çok mutsuzum

Gerçekten bu durumda çocuk mu düşünüyorsunuz? Bu evliliğe güveniyor musunuz gerçekten? Kaynananızın sizi, oğlunu, evliliğinizi rahat bırakacağına inanıyor musunuz? Umarım yoluna girer elbet ama herşeyin yoluna girdiğine emin olmadan çocuk yapmakta sizin cahilliğiniz olur.

evliliğin ilk yılları gerçekten zor oluyor.yıllar geçtikçe dahada rayına oturuyor bence sen eşinle aranı iyi tut kaynanayı boşver o kendi başına konuşsun dursun salla gitsin.

hiç bir şey yapamasam inadına 5 sene çocuk doğurmam patlasın dıye...

kafam karışık eşime güveniyorum ama görümcemle eşimin abisinin boşandığını ve bu boşanmanın kaynanam tarafından olduğu tahmin ettikçe bilemiyorum

evliliğin ilk yılları gerçekten zor oluyor.yıllar geçtikçe dahada rayına oturuyor bence sen eşinle aranı iyi tut kaynanayı boşver o kendi başına konuşsun dursun salla gitsin.

kaynanamın eşi ölmüş yeniden evlenmiş
ya o kadın hayatımızda olmasa herşey süper olacak birde ben sesimi yükseltince yalandan ağlamaları sonradan da gelip beni öpmeye çalışmaları yokmu DENGESİZZZZ

canım az realist ol

mutfak dolabı istedin diye masrafları ıkıye bölmekten bahseden bir kocan var...iyi düşün bence tek sıkıntın kaynanan değil aynı zamanda da kocan

çalışıp paranı elıne sayıyormuşsun bebek olsa ne yapcan? bez al mama al mı dıyeceksin?

kafam karışık eşime güveniyorum ama görümcemle eşimin abisinin boşandığını ve bu boşanmanın kaynanam tarafından olduğu tahmin ettikçe bilemiyorum

Evliliğinizden emin olana kadar çocuk yapmayım derim. Çocuktan sonra herşey daha zor ve bağlayıcı olur arkadaşım ve cinsellik konusunda muhattap olmayın, konuşmasına müsade etmeyin, cevap vermeyin, uyarın . Böyle laçkalık olmaz. Baştan alıştırırsanız birdaha önünü alamazsınız

daha öncede yazmıştım bebek düşüncesiniz ertelemeniz daha mantıklı

bu aileye şu an çocuk yapmak en son fikir olması gerekir

...yaptıgın yorumlardan baya bir sıkıntıda oldugun belli.....senin sorununa yakın sorunlar yaşayan bir arkadaşım var .kız cagız sınır hastası olaaktı nerdeyse ..allaha sükür kaynanası köyde ev yaptırdıda orduda yasıyor artık...arkadasımda hep derdiki senin gibi su kadın olmasa mutlu mesut yasıyıp gidicem...çok rahat şimdii..ALLAH yardımcın olsun canımmm.sabretttt.

eşin gereken cevabları veriyorsa haddini bilmez birisi olarak gör.bir tarafına salla.bence daha önemli olan eşinle senin aradandaki maddi manevi problemler.emin ol eşin her hafta sonu annesinin zırvalıklarını dinlemek için gitmiyor oraya.arkadaşlarıyla beraber olmak için gidiyor.evli adamın bekar arkadaşı olamaz.boş ver kayınvalideni eşinle proplemlerini hallet.

Senin için kayınvalidenden daha önemli bir konu var bence: Eşinin bekar arkadaşları.. Bekar arkadaşların aklı fikri karıda kızda olduğu için muhabbetleri hep bu yönde olur.. Evli erkekler için potansiyel tehlikedir bekar arkadaşlar.. Buna dikkat et derim, naçizane tavsiyemdir !!!

neeeeeeeeeeeeeee????? ohaaaaaaaaaaaaaaa..... cüüüüsssssssss......
bu nebicim kadin beeee```!!! kusura bakmada tam manyak...

ne fesat şeyler düşünmüş öyle.....
hadi düşündün ne diye dillendiriyosun bunu...
işte böyle insanlarla kesicen selamı sabahı bakıcan önüne de işte oğullarının hatırı var...
mesafeli davran canım...

Esının bekar arkadaslarından bahsederek konuya gırmek ıstıyorum abartı olmadıgı surece esını bıraz ozgur bırak. Sanıyorum kı o arkadaslarını sık gormuyor ozlem oluyordur bız bıle nasıl ozluyoruz sohbet etmeyı arkadaslarımızla. Hatta boguluyoruz konusamayınca. Abartı olmadıkca esıne bıraz fırsat ver bu konuda. Ozlem gıderıyor onlar ıle. Hem varya erkekler hakıkaten dırdırcı kadın sevmıyor. Bunu da unutma. Ama abartacak olursa da alttan alma sakın. Kaynana gelınce hakıkaten garıp bır kadın. Evımızde banyomuz duzgun degıl dıye kaynanam cok hevesım vardı ama sen koy kızı degılsın rahat edemezsın evımızde kendı evınıze gıdın dugun bıtınce demıs esıme. Ha ben de kalmak ıstemezdım ama bunu onceden kendısının dusunmesı benı cok mutlu etmıstı onlara gıdınce halen beraber olmayız ben hep utanırım hem de banyo duzenı ıyı degıl. Kendı aıleme gıdınce de olmayız zaten. Benım cocugum olmuyor barız benden kaynaklı ama tek laf etmez kadıncagız. Arkadasım her kadın oglunu cok sever ama genellıkle kaynanalar ogullarına onlar da annesıne cok baglı oluyor annesı bırkez esımı kırdı ve esıme dedım kı annen sana nasıl bunu yapar falan fılan. Bana sen karısma falan dedı sucladı benı hatta ordan kavgamız cıktı. Dusun yanı baglarını. Sen ısını ıyı yap yanı bırkere esını huzursuz etme tam tersı tatlı dıllı anlayıslı dost asık tutkulu bır kadın ol. Kaynana gelınce onun o abes soruları falan zaten garıp sen de muhatap olma derım esıne soyle sıkıntını.cok yuz goz olman agır cevaplar vermen de ıyı olmaz o lafları degıstırıp esıne farklı anlatır suclu sen olursun sonra. Mumkun oldugunca az gorus derım mesafelı. Madem kı senı sınır edıyor

abi ne biçim muhabbetler bunlar yok "vajinanda akıntı var senin" yok "sen kısırsın" yok "sende iltihap var" yok "gece oğlumla yattınız mı"
eşine söyle diycem eşin de aynı gülün mavisi, "e var ya sende akıntı" falan filan..
ailene söyle desem onlar da normal karşılayacak, kaynananla konuş desem o kadar cahil bi kadın zaten laftan anlamaz, görümceye eltiye söyle desem hepsi birbirinden beter

uzun lafın kısası bu işler çevre meselesi. bu tip muhabbetler çevrende normal karşılanıyorsa sen de adapte olup normal karşılayacaksın yapacak bir şey yok.

buarada dun yazmayı unutmusum bu adamı yıllarca sevdın bekledın ne kaynanan ne baskasından dolayı huzursuz olup sevgını koreltme askına nasıl yıllarca sahıp cıktın sımdı daha cok sahıp cık ılıskıne. esıne hep huzur ver o senden uzaklasmasın gerı kalan hersey bırsekılde hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…