- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ders çalıştığım İçin çalışmayı hiç düşünmedim açıkçası..
Daha önce çalışma hayatımı ele alırsam evlenmeden önce annemlerin evindeyken, annem yemeği temizliği yapıp bana bir şey yaptırmazken yorgunluktan hergün düzenli olarak yemek yeyip duş alıp yatardım..
Şimdi o şekilde olursa ders çalışamam maalesef..
emin ol kocan da çok mutsuz.
Ben olsaydim bu gece ona sarilarak uyur, uyansam bile uyuyor numarasi yapip sarilmaya devam ederdim.
Yarin sabahta upuzun bir mesaj atip mutsuz olduğumu ama onu sevdigimi surekli elestirmesinden rahatsiz oldugumu kocam tarafindan takdir edilmek istediğimi soyler tek tek anlatir yuz yuzede guzelce konusmak istedigimi tartismak istemedigimi soyler yarin gece iyi bi finallede gunu kapatirdim.
En azindan denerdim bunu, zaten mutsuzsun bide huzursuzluk oldu, bi olumlu anlamda bir adim atmis olur artik karsi tarafa atarsin topu. Oda illaki azcik bile olsa dikkat edecektir diye umuyorum.
İçimden gelmiyor hiç ona sarılıp uyumak..
Çok soğuttu kendinden..
Mesaj olayına da gerek yok, çünkü o her durumda beni suçlu çıkarmayı başarır.. onun sürdürdüğü yere kadar ben de konuşmayı düşünmüyorum..
Böyle ama ne zamana kadar devam edebilirsin ki? Yani bosan demiyorum. Lakin ikinizde böyle mutsuz ve kirgin. Aile danismanina felan gitseniz?
Onu kendisine söylediğimde onun ihtiyacı olmadığını benim tedavi olmam gerektiğini söyledi..
Hastaliginiz neymis peki ona göre?
karşılıklı birbirinize psikolojik işkence yapıyorsunuz. bu, adeta bir inatlaşma sürecine dönüşmüş. buna son vermelisiniz. artık içinizden biri gururunu kırıp, o ilk sevdiği günleri hatırlamalı, diğerine hatırlatmalı. bu süreç böyle devam edemez. bir girdaba girmiş dibe batıyorsunuz.
Psikolojik rahatsızlıkları olan benmişim yani..
ben olsam dedim zaten. guzel günlerin hatırına. bir kez daha denerdim.İçimden gelmiyor hiç ona sarılıp uyumak..
Çok soğuttu kendinden..
Mesaj olayına da gerek yok, çünkü o her durumda beni suçlu çıkarmayı başarır.. onun sürdürdüğü yere kadar ben de konuşmayı düşünmüyorum..
daha detaylı okudum. eşiniz, siz çalışmadığınız için sizi hazır yiyici ilan etmiş kafasında. bu durumda kendisine acıyor, sizi de bu rahat hayata hazıra alışan bir yük olarak görüyor. kendisini de nimet. bunu da her erkek yapmazdı diye düşünüyor.
bu düşünce tarzını konuşarak aşamazsınız. laf sokarak aşamazsınız. çalışarak aşarsınız. başka yolu yok gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?