Çok mutsuzum :(

siz de biraz dayanıklı olun. hem ders çalıştım kursa gittim hem de işe. öyle kolay bir şey yok hayatta.

ben olsam bu lafları bu muameleyi görüp böyle yaşamaktansa yorgunluktan sürünürüm daha iyi.

Hanımlar dün açtığım konudan sonra eş kişisiyle salonda oturuyorduk, o uyuyordu.. saat 23.30 civarı yatmaya gidecektim ve kendisine seslenip gelmiyor musun dedim..
Kafasını kaldırıp baktı, uyandı yani sonra gelirdir diye çıktım ışığı kapattım yattım yerime..

1 saat sonra asabi bi şekilde odaya girdi, yerine yattı yorganı çekiştirmeye başladı, napıyosun ya dedim, üstü açıkmış, ben yorgana bürünmüşmüşüm falan... ileri geri derken tartışma başladı..Neymiş ben onu kaldırmamışım, seslendim uyandın diyorum... inanmıyor..

Ve bana sus diyor devamlı, emir kipiyle susmuyorum, sen sus dedikçe susmayacağım dedim ve bu sinirli bir şekilde karşında sinir krizi geçiren biri olsa ağzını açamazdın demii dedi.. ( sinir krizi mevzusu ; yazın dayım öyle bir pislik yedi, ve babamla tartıştılar.. psikolojisi pek sağlıklı değil zaten, biz sesimizi çıkarmamıştık.. eş kişisi de bu olaya şahit olmuştu) koz olarak kullandı bana karşı..

Ve ben karşısından cevap verince sinirlendi iyice, kötü şeyler olmasın diye yastığımı alıp gidiyordum, sen bu yataktan gidiyorsan evden gidiyorum dedi, üstünü giyine arabaya bindi gitti

Gece saat 4.30 civarı kapıyı zorlamasına uyandım, anahtarı çektim kendi girdi ve kaloriferin önüne uzandı, geç yerine yat dedim gerek yok dedi.. sen bilirsin dedim..

1 saat önce geldi, kendi anahtarıyla girdi. O beni görmedi ben onu... salonda uyuyor sanırım... ne yapayım bana bir şey söyleyin ne olur....

Ben olsaydim bu gece ona sarilarak uyur, uyansam bile uyuyor numarasi yapip sarilmaya devam ederdim.
Yarin sabahta upuzun bir mesaj atip mutsuz olduğumu ama onu sevdigimi surekli elestirmesinden rahatsiz oldugumu kocam tarafindan takdir edilmek istediğimi soyler tek tek anlatir yuz yuzede guzelce konusmak istedigimi tartismak istemedigimi soyler yarin gece iyi bi finallede gunu kapatirdim.
En azindan denerdim bunu, zaten mutsuzsun bide huzursuzluk oldu, bi olumlu anlamda bir adim atmis olur artik karsi tarafa atarsin topu. Oda illaki azcik bile olsa dikkat edecektir diye umuyorum.

İçimden gelmiyor hiç ona sarılıp uyumak..
Çok soğuttu kendinden..
Mesaj olayına da gerek yok, çünkü o her durumda beni suçlu çıkarmayı başarır.. onun sürdürdüğü yere kadar ben de konuşmayı düşünmüyorum..

Böyle ama ne zamana kadar devam edebilirsin ki? Yani bosan demiyorum. Lakin ikinizde böyle mutsuz ve kirgin. Aile danismanina felan gitseniz?

İlk cümlede "bu adam narsist" dedim ki okudukça daha da emin oldum. Psikolog falan değilim, teşhis koymak yanlış zaten o amaçla yazmadım içimden geçeni belirttim ben psikoloji ve ilişkilerle ilgili kitaplar okuyorum bu aralar. O da etkili olabilir
Evlilik paylaşmaktır tepsiyi götürmek lütuf değil ki

Ayrıca sizdeki de bunalım ya da öğrenilmiş çaresizlik gibi birşey. Mutlu değilsiniz aslında alışmadınız da, sadece tüketmiş sizi, özgüveninizi yerle bir etmiş

karşılıklı birbirinize psikolojik işkence yapıyorsunuz. bu, adeta bir inatlaşma sürecine dönüşmüş. buna son vermelisiniz. artık içinizden biri gururunu kırıp, o ilk sevdiği günleri hatırlamalı, diğerine hatırlatmalı. bu süreç böyle devam edemez. bir girdaba girmiş dibe batıyorsunuz.

Boyle bi sozu bi insan esine nasil ciddi solerki? Hemde bu kdr basit birseyden dolayi? Derler ya kuru fasulye gibi kendini nimetten saymak.. hah isin ozu bu bence

Benimle evlendikten sonra sürekli el ele, diz dize , göz göze olacağız..
Farklı odada bile duramam senden ayrı derdi... şimdi ise, işten geliyor ve eve hırsız gibi anahtarıyla girip ,gün boyu Farklı odada durup yüzüme bile bakmıyor...
Önceden Benimle ilgili kurduğu hayaller aklıma geliyor da.. neyse nasıl inanmışım, nasıl kanmışım diyorum...

Psikolojik rahatsızlıkları olan benmişim yani..

Iyimis. Bence siz gercekten psikolojik destek almaya baslayin. O gelir veya gelmez. Siz cok yipranmissiniz belli. Biraz kendinize gelmeniz lazim. Disardan profesyonel biriylen görüsmenin en azindan size faydasi olacaktir.

ben olsam dedim zaten. guzel günlerin hatırına. bir kez daha denerdim.
bence sizde dusunmelisiniz bunu :) cok buyuk bir probleminiz yok, iki tarafta isterse asilabilecek seyler.
Ha ben mutsuzum oda mutsuz sevmiyorumda artik diyorsaniz bu iskenceyi surdurmenin bi anlami yok bana gore, bosanamiyorum tamamen bir bahanedir. İnsan mutsuz olduğu yerden ve kisiden ayrilir bu hayatin doğal akisidir. Belli ki esinize sevginiz bitmis filan degil kirginsiniz sadece. Ne olur yani son bi kere daha bi adim atsanız, boyle mutsuzluktan ne cikarki. Mutlu uyumak varken bu gece.. bi dusunun derim bizim icin..

daha detaylı okudum. eşiniz, siz çalışmadığınız için sizi hazır yiyici ilan etmiş kafasında. bu durumda kendisine acıyor, sizi de bu rahat hayata hazıra alışan bir yük olarak görüyor. kendisini de nimet. bunu da her erkek yapmazdı diye düşünüyor.

bu düşünce tarzını konuşarak aşamazsınız. laf sokarak aşamazsınız. çalışarak aşarsınız. başka yolu yok gibi geldi bana.

Düşüncesi bu mu gerçekten bilemiyorum..
Hiç aklıma gelmedi, ben çalışmadığım İçin böyle demiş olabileceği..
Geçen hafta işe gidecek, sabah kalktı üstünü giyiniyor, çalışmak istiyorum diyosun napcan çalışıp yat işte sıcacık dedi.. Bu durumdan bir memnuniyetsizliği olabileceğini hiç düşünmedim..

Canim @1var1yok sen esinin icini biliyo musun ya da tahmin edebiliyor musun? Kendisini sevmeyen biriyle evlenip mutlu olacagini sanmış. Olmamis. O ne kadar bocaliyodur simdi. Bakma böyle konustuguna biraz mazur gör nolmus. Bak aylardir eskisi gibi sevilmedigini düşünüp duruyorsun mutsuzsun. O hep bu psikolojideydi. Sevilmedigini düşünmek bi yana bunu duymak ne kadar ağır bir seydir kim bilir. Baştan yanlış bir evlilik zaten insan sevmedigiyle ya da sevilmedigiyle neden evlenir. Ama olmus artik. Sen ne kadar mutsuzsan o iki kati daha mutsuz bence bu laflari da ilgi beklediginin isareti olabilir. Haa başkası babanin evine yollardi lafi hic ama hic hos degil. Bunu anlamasi bi daha tekrar etmemesi lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…