çok mutsuzum

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
eşimi 13 yıl önce tanımıştım ilk aşkımdı platonik aşıktım sonra seneler geçti o da bana aşık oldu ve bugün tam 11 aylık evliyiz. ama bugün gerçekten mutsuz olduğumu hissettim 10 gün önce düğüne gittik eşimin memleketine düğünden önceki gece erkek kınası var diye gitti gece geç geldi düğünde beni yalnız bıraktı arkadaşları ile eğlendi düğünden 1 hafta sonra yine memleketine gittik beni kayınvalideme koydu arkadaşının yanına gitti gece 3e kadar gelmedi ertesi gün bugün bir yere gitme yanımda kal sıkılıyorum dedim yanımda durdu bir yere gidemedi diye günümü zehir ettin diye azarladı. çok yakın bir kankisi var bekar onla gezip tozmaya bayılıyor.
geçenlerde kayınvalidem bana "senin iltihabın var kısırsın" dedi ve yemin ederim iltihabik bir durumum hiç olmadı eşime dedim annenle konuş bak üzülüyorum dedm ne dese beğenirsiniz "sende iltihap var ya" Ya Rabbi bende ne zaman iltihap vardı dedim sustum. ya zaten 11 ay 7 ayı vajinismus belası vardı bende yeni yeni bebek denemesine başladık ama olduki kısırım ne yapacaklar ayıracaklarmı bizi?
çalışıyorum aldığım aradan daha 1 kuruş görmedim o borç bu borç kredi taksiti diye alıyor benden bugün "mutfak dar bir dolap alalım" dedim para yok dedi eee bende çalıştım aldığım elime geçmedi bile dedim "bundan sonra herşey ortak o zaman herşeyi ikiye bölerim" dedi.
ya aslında eşim dünya tatlısıydı ama bazen dayanamıyorum o kaynanam var ya yemin ederim nefret ediyorum ondan telefon açmış gelecekmisiniz bu hafta diye bizimkilerin yanına gidiccez dedim neden diyor ya SANA NE BE KADIN SANA NE ben ayçiçeğinden mi bittim benim anam babam yokmu görmeye gidemezmiyiz onu? çok sinirliyim hemde çoookk

kaynananla mesafeli ol canımm.
çok fazla arayıp sorma.
erkekler genelde anneci oluyorlar.
annesi ne derse ona çanak tutarlar. saçmalamış. deseydin ne iltihabı yaa sen dalgamı geçiyorsun deseydin. varsa elinde rapor getir kanıtla deseydin.

yeni evliydi 2 haftalık falan olmuştu senin çocuğun neden olmuyor dedi bana CAHİLLLLLLLLLL evlenmeden önce hiç birlikte oldunuzmu bile dedi ben öyle bir insan olsam oğlun almazdı dedim. oğlunu doktora götürecekmiş hemde ne için SPERMİYOGRAMİ için düşünsene annesi ile sperm testine gelen bir erkek karısı nerede kaynanası gelmesine gerek duymadı. eşimde gitmem dedi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım oncelıkle bır sakın ol gecenın bu vaktı.. esının dugun de arkadaslarıyla gezmesı cok problem olmamalı sonucta erkek erkege felekten bı gun calmıslar.. ama onun sonrasında sureklı senın yanın da durmaması kayınvalıdenle alakalı mı dıye bı soru geldı aklıma.. kayınvalıdenın sana kısır demesıne cok sasırdım nasıl boyle bırsey soyler ıltıhap hamılelıge engel degıl !! rabbım ol derse olur onu yaratmak haşa bızım elımızde degıl olmadıgı ıcın ısyan etmek de bana cok sacma gelıyor.. daha yenı denemelere baslamıssınız olur zamanla sabırlı ol canım.. ama esınle eskı mutlulugun yoksa hıc cocuk yapma bıraz daha bekle tatlım.. kayınvalıdenle de arana mesafe koy ama esını senınle onun arasında bır secım yaptırmak zorunda bırakma guzelım.. bol bol dua et

nefret ediyorum o kadından sevmiyorummmm birde yanına gittiğimizde benim yanıma geliyor aferdesin ama oramı buramı sıkıştırıyor sapıkk pisss ne olacak. buraya geldiğinizde neden sabahları banyo yapmıyorsunuz dedi bana düşünsene neden burda ilişkiye girmiyorsunuz diyor ya şaka gibi gelecek ama yemin ederim doğru çıldıracağım

kaynanan cahilmiş canım. böyle sorular sorulmaz.
özel hayat diye birşey var. sınırlarını aşmış.
sen de deseydin bu konularda konuşmak istemiyorum. herkesin hayatı kendine deseydin.
cevap verme hiç ona. böyle diyaloglara girme. konu açarsada duymamış gibi kalk mutfağa falan git.

kımsenın ozel hayatına kımse karısamaz kımse de kusura bakamaz.. sevdıgım adamla herseyı yaparım.. aynı soruyu kayınvalıdem bana da sordu ben de yaptım dedım oh canıma degsın ıyı dedım.. elıne ne gectı bu saatten sonra ne dıyebılır evlenmısım barklanmısım cocugum olacak kendı kuruntusuyla kaldı ama ben sewıyorum yıne de kayınvalıdemı komık kadın dusunce tarzı bana karıkatur dıyaloglarını hatırlatıyor

ya benim ailem çok farklı kaynanam ise bildiğin cahil artık birine anlatmasam çatlayacaktım sevemedim kadını daha neleri var anlatsam ağzınız açık kalır
eşimi arar telefonu duymaz ise beni ara açınca bana ilk söylediği "işinizmş vardı yoksa hıhıhıhı" afedersin ama benim şeyimin derdine düşmüşş kadın

sen benimkini görsen bana geldiler çorba yaptım blendır ile ezdim onu gördü amannn ne gerek var dedi 1 hafta sonra aynısından almış görgüsüz

Su erkeklerın elıne ıplerı vermeyın bukadar ya sende calısıyorsun ama bes kurus gormuyorsun esın senı kullanıyor canım buna musade verme vallahı degmıyor bukadar fedakar mulayım olmayalım yaranamazasın erkek mılletıne vallahı calıssam esımın elıne vermem maasımı ben onun elınden alıyorum tum maasınııdare bılmıyor benımkıcalısan arkadaslarımdan duyuyorum sızın aldıgı parayı gormeyen arkadaslarım var kocaları ole bır namkor kı sen naptın kı sen naptın kı dıyor 6aylık hamıle kız salonda yorgunluktan yerde uyuya kalmısta kocası ne bır ustunu ortmus nede gel yerıne yat demıs erkek mılletı acımasıznamkor yaranmak mumkun degıl

Son düzenleme:

kabaca olacak kusuruma bakmayın ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! dıyesım geldı velakın dedım de.. o ne bıcım kadın be kocamla yatarken gel de basucumuzda otur de sende delımıdır nedır

kabaca olacak kusuruma bakmayın ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! dıyesım geldı velakın dedım de.. o ne bıcım kadın be kocamla yatarken gel de basucumuzda otur de sende delımıdır nedır

birde pintii 5 kuruşun hesabını yapar bişey alsam oğlumun parasını harcama der BENDE ÇALIŞAN BİR BAYANIM HABERİ VARMI OOOOOOO

maleseef canim benim,
o dengesiz kayinvalidelerden bu forumda cok gorduk (okuduk).Esininde arkadaslariyla takilmasi normal aslinda, ara sira olur boyle seyler. Sanirim esin bir yengec erkegi. Benim esimde annecidir ayyy ilallah yani. Allahdan kayinvaliyde aramiz iyide sorun olmuyor yoksa bende patlarim bigun burda yani. Daha cok yeni evlisiniz,sikma canini, olabildigince kayinvaliden uzak dur, her soylediginede kulak asma, konussun dursun, salla gitsin....

o da ne bıcım kocaymıs canım ya.. bende calıstım bır zamanlar ama kendı ıhtıyaclarıma harcadım esım de 1 kurus para ıstemedı.. saskınaanne ezdırme kendını ındır kocanı tependen.. sınır oldum bak sımdı yaa

birde pintii 5 kuruşun hesabını yapar bişey alsam oğlumun parasını harcama der BENDE ÇALIŞAN BİR BAYANIM HABERİ VARMI OOOOOOO

sen mı kazanıyosun kendım calısıyorum kendım yıyorum dıceksın ezdırme ya kendını valla surda ben sınır oldum.. dısnı goster azıcık. benım esımde annecıdır ama yerı geldıgın de esımı evden bıle kovdum ben gıt ananın dızının dıbınde otur buyuyup oyle gel dedım senı avutamam ben dedım yanı cekınme soyle soylemezsen tepeden ındıremezsın

aynısını annem söyledi bugün senelerce çalıştım babana yaranamadım erkek milletine yaranılmaz dedi

Eşim ikizler burcu. gıcık kayınvalidem burç falan dinlemeyen oğlu bıktım ikisinin yapış yapış ilişkisinden

Eşim ikizler burcu. gıcık kayınvalidem burç falan dinlemeyen oğlu bıktım ikisinin yapış yapış ilişkisinden

canım uzme kendını ınan burda kalıp daha cok dertlesmek ısterdım senınle ama agrım var bıraz uzanmam lazım ınsallah hersey duzelır

aslında çok iyidir eşim ama yetiremiyor maaşı tamam onu anladım da bişey istemişim almıyor haaaa birde yeğeni eğer Kuran okumayı öğrenirse telefon alacakmış söz vermiş bende alamazsın dedim alırım dedi bende kendin öde o zaman benden sana hayır yok 1 kuruş vermem başkasının zevkine dedim sen bana bakmak zorundasın dedim çok şımarık benim kocam benim babam emekli öğretmen pek bizim aile işlerimize karışmazlar acaba kaynana anası babası aramıyor ezerim ben bunu diye mi düşündü? birde ben ücretli öğretmenim kadro bekliyorum durmadan bana ben çalışan gelin istedim hep diyor hani kadrom yok ya maaşımda öyle 2000 lira falan değil

azcik cadi gelin ol sende. Ilk evlendigimizde kayinvalideyle kayinperderin onunde esimle bi tartistik off sorma kararttim gozumu bangir cangir bagirdim durdum. Ogun bugunder kayinvaliden hic sesini cikarmaz. Dibinden ayrilmayan, annem olmadan asla diyen oglunada -oglum ben bilmen, ben karismam karina sor falan der hep...
Kotu bir ornek ama ise yaramisti yani, lutfen denemeyiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…