Çok mutsuzum :(

Siz ne kadar adamdan soguduysaniz emin olun o da o kadar sogumustur. Cunku siz seni sevmiyorum diye acik acik adama demistiniz ki onceki konularınızda da sütten çorbadan tutun da adami elestirmek icin bin tane konu bulabiliyorsunuz. Hangi erkek buna normal tepkiler verir. Evlenmeden once o kadar şımartmis ki adam suan hep beklenti içindesiniz . Siz hic kendinizi torpulemeyi denemiyorsunuz. Bosanin bence ama bosanmiyorsunuz cunku baska bir erkegin size tahammül etmeyeceginden eminsiniz. Ne denir evliligi kaldiracak olgunluk diliyorum

Iyi de bu noktaya karşılıklı geldiniz. Araniz iyi olduğunda zaten seni hep yaninda istemiyor mu. Unutma kimse kimseye sonsuz tahammül edemez, kimse vazgecilmez değil. Biraz da sen cabala, mazur gör.

Ben kendisini seviyorum! Ve bunu da onunla paylaştım..
Benim onu uyardığım konular kişisel temizlik ile ilgili konular, hoş evlenmeden önce doğal olarak bilmiyordum , aynı ev içinde temizlik anlayışının nasıl olabileceğini..
Bu konularda uyarmak benim hoşuma gitmiyor, karşımda 5 yaşında çocuk yok, ben bunj utanarak yapıyorum..
Onun dışında , eşimden ayrılırsam tekrar evlenmeyi uzun vadede düşünmediğim için bahsettiğiniz gibi bir yargım yok .

Iyi de bu noktaya karşılıklı geldiniz. Araniz iyi olduğunda zaten seni hep yaninda istemiyor mu. Unutma kimse kimseye sonsuz tahammül edemez, kimse vazgecilmez değil. Biraz da sen cabala, mazur gör.

Biliyorum canım..
Bana karşı içinde yoğun bir öfke var ve ben bunu hissediyorum, (geçmişte onu üzmelerimden dolayı olan öfke)..
Aynı evde iki yabancı gibiyiz şuanda.. bilmiyorum böyle nereye kadar gidecek, ne olacak...

Karşınizda 5 yaşında cocuk yok bunu anlamışsınız ona göre de hareket edin o zaman. Agzinizda hep bu evlilik surer mi yok nasil olacak nasil gider. Bir sakin olun ya. Once kendinizi duzeltin sonra evlilik de koca da düzelir. Ki ilk baslarda nasılmış suan nasil. Neden bu hale geldi biraz donup icsel yolculuk yapin. Sevgiler

Bence eşinizin narsist bir özelliği var yada bu kişiliğe eğilimli canım sende ılımlı ol belki de senden bekliyordur güzel sözler evet de evlilik fedakarlık işidir de teşekkür ederim fedekarlık yapıyorsun de yanı tatlı söz mucizeler yaratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…