- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
nefret ediyorum o kadından sevmiyorummmm birde yanına gittiğimizde benim yanıma geliyor aferdesin ama oramı buramı sıkıştırıyor sapıkk pisss ne olacak. buraya geldiğinizde neden sabahları banyo yapmıyorsunuz dedi bana düşünsene neden burda ilişkiye girmiyorsunuz diyor ya şaka gibi gelecek ama yemin ederim doğru çıldıracağım
Eşim ikizler burcu. gıcık kayınvalidem burç falan dinlemeyen oğlu bıktım ikisinin yapış yapış ilişkisinden
nefret ediyorum o kadından sevmiyorummmm birde yanına gittiğimizde benim yanıma geliyor aferdesin ama oramı buramı sıkıştırıyor sapıkk pisss ne olacak. buraya geldiğinizde neden sabahları banyo yapmıyorsunuz dedi bana düşünsene neden burda ilişkiye girmiyorsunuz diyor ya şaka gibi gelecek ama yemin ederim doğru çıldıracağım
bence kocan senin vajili olduğunu anasına söylemiş .acep senin ağzınımı arıyor bitanem kaynanan.sen artık iyileştin bence o bunu anlamıyo.ondan sorup duruyodur yok çocuk yok neden burda yıkanmıyosunuz diye.karı merakdan ölcek töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?