biriyle birlikte olmadıgını söyledi kızlar. ama orası kötü bi sokak hiç gitmeseydi o zaman, ve yanındaki çocuklar ilişkiye girmişler orda. ki etkilenmiştir kesnlkle ve bidaha ne işi var orda. şakası bile beni deli etti
benim ne ahlaksızlıgım var ki, sen yaparsan ben de yaparım değerlendirirm çevremi dedim. ben kız oldugum için mi ahlaksız oluyorum.. çok hatalı kızlar, bitse belki daha iyi ama 3.5 yıl da dile kolay
biriyle birlikte olmadıgını söyledi kızlar. ama orası kötü bi sokak hiç gitmeseydi o zaman, ve yanındaki çocuklar ilişkiye girmişler orda. ki etkilenmiştir kesnlkle ve bidaha ne işi var orda. şakası bile beni deli etti
bitse belki daha iyi ama 3.5 yıl da dile kolay
bide orayı ve kadınları ballandıra ballandıra anlatıp kendimi kötü hissetirio banaben onu çok seviyorum kızlar, bişey yapmadım dedi ben de inandım. ama yanındaki erkekler hep kız meraklısı tipler ve bu yaz da seks turizminin en canlı oldugu yer olan tayland.a gidicekler.. bana da istersen yanımda durma ben maceraperestim, gidicem sen bilirsin dedi.. ona rağmen kabullendim, yapmamıştır dedim. ama o çıplak kadınları dans ederken görsün ve etkilensin istemiyorum. ki dediğiniz gibi yatmasına da gerek yok. aklında sürekli var ve yatsa daha iyiydi hevesini alırdı sanki içinde kalmış gibi..anlamıyorum kızlar.. ben teklifleri değerlendiririm diyince mi ahlaksız oluyorum. bide yanıma geleyim deme yazması sanki bişey yaptım, olmadık konu üstünden kavga çıkar mı.. keske hiç mesaj atmasa idim ((
yanındaki erkekler hep kız meraklısı tipler ve bu yaz da seks turizminin en canlı oldugu yer olan tayland.a gidicekler.. bana da istersen yanımda durma ben maceraperestim, gidicem sen bilirsin dedi.. ona rağmen kabullendim, yapmamıştır dedim.((
bide orayı ve kadınları ballandıra ballandıra anlatıp kendimi kötü hissetirio banaben onu çok seviyorum kızlar, bişey yapmadım dedi ben de inandım. ama yanındaki erkekler hep kız meraklısı tipler ve bu yaz da seks turizminin en canlı oldugu yer olan tayland.a gidicekler.. bana da istersen yanımda durma ben maceraperestim, gidicem sen bilirsin dedi.. ona rağmen kabullendim, yapmamıştır dedim. ama o çıplak kadınları dans ederken görsün ve etkilensin istemiyorum. ki dediğiniz gibi yatmasına da gerek yok. aklında sürekli var ve yatsa daha iyiydi hevesini alırdı sanki içinde kalmış gibi..anlamıyorum kızlar.. ben teklifleri değerlendiririm diyince mi ahlaksız oluyorum. bide yanıma geleyim deme yazması sanki bişey yaptım, olmadık konu üstünden kavga çıkar mı.. keske hiç mesaj atmasa idim ((
canım kızlar hepinize yürek dolusu sevgilerbeni o kadar kendime getirdniz ki anlatamam. evet bana ballandıra ballandıra avrupa kadınlarını anlatıyor arada, ben de sahiden çevrem tarafından çok begenilen bi kızım, yanyana asla yakıştıramadıklarını söyler çogu kişi bizi. benim ilk erkek arkadaşım ve onu çok sevdim kızlar sonuçta güvendim de. ve tayland.a bu yaz gitme dediğimde çok şiddetli kavga ettik, o özgürmüş hayatına karışamazmışım. kızlar ben hatalı değilim değil mi? arkadaşlarım evli değilsiniz sonuçta bırak gitsin diolar ama ben sindiremiyrum içime. ölmek istiyorum
İlişkide sadakat için imzaya gerek yok... Evli olmasanız da 3,5 yıldır bu insanla berabersiniz ve bu size sadık olması için yeterli bir sebep... Buna rağmen oralara gidiyorsa evlendikten sonra da aklına eseni yapabilir. Siz 3,5 yıl oldu diye bitirmeye kıyamıyorsunuz ama o bu süreyi size sadık kalmak, hakarethamiz konuşmamak için yeterli görmüyor belli ki, belki de devamını görmüyor ilişkinizin, bu nedenle ciddiye almıyor. Öyle ya, aynısını benim erkek arkadaşım yapsa o ilişki bitmeli, çoğunluk da böyle düşünür kanısındayım...
3.5 yıl sonra elinize geçen ahlaksız bir yere gidip orada masum(!) kaldığını iddia eden, siz onun kadar ileri gitmediğiniz halde size ahlaksız diyen bir adam...
Emek verdiğiniz için ilişkinizden vazgeçemiyorsunuz ama karşılığını alamadıktan, saygı, sadakat göremedikten sonra emek vermenin ne manası var?
Ayrıca onun sizi kaybetme korkusu yok, oraya gittiğinde bir şey yapmadım demiş inanmışsınız, ahlaksızlık ettin demiş, mesaj atıp konuşmak istemişsiniz, o nedenle bu kadar rahat davranıyor...
canım kızlar hepinize yürek dolusu sevgilerbeni o kadar kendime getirdniz ki anlatamam. evet bana ballandıra ballandıra avrupa kadınlarını anlatıyor arada, ben de sahiden çevrem tarafından çok begenilen bi kızım, yanyana asla yakıştıramadıklarını söyler çogu kişi bizi. benim ilk erkek arkadaşım ve onu çok sevdim kızlar sonuçta güvendim de. ve tayland.a bu yaz gitme dediğimde çok şiddetli kavga ettik, o özgürmüş hayatına karışamazmışım. kızlar ben hatalı değilim değil mi? arkadaşlarım evli değilsiniz sonuçta bırak gitsin diolar ama ben sindiremiyrum içime. ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?