ilk aşk...ama doğru bir ilişki olmamış tatlım...lütfen ölmek istiyorum felan deme.hayat senin kıymetini bilmeyen biri için vazgeçmeye asla değmez.sence o seni seviyor mu?? senin vazgeçmekte bu kadar zorlandığın biri senden vazgecmek için ne kadar düsünür??
Çok çirkin bir muhabbet bu ya :/ İkinizde başka şeylere açık gibisiniz.Erkek arkadaşın da hatalı sende.Bende tekliflerimi değerlendiririm gibi bir cümle hiç hoş değil.
zaten şakayla başladı tatlım, gülerek konuştuk.. sonra ağzına burnuna çarpıcam dedi ve çekti gitti.. yoksa tabiki ben kendi adıma asla böyle bişey yapmam o da bunu bilir..
Ölmek isteyeceğine ilk iş ayrılmak istiyorum diye mesaj at
Yanıma sakın gelme dedin,bende mesajla yazayım dedim de hatta
keşke canım, onun kadar cesur olabilsem, içimde hala kaybetme korkum var.. halbuki kaybedebilicek bişeyim yok.. mesjıma cevap dahi yok o kadar rahat ki. çok kötüyüm sahiden, ben onunla yaşamak istedim, sadece buydu yani. avrupada güzel kızların olması da beni üzdü, o etkilendi diye. kendimi ezik gibi hissediyorum, çirkin gibi, kötü gibi ve daha da beteri istenmez bi kız gibi.
aynen tatlım, o beni o kadar sevse idi bi anlıkm snirle bile olsa, yanıma geleyim deme demezdi, yada pişman olurdu. yada mesajıma cevap atardı. bilmiyorum kiben safım fazlasıyla ve kendimi kullandırıyorum sanırım, gel deyince gidiyorum git deyince gidiyorum. çnkü o erkek ben kızım eşit değilmişiz.
arkadaşlarım evli değilsiniz sonuçta bırak gitsin diolar ama ben sindiremiyrum içime. ölmek istiyorum
Söylemeden duramayacağım... Sizin sadece erkek arkadaşınız değil, diğer arkadaşlarınız da enteresanmış... Ne demek evli değilsiniz, bırak gitsin? Evli değilsiniz, ayrıl gitsin deseler anlayacağım da, sırf imza atmadınız diye sevdiğiniz adamı başka kucaklara atmanın mantığı neymiş?
Size bunu diyenler kendi sevgililerinin bir mesajını, bakışını yakalayıp yanlış anlasalar, fırtınalar kopartırlar, insanın en tehlikelisi de söylediğiyle yaptığı farklı olandır. Burada size bu ilişkiden hayır gelmeyeceğini söyleyen herkes aynı durumda kalsa ardına bile bakmazdı, kendi adıma ben bu kadar rahat, pişkin adamı bırakın görmeyi duymadım bile...
İlişkiniz nasıl başladı,önce hanginiz teklifte bulundu ?
o teklifte bulundu tatlım, çoook peşimden koştu ve bu hale nasıl geldi.. bana nasıl ağzına çarparım diebiliyor. nasıl ben gidicem yurtdışına sen ister yanımda durursun ister durmazsın diebiliyor. ben fazla mı şımarttım acaba
kendime güvenimi yitirdim kiben onu sevdim ve onu etkilemek istedim kızlar. hala da ben ahlaksızım hala da.. ve ben malesef ki sorunu kendimde arıyorum hala ve o bi o kadar rahat. hala beni kale almayıp cevap bile vermiyor. arkadaşlarım da evli değilsin bırak gitsin diolar, ben tatmin edemezmişim. ben sevgimi veriyorum kızlar, geleceğe dair planlar kuruyorum onunla ama sanırım boş yere. boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?