- Emoji Skoru
- 592
- Puanlar
- 118
birde millet bana evlen dedikçe diyesi geliyo annem sevgilinle aran nasıl diyor heee iyi anne kızın evli adamla flört etmiş okadar zamanmı diyeyim ya ALLAH ALLAH
bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde millet bana evlen dedikçe diyesi geliyo annem sevgilinle aran nasıl diyor heee iyi anne kızın evli adamla flört etmiş okadar zamanmı diyeyim ya ALLAH ALLAH
bilemiyorum
aman gec o milletide annenide...birde millet bana evlen dedikçe diyesi geliyo annem sevgilinle aran nasıl diyor heee iyi anne kızın evli adamla flört etmiş okadar zamanmı diyeyim ya ALLAH ALLAH
Bende varriiiiimmmmmmmmm isyeriiimmm battiiiii sevgilimmmm gittiiiii kaldimmm odalarda tek basimaaaaa deliriyoruuummmm(((
herşeyin kötüsü benimi bulur ya bıktım artık moralim çok bozuk hiç birşeyin iyisi beni bulmazmı
hangi konuda diye sormayın her konudaa nekadar şanssız bir kadınım ben ya
galiba depresyona giriyorum![]()
hayatımı rayına oturtamıyorum okadar yanlızım ki okadar sıkılıyorum ki tam herşey yoluna girdi dedim bir erkek arkadaşım var yanlız değilim belki diğer konumda görmüşsündür evli çıktı
maksat erkek arkadaşta değil hiç arkadaşım yok bir tane var oda düzcede yaşıyo kötüyüm ben yaaa
bir tane arkadaşım var oda düzcede oturuyosen nerde oturuyorsunarkadaşınla buluş belki biraz kafa dağıtırsın
bir tane arkadaşım var oda düzcede oturuyo