çok mutsuzum :(

sen o sokağı biliyor musun?

yanındakiler birşey yaparken kendisi neredeymiş!!!!

benim ne ahlaksızlıgım var ki, sen yaparsan ben de yaparım değerlendirirm çevremi dedim. ben kız oldugum için mi ahlaksız oluyorum.. çok hatalı kızlar, bitse belki daha iyi ama 3.5 yıl da dile kolay

3,5 yıl kısa bi zaman değil ama bi yandan da kırmızı sokaklara giden bi erkek var
Ve şaka yolluda olsa gideceğini ima eden biri,ben güvenemezdim sanırım

Bilmiyorum ama, sanırım ben olsaydım iki yaka bir araya gelse birlikte olmadığına inanmazdım. Hatta kontrolden çıkıp büyü yapardım pipisine

Ne yani yanındakiler ilişkiye girmiş o girmemiş öyle mi,bilemedim ne kadar güven olur ki

bide orayı ve kadınları ballandıra ballandıra anlatıp kendimi kötü hissetirio bana ben onu çok seviyorum kızlar, bişey yapmadım dedi ben de inandım. ama yanındaki erkekler hep kız meraklısı tipler ve bu yaz da seks turizminin en canlı oldugu yer olan tayland.a gidicekler.. bana da istersen yanımda durma ben maceraperestim, gidicem sen bilirsin dedi.. ona rağmen kabullendim, yapmamıştır dedim. ama o çıplak kadınları dans ederken görsün ve etkilensin istemiyorum. ki dediğiniz gibi yatmasına da gerek yok. aklında sürekli var ve yatsa daha iyiydi hevesini alırdı sanki içinde kalmış gibi..anlamıyorum kızlar.. ben teklifleri değerlendiririm diyince mi ahlaksız oluyorum. bide yanıma geleyim deme yazması sanki bişey yaptım, olmadık konu üstünden kavga çıkar mı.. keske hiç mesaj atmasa idim ((

nasıl yani yaa sokak ortasında bildiğin alenen birlikte oluyolar değil mi
resmen milletin gözünün önün de cinsel ilişkiye mi giriyolar

doğru mu anladım acaba

bitse belki daha iyi ama 3.5 yıl da dile kolay

İlişkide sadakat için imzaya gerek yok... Evli olmasanız da 3,5 yıldır bu insanla berabersiniz ve bu size sadık olması için yeterli bir sebep... Buna rağmen oralara gidiyorsa evlendikten sonra da aklına eseni yapabilir. Siz 3,5 yıl oldu diye bitirmeye kıyamıyorsunuz ama o bu süreyi size sadık kalmak, hakarethamiz konuşmamak için yeterli görmüyor belli ki, belki de devamını görmüyor ilişkinizin, bu nedenle ciddiye almıyor. Öyle ya, aynısını benim erkek arkadaşım yapsa o ilişki bitmeli, çoğunluk da böyle düşünür kanısındayım...

3.5 yıl sonra elinize geçen ahlaksız bir yere gidip orada masum(!) kaldığını iddia eden, siz onun kadar ileri gitmediğiniz halde size ahlaksız diyen bir adam...

Emek verdiğiniz için ilişkinizden vazgeçemiyorsunuz ama karşılığını alamadıktan, saygı, sadakat göremedikten sonra emek vermenin ne manası var?

Ayrıca onun sizi kaybetme korkusu yok, oraya gittiğinde bir şey yapmadım demiş inanmışsınız, ahlaksızlık ettin demiş, mesaj atıp konuşmak istemişsiniz, o nedenle bu kadar rahat davranıyor...

Daha neyi bekliyorsun ayrılmak için
Ne kadar seversen sev,herşey ortada
3,5 yıl nasıl katlandın bunlara

Esnek kalarak alıştırmışsın onu sen.. O da yayılmış maşallah..

kusura bakma da bu son yazdıklarından sonra artık diyecek birşey bırakmadın....

yol yakınken vazgeç derim...sonra burada çooook konu açarsın eşim filanca yere gitti beni götürmedi ya da eşimi yakaladım diye...

bu kadar saf olma canım... amsterdam'a ya da tayland'a ya iş için gidersin ya da bir tek şey için gidersin!

Yanındakiler kadın meraklısı, erkek arkadaşınız sütten çıkma ak kaşıksa orada işi ne? Neden onu ayırıyorsunuz diğerlerinden? İlişkisi olduğu halde gitmesi daha iğrenç kılmıyor mu onu?

Bu yaz da Taylanda gideceklermiş, pes artık... İlişkinizin sonunu görmüyorum da olur da evlenirseniz balayına da oralara gidelim der bu pişkinlikle, ne sinir bozucu adam...

kusura bakma ama böyle bir adamla evlenilmez, bu nasıl bir şey yaa neden başka kadınları görmeye ihtiyaç duyuyor bunu hiç düşünmedin mi

bu nasıl bir ilişki
resmen şok olarak okudum.konu sahibi arkadaşım bu adam seni resmen aldatıyordur.nasıl sindiriyorsun anlayamadımm...
birde seks mevsiminde taylanda gitti diyorsun,gerisi malum artık...
resmen yuhhhhhh
bu nasıl bir muhabbett.benim erkek arkadaşım,eşim,nişanlım artık her kimimse benimle böyle konusacak ve ben onunla bir gelecek düşüneceğim olacak sey degıl...
bence aklını başına al.bu tarz muhabbet eden erkekden uzak dur.....

Maceraperest adam safariye gider, tabii azgınım, sapkınım diyecek değil ya, maceraperestim diyecek...

Başkaları iş seyatine gönderdikleri eşlerini, sevgililerini kıskanır, siz olayın merkezine giden adamın masumiyetine inanıyorsunuz...

Başka kadına kaçamak bakış attı diye eşlerinden boşanan kadınlar var, siz yatsa daha iyiydi hevesini alırdı diyorsunuz, işe yaramazdı emin olun, zaten oraya arkadaşlarına eşlik etmek için gitmedi ama doyamamış olacak ki balllandıra ballandıra anlatıyormuş ve bu yaz yine gidecekmiş...

Şimdi 3,5 yılı ayrılmamak için bahane ediyorsunuz ama ileride bu zamanın nasıl bir israf olduğunu anlayıp kendinize çok kızacak, şaşıracaksınız...

olacak şey değil...ama oluyormuşş...bu kadarı bence çok ağır bir durum baştan gözyummamalıydınız.lütfen gururunuzu ayaklar altına atmayın...sevgi dediğiniz şey eğer sizi bu denli ayaklar altına atıyorsa o sevgiden en kısa zamanda vazgeçin...sizin için zor oldugunu biliyorum ama şunu düşünün derim daha sevgiliyken bunu yapan evlenince... Allah korusun!

canım kızlar hepinize yürek dolusu sevgiler beni o kadar kendime getirdniz ki anlatamam. evet bana ballandıra ballandıra avrupa kadınlarını anlatıyor arada, ben de sahiden çevrem tarafından çok begenilen bi kızım, yanyana asla yakıştıramadıklarını söyler çogu kişi bizi. benim ilk erkek arkadaşım ve onu çok sevdim kızlar sonuçta güvendim de. ve tayland.a bu yaz gitme dediğimde çok şiddetli kavga ettik, o özgürmüş hayatına karışamazmışım. kızlar ben hatalı değilim değil mi? arkadaşlarım evli değilsiniz sonuçta bırak gitsin diolar ama ben sindiremiyrum içime. ölmek istiyorum

Çok çirkin bir muhabbet bu ya :/ İkinizde başka şeylere açık gibisiniz.Erkek arkadaşın da hatalı sende.Bende tekliflerimi değerlendiririm gibi bir cümle hiç hoş değil.

ilk aşk...ama doğru bir ilişki olmamış tatlım...lütfen ölmek istiyorum felan deme.hayat senin kıymetini bilmeyen biri için vazgeçmeye asla değmez.sence o seni seviyor mu?? senin vazgeçmekte bu kadar zorlandığın biri senden vazgecmek için ne kadar düsünür??

aynen canım, kaybetme korkusu yok. bide kendini haklı görüo şuan, mesajıma hala cevap yok. ne kadar aptalım ne kadar safım ahlaksız değilim ki ben, 3.5. yıl boyunca onun kulu oldum hep.. düşüncelerinin her harfine katılıyorum canım ben öyle bi yere gitsem şüphesiz ayrılırdı benden. bilmiyorum işte,hala da bugün abarttım mı demese miydim diyorum ama siz ferahlattınız beni.. yanımdan öylece geçip gitti bugün yüzüme bile bakmadan çok feciydi..

Ölmek isteyeceğine ilk iş ayrılmak istiyorum diye mesaj at
Yanıma sakın gelme dedin,bende mesajla yazayım dedim de hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…