çok mutsuzum :(

aynen tatlım, o beni o kadar sevse idi bi anlıkm snirle bile olsa, yanıma geleyim deme demezdi, yada pişman olurdu. yada mesajıma cevap atardı. bilmiyorum ki ben safım fazlasıyla ve kendimi kullandırıyorum sanırım, gel deyince gidiyorum git deyince gidiyorum. çnkü o erkek ben kızım eşit değilmişiz.

Çok çirkin bir muhabbet bu ya :/ İkinizde başka şeylere açık gibisiniz.Erkek arkadaşın da hatalı sende.Bende tekliflerimi değerlendiririm gibi bir cümle hiç hoş değil.

zaten şakayla başladı tatlım, gülerek konuştuk.. sonra ağzına burnuna çarpıcam dedi ve çekti gitti.. yoksa tabiki ben kendi adıma asla böyle bişey yapmam o da bunu bilir..

zaten şakayla başladı tatlım, gülerek konuştuk.. sonra ağzına burnuna çarpıcam dedi ve çekti gitti.. yoksa tabiki ben kendi adıma asla böyle bişey yapmam o da bunu bilir..

Ben çok sağlıklı görmedim ilişkinizi.İyice emin olmadan evlenme derim.

Ölmek isteyeceğine ilk iş ayrılmak istiyorum diye mesaj at
Yanıma sakın gelme dedin,bende mesajla yazayım dedim de hatta

keşke canım, onun kadar cesur olabilsem, içimde hala kaybetme korkum var.. halbuki kaybedebilicek bişeyim yok.. mesjıma cevap dahi yok o kadar rahat ki. çok kötüyüm sahiden, ben onunla yaşamak istedim, sadece buydu yani. avrupada güzel kızların olması da beni üzdü, o etkilendi diye. kendimi ezik gibi hissediyorum, çirkin gibi, kötü gibi ve daha da beteri istenmez bi kız gibi.

Neden kendine bunu yapıyosun işte
Ayrılırsan bütün bu aşağılık hissinden kurtulursun
Belkide sen ayrılınca peşinden bile koşacak

daha bu kadar basit birşeyde ölmek istiyorum diyorsun...ama hayat masallardaki gibi filan değil haberin olsun...

bu yaşadıkların ileride sana o kadar küçük gelecek ki....

acı da çeksen mantığını dinle, kendini ezdirme, seni göz göre göre aldatmasına da izin verme

belki yazdıklarıma üzülceksin ama.bence çok basit düşünüyosun yani sana yanıma gelme demesine bu kadar alınırken kırmızı sokağa,seks turizmine felan alınmmıyorsun bu kadar etkilenmiyosun.böyle şeyleri normal karsılamamlısın.kesinlikle kendine gelmeye ihtiyacın oldugunu düşünüyorum..kendini ikna etmek için ortak arkadaslarının fikirlerini al onlarda bizim gibi düşünüyorsa hiç düşünme SONRA SAÇMA SAPAN BİR HAYATIN OLACAĞINA ŞİMDİ ISLANANA YASTIKLARIN OLSUN

arkadaşlarım evli değilsiniz sonuçta bırak gitsin diolar ama ben sindiremiyrum içime. ölmek istiyorum

Söylemeden duramayacağım... Sizin sadece erkek arkadaşınız değil, diğer arkadaşlarınız da enteresanmış... Ne demek evli değilsiniz, bırak gitsin? Evli değilsiniz, ayrıl gitsin deseler anlayacağım da, sırf imza atmadınız diye sevdiğiniz adamı başka kucaklara atmanın mantığı neymiş?

Size bunu diyenler kendi sevgililerinin bir mesajını, bakışını yakalayıp yanlış anlasalar, fırtınalar kopartırlar, insanın en tehlikelisi de söylediğiyle yaptığı farklı olandır. Burada size bu ilişkiden hayır gelmeyeceğini söyleyen herkes aynı durumda kalsa ardına bile bakmazdı, kendi adıma ben bu kadar rahat, pişkin adamı bırakın görmeyi duymadım bile...

kendime güvenimi yitirdim ki ben onu sevdim ve onu etkilemek istedim kızlar. hala da ben ahlaksızım hala da.. ve ben malesef ki sorunu kendimde arıyorum hala ve o bi o kadar rahat. hala beni kale almayıp cevap bile vermiyor. arkadaşlarım da evli değilsin bırak gitsin diolar, ben tatmin edemezmişim. ben sevgimi veriyorum kızlar, geleceğe dair planlar kuruyorum onunla ama sanırım boş yere. boş yere

evet bu sözkonusu arkadaşlarım da kafamı çok karıştırdı tatlım. sen tatmin edemiceğine göre bırak hevesini alsın gezsin dediler. ama ben istemedim ki benim deli gibi sevdiğim adam başkalarından etkilensin.. yolda görür etkilenir güzeldir buna tamam herkes insan ama o sokağa özellikle gidip ki gezmeye sırf ve yatan arkadaşları varsa yanında ne biliym işte ben inandım bişey yapmadıgına, yemin de etti. ben onu gittim havaalanından karşıladım, kucagına atladım neler neler canım, çok özlemiştim ama o gezmeye gitti halbuki. maceraya onun değimiyle.. hala da ağzına çarparım diyor bana.. sanki büyük bişey dedim gibi. kendimi de hiç affetmicem sanırım bu kadar ezik miyim ben

o teklifte bulundu tatlım, çoook peşimden koştu ve bu hale nasıl geldi.. bana nasıl ağzına çarparım diebiliyor. nasıl ben gidicem yurtdışına sen ister yanımda durursun ister durmazsın diebiliyor. ben fazla mı şımarttım acaba

İlişkiniz nasıl başladı,önce hanginiz teklifte bulundu ?

o teklifte bulundu tatlım, çoook peşimden koştu ve bu hale nasıl geldi.. bana nasıl ağzına çarparım diebiliyor. nasıl ben gidicem yurtdışına sen ister yanımda durursun ister durmazsın diebiliyor. ben fazla mı şımarttım acaba

Acaba mı ?
Canım sana 6 sayfadır aynı şeyleri söylüyoruz,silkelen ve kendine gel

ve ne olucak hiç fikrim yok kızlar. önceden evlilik planı kurardık, bu yıl hiç kurmadık ciddiye almıyor, sevmiyor vs bunları düşünerek kendime acı çektiriyorum sadece.. ama bi mesajlık dahi değerimin olmaması çok ilginç demekki insanları fazla şımartmamak, o primi vermemek gerekiyormuş, şuan hatalı ben gibi oldum gerçekten gözümde hiçbişeyin değeri yok şuan sizler de olmasanız şuan ağlamaktan çatlıyor olucaktım allah hepinizden razı olsun..

seni evleneceği ailesine ve çevresine karşı siper yapacağı bir kız olarak görüyor. ilişkiye devam edersen göreceksin ki bu yaz şiddetli bir kavga çıkaracak ve siz ayrıyken yine gitmek istediği o meşhur! yerlere gidecek gelecek. hem de vicdanı rahat olacak çünkü siz o ara ayrı olacaksınız. gerçi bu şekilde de yapacağını yaptığından eminim desem yanılma payım yüzde 1 dir. Ben fazla kıskancım demişin de... sen bence hiç kıskanç değilsin... bunun yüzde birini bile kaldıramazdım ben.

ya niçin bu kadar prim veriyosun buna? yerinde olsam basar giderdim, asıl ahlaksız olan o.. sevgilisi varken o tip yerlere giden (bişey yapmasa dahi) ahlaksızdır, sadece senden etkilenmek varken diğer kadınlardan da etkilenmiş yazık..

Canım o uçkuru gevşekten kocayı bırak korkuluk bile olmaz.Bırak yaaa ne hali varsa görsün,düşsün kalksın o gavur tohumlarıyla kapsın AIDS'i,görsün sonra;dünya kaç bucak,tavuk kaç bacak diye.

Rezil,iğrenç bir hayat mı ?Yoksa temiz bir sayfa mı ?

Karar senin.Öpüyorum çok.

Ohhh iyi yapmışın ne güzelde cvp vermişin
Haketmiş yani

Nasıl yani sevgilin bu konuda ciddimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…