Çok mutsuzum

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
19 yaşında bir seneye yakın üniversitedeki erkek arkadaşımdan sistematik olarak psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. Anneme anlatmaya çalıştım hiçbir zaman dinlemedi. Bir gün anne bu çocuk beni rahat bırakmıyor dediğimde hak ettin sen ayrıl dediğimde ayrılacaktın deyip telefonu suratıma kapattı.
O gün boğazıma yapışıp öldürmeye kalktı.

Okuldan memlekete ara tatilde geldiğinde yüzümdeki tırnak izlerini gördüğünde sormadı sonrasında sivilce sandım dedi.
her gün evde ağlıyordum sormadı.
Hafta sonu yine fiziksel siddetine maruz kalacağımı bildiğim için memlekete gitmek istediğimde gelme daha yeni geldin dedi. Okul kapanıyordu oh kurtuluyorum dedim bu arada da dereceye girdim yaz okuluna kalmadan bitirdim okulu.
benden sonra bir hayatın olmasın dedi. dayan kızım dedim her şey bir zar değil dedim bu sefer yine bırakmadı hürriyetimden alıkoymaya kalkıştı polis çağırdım o sayede kurtuldum bitti okul.
Sınavlara girdim iyi bir işe başladım hayatıma biri girdi.
Evlenip mutlu olurum sandım olmadı öldüresiye dayak yediğim gün montumu alıp evden çıktım. Tayin alıp taşındım. Ayrıldım bitti.
Evet elalemin dediği gibi yalnızım özgürüm paramı kazanıyorum tatile de çıkıyorum yurt dışına da çıktım istediğimi yiyor içiyor giyiyorum.
Ama yaşayamıyorum
Ha bu arada her hafta terapiye de gidiyorum.
Aslında ölmek istemiyorum ama artık yaşamakta istemiyorum. Sadece gün doldurduğumu hissediyorum.

Siz siz olun evlatlarınızın gözünün içine bakın size bit şey anlatmak istiyor olabilirler. Benim yanımda kimse yoktu bunu kullandılar
Sana baban bile sahip çıkmamış dediler.

Benim karşıma iyi insanlar çıkmadı. Siz etrafınızdaki insanları genç kızları koruyun. Ben belki o zamanlar biri elimden tutsaydı bambaşka bi hayatım olurdu. ölmedim ama yaşamıyorum da.

Yıllardır olduğu gibi yine anlatacak kimsem yok terapistim dışında. İyi olmam için yıllara ihtiyacım var ama ben iyi olmak işin artık uğraşmak istemiyorum.

Son nefesime kadar sarılıp asla bırakmayacak kadar çok seveceğim birini istiyorum. Sanırım yaşayamadan öleceğim.

Son düzenleme:
Kotu şeyler yaşamışsınız.Ama arkanıza bakmayın artık ne güzel çalışıyorsunuz en azından kimseye muhtaç değilsiniz güzel bir hayat kurun kendinize herşey erkek değil yaşanacak güzel günler var 👍👍

19 yaşında bir seneye yakın üniversitedeki erkek arkadaşımdan sistematik olarak psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. Anneme anlatmaya çalıştım hiçbir zaman dinlemedi. Bir gün anne bu çocuk beni rahat bırakmıyor dediğimde hak ettin sen ayrıl dediğimde ayrılacaktın deyip telefonu suratıma kapattı.

Okuldan memlekete ara tatilde geldiğinde yüzümdeki tırnak izlerini gördüğünde sormadı sonrasında sivilce sandım dedi.
Hafta sonu yine fiziksel siddetine maruz kalacağımı bildiğim için memlekete gitmek istediğimde gelme daha yeni geldin dedi. Okul kapanıyordu oh kurtuluyorum dedim bu arada da dereceye girdim yaz okuluna kalmadan bitirdim okulu.
benden sonra bir hayatın olmasın dedi tecavüz etti. dayan kızım dedim her şey bir zar değil dedim bu sefer yine bırakmadı hürriyetimden alıkoymaya kalkıştı polis çağırdım o sayede kurtuldum bitti okul.
Evlenip mutlu olurum sandım olmadı öldüresiye dayak yediğim gün montumu alıp evden çıktım. Tayin alıp taşındım. Ayrıldım bitti.
Evet elalemin dediği gibi yalnızım özgürüm paramı kazanıyorum tatile de çıkıyorum yurt dışına da çıktım istediğimi yiyor içiyor giyiyorum.
Ama yaşayamıyorum
Aslında ölmek istemiyorum ama artık yaşamakta istemiyorum. Sadece gün doldurduğumu hissediyorum.

Siz siz olun evlatlarınızın gözünün içine bakın size bit şey anlatmak istiyor olabilirler. Benim yanımda kimse yoktu bunu kullandılar

Benim karşıma iyi insanlar çıkmadı. Siz etrafınızdaki insanları genç kızları koruyun. Ben belki o zamanlar birimlerinden tutsaydı bambaşka bi hayatım olurdu. ölmedim ama yaşamıyorum da.

Yıllardır olduğu gibi yine anlatacak kimsem yok terapistim dışında. İyi olmam için yıllara ihtiyacım var ama ben iyi olmak işin artık uğraşmak istemiyorum. Çok mutsuzum.
Bu diyecegil senin icin zor olabilir biliyorum ama arkana ve gecmisine asla bakma maziye sünger cek. Belki gecmeyecek ama zamanla alisacaksin. Ama özrü kabahati kendinde bulma hani demissin ya " Ben belki o zamanlar birimlerinden tutsaydı bambaşka bi hayatım olurdu. " Annen bastan seni dinleseydi bunlar olmayacakti annen bastan yaninda olsaydi bazi seyleri yasardin ama hafif olarak yasardin. Iyi ki de annem var derdin ve sükür ederdin. Ama sende öyle olmamis maalesef. O yüzden özrü de kabahati de kendinde bulma bulma ki güclü olasin,bulma ki savasasin seni görenler desinler ki ne kada güclü bir kiz diye. Icinin atesi sönmese de o ates icini yakip kavurup küle dönderse de kimseye belli etme belli etme ki ayni seyleri tekrar yasamayasin.... Rabbim yar ve yardimcin olsun dayanma gücü versin insaAllah.....

Bardağın dolu tarafina bakmaya calisin. İyi dusunmeye cabalayin.
İsiniz var , sanirim memursunuz. Memur olmaya cabalayan binlerce insan var
ozgursunuz, kimseye muhtac degilsiniz. yine ayni.
Yazin izninizde her sene farkli sehir , ulke gezin . Bunu turlarla yapin. Kismet belki iyi birisiyle tanisirsiniz.
Kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsiniz. Eglenceli kitaplar vs okuyun
Eglenceli videolar , muzikler dinleyin.

Dini inanciniz varsa , namaz dua huzur demek bana göre.

Kimsesiz cocuklari ziyaret edip ,yardim da bulunabilirsiniz. Yaslilari ziyaret edebilirsiniz.ziyeret ederken kucuk hediyeler goturebilirsiniz. Hem onlar mutlu olur hem siz.
Kendinize acimayin. Kimse 4 4luk yasamiyor. Bunun binlerce ornegi burda var zaten .

Umarim cok mutlu olursunuz😊

Peki o zaman neden şikayet edip ortalığı ayağa kaldırmadınız ki?
Annenize de diyecek birşey bulamıyorum.

Kendinizi bundan sonra da kötü yaşayacağım diye şartlamayın. Zamanla güzel şeyler de girer hayatınıza.

Bundan sonra daha iyi olur inş. Erkek arkadaşınızdan 1 yıl boyunca şiddet görürken neden polis savcıliga basvurmadiniz. Neden siz izin verdiniz?

Başınıza bir şey gelmiş ve kurtulmuşsunuz. Artık geriye bakmayı bırakın. Yoksa hala onu mutlu edersiniz siz acı çekerken.

benden sonra bir hayatın olmasın dedi tecavüz etti. dayan kızım dedim her şey bir zar değil dedim bu sefer yine bırakmadı hürriyetimden alıkoymaya kalkıştı polis çağırdım o sayede kurtuldum bitti okul.
Ama yaşayamıyorum

Benim karşıma iyi insanlar çıkmadı. Siz etrafınızdaki insanları genç kızları koruyun. Ben belki o zamanlar birimlerinden tutsaydı bambaşka bi hayatım olurdu. ölmedim ama yaşamıyorum da.

Yıllardır olduğu gibi yine anlatacak kimsem yok terapistim dışında. İyi olmam için yıllara ihtiyacım var ama ben iyi olmak işin artık uğraşmak istemiyorum. Çok mutsuzum.
herşeye ragmen cok güçlüsün mutluluğu bekleme bul mutluluk denilen kavram beklemek yada sabretmekle gelmiyor. Bu zamana kadar yaptıklarının dışına çık demek ki şimdiye kadar yaptıkların yaşadıkların senin mutluluk güdün degilmiş bu açıdan bak hem yalnız degilsin insanların çogu mutsuz ve mutluluk oyunu oynuyorlar, ve birçoğu senin kadar da güçlü degil. İnanılmaz dirençli ve karekterli bir kisilik oldugunu düşünüyorum ( zeki insanların % 40 ı yalnız olurlar ve mutluluğa zor ulaşırlar) helal olsun size ne diyeyim umarım senin icin mutluluk ne ise onu bulursun inşallah 🥰 sizi sevdim neden bilmiyorum ii aksamlar.

Kotu şeyler yaşamışsınız.Ama arkanıza bakmayın artık ne güzel çalışıyorsunuz en azından kimseye muhtaç değilsiniz güzel bir hayat kurun kendinize herşey erkek değil yaşanacak güzel günler var 👍👍

Ben hiçbir şekilde her şey erkek düşüncesinde olmadım öyle bir ifade de kullanmadım.
sadece hayatıma giren kişilerden gördüğüm kötülüğü anlatmak istedim

herşeye ragmen cok güçlüsün mutluluğu bekleme bul mutluluk denilen kavram beklemek yada sabretmekle gelmiyor. Bu zamana kadar yaptıklarının dışına çık demek ki şimdiye kadar yaptıkların yaşadıkların senin mutluluk güdün degilmiş bu açıdan bak hem yalnız degilsin insanların çogu mutsuz ve mutluluk oyunu oynuyorlar, ve birçoğu senin kadar da güçlü degil. İnanılmaz dirençli ve karekterli bir kisilik oldugunu düşünüyorum ( zeki insanların % 40 ı yalnız olurlar ve mutluluğa zor ulaşırlar) helal olsun size ne diyeyim umarım senin icin mutluluk ne ise onu bulursun inşallah 🥰 sizi sevdim neden bilmiyorum ii aksamlar.
☺️☺️ çok teşekkür ederim
Ama bazen güçlü olmak değil mutlu olmak istiyorum.
Yalnız olmadığımı hissederek yasamak istiyorum 😕

Keşke anneniz sahip çıkmadığında polise gitseydiniz. İşte doğurmakla anne olunmuyor. Allah yardımcınız olsun bundan sonra hep mutlu olun inşallah

Keşke anneniz sahip çıkmadığında polise gitseydiniz. İşte doğurmakla anne olunmuyor. Allah yardımcınız olsun bundan sonra hep mutlu olun inşallah
biraz önce başka forumlarda aynı konuyu söyledim işte,doğuran her kasın ilahi değil,sırf doğurduğu için sayguyu hak etmiyor.

Uzuldum . Insanoglu iste çig sut emmis. Sahipsiz gorunce saldiriyorlar. Annenin de adi varmis sadece

çok kötü şeyler yaşamışsın ama bak arkanda kalmış.Temzi bir sayfaya geçmişsin bence hayatın güel yanlarını görmeyi dene.Evet kötüler var ama iyi insanlarda var.

Peki o zaman neden şikayet edip ortalığı ayağa kaldırmadınız ki?
Annenize de diyecek birşey bulamıyorum.

O kadar bilinçli değildim ailemle tehtid eden biri vardı karşımda. Söylendiği kadar kolay olmuyor bu.
zaten en son raddede canımdan olacağımı anladığımda Ortalığı ayağa kaldırdım.

Back
X