izin vermeyin lutfen, karsi taraf narsistik egilimleri olan biri muhtemelen sorun onda sizde degil.

Cnm başta maddi sıkıntılar eve yansıyor belli karşılık vermekle çözülecek iş deil bu.Kendini mutsuz hissetme o psikolojiye sokma neden dersen imtihan denilen durum şu an senin başında. Boşanmak zaten kolay onu herkes yapıyor.onemli olan imtihana sabredebilmek.once iyiken eşinizle şu an kötüsünüz bi düşünün neden böyle oldu Rabbim ayeti** Onlar bilselerdi her sıkıntının arkasında birer müjde var onlar o sıkıntılarına güler gecerdi** Rabbim bu ayeti boşuna vermedi bu ayet benim hayat felsefem böyle yaşarsan Rabbim daha güzel kapılar açar inşallah.Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah.Hayat boş gibi geliyorsa Rabbime sığın...

Ne güzel yazmışsın arkadaşım

Haklısınız..
Fakat biz evlendikten belli süre sonra böyle olduk, yani yeni olan bir şey değil bu..
Ben tamamen karşı tarafa yüklemiyorum suçu, bende de hata var.. Benim de ağır konuştuğum, onun üzerine gittiğim zamanlar oluyor..
Ama benim için bir çivi kaldırsa, bir şey yapsa varyaa ne şanslısın vs sözler ediyor hemen..
Bir laf varya kaşıkla verip kepçeyle çıkarmak diye..
Onun misali..

sizin için birşeyler yapması sizi mutlu etmiyor mu? tepsi götürsün kaşık kaldırsın vs vs.
sizin ona teşekkür etmenizi bekledigi in mi oluyor bunlar acaba.
hani biz yemek yaptıgımız zaman ellerine saglık cümlesini bekleriz ya onun gb birşey mi eşinizin yaptıgı sizden de bir teşekkürü beklemesi.
eşiniz kendini onurlandırıyor galiba sizin onu övmenizi o kendine yapıyor galiba.
o söylediginde sizde onaylasanız evet sen benim için lutufsun bir güzelliksin gb sözler söyleseniz.
bunlar sizi mutsuz etmemeli sinemaya gidememek sorun olmamalı.
evinizde internet var tv den baglanıp evde film izleyebilirsiniz dimi ama.
dışarıya çıkıp yürüyüş yapmak bir termos çay alıp park da oturup içmek para ile bagdaşmaz bence.
insan elindekini dogru kullandıgında mutlu olabiliyor galiba.

Benim için yaptığı en ufak şey söz konusu oluyor dediğim gibi.. her şeyi dile getiriyor.. benden başka hiç kimse seni çekmez, çocuğumuz olduğunda ona benim peşimde ne kadar koştuğunu anlatacağım ( hele bu lafa öyle sinir oluyorum ki anlatamam.. o benim peşimde dolandı yıllarca, çocuk olursa aksini, benim dolandığımı söyleyecekmiş)
Aslında sinema vs değil mevzu, orda maddi anlamda herhangi bir yorgunluk vermediğimi anlatmak istedim..
Gece çok kötü tartıştık, bilmiyorum ya ...

eşiniz deger görmemiş sizden bekliyor .anlatsın evladına annesinin babasını nekadar sevdigini mücadele ettigini bunlar sizi yüceltir alçaltmaz.
eşiniz aslında size sen Allah ın sevgili kulusun ne iyilik yaptın demekle sizi övüyor sizi ALLAH ın sevmesi nekadar güzel birşey sizin bir iyilik yapmış olmanız nekadar dogru bir hareket sizin bir dua edeniniz olması nekadar hoş bir teşekkür bir de böyle düşünün.
aslında eşiniz sizi övüyor bunları kendisine degil size yapıyor eşinize odaklanmayın düşünceleriniz sizi tek bir noktaya odaklamış üzülmeyin.
tatlı münakaşalar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…