• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
kızlar bana nolur yardım edin,ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...
benim geçen yazdan beri çıktığım biri var. aslında saçma sapan bir ilişki... başta çok güzeldi tabii sonra zamanla bozulmaya başladı, herşey gittikçe kötüleşti. çok umursamaz davranmaya başladı, beni önemsememeye başladı.o zamana kadar herşeye gözyummuştum, yalanlarını bahanelerini bile görmezden gelmiştim.en sonunda bi tartışma yaşadık ben daha fazla dayanamadım ve kışın ayrıldık. daha doğrusu tartışmadan sonra bi daha ne o aradı ne ben aradım...

geçen ay doğumgünü vardı ve ben kutlamak için bi mesaj attım. ondan sonra tekrar konuşmaya başladık. hiçbişey olmamış gibi konuşmaya başladık, ben de salaklık yaptım tek bi söz söylemeden kabullendim sonra buluştuk fln. yine bikaç gün iyi davrandı sonra yine eski haline döndü.hatta daha soğuk davranmaya başladı.yani bi sevgili gibi bi değil. artık öyle bi noktaya geldi ki ben aramayınca aramıyo, hatta bazen aradığım zaman bile cevap vermiyo. ben de çok salaklık yaptım hala da devam ediyorum. aramasa bile arıyorum.ben kovaladıkça o kaçıyo.istemiyo görüşmek desem yanımdayken öyle değil gibi. böyle peşinden koşmam hoşuna gidiyo sanırım:S
neyse işte en son geçen hafta bilinçli bi şekilde açmadı telefonlarımı hep kapattı.defalarca aradım msj attım bişi demedi.bn de çok sinirlendim son msjda ağzıma ne geldiyse söyledim....

ama salaklığa devam ettim bu hafta yine aradım.o kadar lafa rağmen bişey olmamış gibi konuştu yine.bugün yine aradım yine konuştuk ama havadan sudan yani.soğuk konuşuyo.

ne kadar yüzsüzmüşsün hala böyle bi insan için uğraşıyosun diyeceksiniz büyük ihtimalle.ama aramadan yapamıyorum.kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum bu şekilde.bitiremiyorum da... böyle peşinde koşup duruyorum, kendimi rezil ediyorum farkındayım. bundan sonra olayların düzelme ihtimali var mı sizce? ne yapmalıyım? senağlama

erkekleri anlamak mümkün değil seviyomu bilmiyorum bazı erkeklere böle yaparak davranarakta sevebiliyo ama yorum yapamıyorum. sadece bırak aramazsa sen hiç arama biliyo sen arıcaksın onu o yüzden aramıyodur. nasılsa arıcak ağırcak aman neden arayayım da diyo olabilir. diyeceğim o ki arama bbırak bbakalım ne zaman aklına gelicekisin.

kesinlikle arama bence düzelmez bu durum...tahminime göre o da aramaz ama arasa da sen açmamalısın ve tamamen silip bitirmelisin...bunca zaman kendine söz geçirememiş olabailirsin ama bundan sonraki mutluluklarını engellememek için bu kez kesin kararlı ol ve onu arkanda bırak bence..öyle bi insan için hayatından çalmamalısın...başka insanlara şans ver,dene..seni mutlu edebilecek çok insan çıkar merak etme...sen herkesten değerlisin kendini fark et lütfen azimli olmaya çalış eminim başarıp mutlu olacaksın...

olaylar belki düselir tatlım aama bu erkekelrin beyni düselmes ya aynılarını yine yaşama ihtimalin var bunu unutma sakın ve en kötüsüde aramadan duramaman bunun için kimsenin senin için yapcak bişeyi yok kendin karar wercen tatlım ya allah yardmcın olsun

canım kaçan kovalanır unutma ..düzelebilir burum ama çok zor bi ihtimalle düzelir .bence bırak (zor biliyorum ama böyle kendini küçültüyosun)sen boyle yaptıkca o kendını bısey sanıyo kı erkeklerın huyudur ılıskınız devam etse bıle cok yıpranırsın arama hatta bıtır bu cocuktan hayır yok gıbı o dusunsun senı kaybedınce anlar ayrıca keske dogum gununde msj cekıp yenıden baslatmasaydın ..canım dedıgım gıbı cok yıpranırsın ayrılınca da canın yanıcak ama bır omur yanmasından ıyıdır ALLAH ım karsına senı hakedıcek bırını cıkartsın

Sen kovaladıkça onun hoşuna gidiyor...
Seni de o kıvama getirmiş ki,sanki dalga geçer gibi hali var..

Senin ona olan zaafından keyif alıyor.Ama çok mu çok saçma..

Yüz verme be sende..Aaaa..
Bulunmaz hint kumaşımı bu?:mymeka::mymeka:
Kendini sev kendini...:teselli:

bu ilişkiyi bitirirsen şu an üzüldüğünden daha fazla üzülmeyeceksin bence..hatta tersine daha mutlu olacağın kanısındayım...

ne diye ona boyun eğiyorsun egosunu tatmin ediyorsun ki arkadaşım salla gitsin...

bi insanın sana nasıl davranacağını sen belirlersin...

yol ver bir an önce...
kötükedihüso

Seni öyle güzel avucunun içine almış, öyle güzel zayıf yönünü keşfetmiş ki, şu anda tek yaptığı şey bunun tadını çıkarmak inan bana. Nasılsa ben ne yaparsam yapayım, nasıl davranırsam davranayım laylaylom beni bırakamaz, körkütük aşık bana diye düşünerek at koşturuyor, seni el altında tutuyor ve ben ona açıkçası kızamıyorum çünkü ona bu kozu veren yine sensin.

Bu işin bir düzelme şansı varsa da tek yolu var, alternatifi yok... aramayacaksın... bu kadar basit. Hiçbir şekilde peşine düşmeyeceksin. Sen aradıkça onun başı göğe erecek bunu unutma. Yapamıyorum edemiyorum diye bir bahane de yok... yapmak zorundasın, kendin için. Ya bunu yapar ve kendini bu şekilde ezdirmekten, sürekli mutsuz yaşamaktan kurtulursun, ya da yapmaz, sana değer vermeyen bir insanın elinde kukla olursun. Seçim senin...

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. aramamaya çalışıcam artık. kendimi sanki onsuz olamayacakmış gibi şartlandırdım, bundan kurtulmaya çalışıcam öncelikle. zamanla alışıcağımı umuyorum...

canım eger aramassan bu sefer o peşine düşer ınana bana...
o pofpoflanmaya alışmışya senı sevmesede egosu için yınede sanada muhtaç...
eger oyunu kuralına gore oynarsan bu oyun degışır ınan bana...
ama ya kuralı bılıyormusun...
onu aramamak degıldır marıfet..
o yokmuş gibi davranacaksın...
onu unut...
once beynıne yaz...
ve onu sakın ama sakın arama..
eger sen beynıne ben onu sevıyorum.onun peşime düşmesi için aramamam gerek dıye yazrasan nerden bakarsan 20 gun dayanırsın 21 gun ararsın..
asıl kural şudur..beynıne şunu yaz..
onu arasamda bır faydası yok.. o okuzlugunu yıne yapacak.bu adamdan bana fayda yok ben en ıyısı unutayım.aramayım sormamayım dıye düşünürsen ınan sen mutlu olursun...

unutma canım...
sen bır bayansın..
onun senın peşinde koşması gerekıyor..
seven insan hiç sevdiğine kıyarmı..
hiç uzermi.
onu aramadan dururmu..
ve sen ona duydugun sevge ve aşka karşılık bu muameleyı hak edıyormsun...
iyi düşün lütfen

ne denir ki kukla mısın canım ya?üzüldüm bu kadar aşağılama kendini..

Back
X