L Limonnana konuyu duzenlemen iyi olmus eski haliyle farkli anlasiliyordu.
22 yasinda gencecik kizsin Allah baska aci vermesin erk arkadasin ve ailesine karsi direncin yoksa bu aileyle evlendikten sonra ne yapacaksin ? Evin hastane olur sanirim..
Adam beni arada birakma, kin gutme guler yuz goster demis evet bunu demesi biraz kirici olmus ama bunda abartacak bisi yok bana da nisanlim gul der surekli ilk baslarda kiziyordum artik o da gulmememe alisti ben hala gulmuyorum ( mizac meselesi bu surekli gulen biri degilim )
Biraz direncini yuksek tut insanlar ne manevi zorluklarla ugrasiyorlar boyle sorunlarla hastanelik mi olunurmus ? Madem sikayetcisin durumdan al karsina erkek arkadasini konus.. Ha anlamiyorsa da
kimseye mecburiyetin yok birak gitsin..
Öyle güzel yorumlamışsınız ki teşekkürler . Fakat biz erkek arkadaşımla konuşamıyoruz sürekli tartışma yaşıyoruz bana sürekli haklısın sabret diyen Adam şu anda tüm söylediklerinden döndü ve biz konuşmayı beceremiyoruz sürekli tartışıyoruz tartışıncada benim ağzımdan kendisine karşı ve ailesine karşı kötü söler çıkıyor engel olamıyorum buna annesine hakaret ettim evet ama bunun nedeni onların bana yaşattıkları
Öyle güzel yorumlamışsınız ki teşekkürler . Fakat biz erkek arkadaşımla konuşamıyoruz sürekli tartışma yaşıyoruz bana sürekli haklısın sabret diyen Adam şu anda tüm söylediklerinden döndü ve biz konuşmayı beceremiyoruz sürekli tartışıyoruz tartışıncada benim ağzımdan kendisine karşı ve ailesine karşı kötü söler çıkıyor engel olamıyorum buna annesine hakaret ettim evet ama bunun nedeni onların bana yaşattıkları
bu arada yeni üye olduğum için acemÖyle güzel yorumlamışsınız ki teşekkürler . Fakat biz erkek arkadaşımla konuşamıyoruz sürekli tartışma yaşıyoruz bana sürekli haklısın sabret diyen Adam şu anda tüm söylediklerinden döndü ve biz konuşmayı beceremiyoruz sürekli tartışıyoruz tartışıncada benim ağzımdan kendisine karşı ve ailesine karşı kötü söler çıkıyor engel olamıyorum buna annesine hakaret ettim evet ama bunun nedeni onların bana yaşattıkları
aslında bu yorumu sinem_06 üyenin yorumuna cevap olarak yazmışdım fakat yeni üye olduğum için alıntı yapamadımÖyle güzel yorumlamışsınız ki teşekkürler . Fakat biz erkek arkadaşımla konuşamıyoruz sürekli tartışma yaşıyoruz bana sürekli haklısın sabret diyen Adam şu anda tüm söylediklerinden döndü ve biz konuşmayı beceremiyoruz sürekli tartışıyoruz tartışıncada benim ağzımdan kendisine karşı ve ailesine karşı kötü söler çıkıyor engel olamıyorum buna annesine hakaret ettim evet ama bunun nedeni onların bana yaşattıkları
siz konuyu okumadınız galiba .Benim akrabam sevgilimin olduğunu aileme söyleyeceğini söyledi ailem bu tür konuda hoşgörülü değil bunu ailemin duyması benim için kötü olurdu sevgilimin ailesi bunu bildiğine rağmen hakaret ettiler ve hiç bişi yapmadılarAy ne yaşattılar size yahu? Ne yaptılar, çocuğunuzu mu öldürdüler, mirasınıza ortak mı oldular, ne yaptılar yani?
Alt tarafı kışın söz yapamayız demişler. İstemiyoruz, bundan bize gelin olmaz, evlenmeyeceksin falan da diyebilirlerdi. Ee ne olmuş, ne olur yani sizi istemeseler, sevmeseler.
Kendi zayıflığınızın acısını adamın ailesinden çıkarmayın. Hastanelere düşmeniz kimsenin hatası değil sadece sizin zayıflığınız.
Bu nedir yahu!!!
Evet karışık anlattım haklısınız ama yeni üyeyim ve çok üzgünüm kafam çok karışık bu yüzden anlatamadım galiba .Bende böyle olsun istemezdim ama sevgilimin ailesi ailemin durumdan haberdar olursa benim için kötü olacağını biliyordu buna rağmen kendi istedikleri vakit herşey olacak dedilerKarışık anlatmışsınız olanları ama bana göre sizin de burada suçunuz var.emrivaki ile birden insanları zorlayarak istemeye çağırıyorsunuz.insanlar belki hazır değil,hal ve vakitleri olmayabilir.ayrıca gelin adayını tanımadan nasıl gidip isteyebilirler ki.karşı taraf sizi tanımamış bile yangından mal kaçırır gibi neden kız istemeye gitsinler.yol yordam bilmiyorsunuz.olaylara kendi açınızdan bakıyorsunuz.üzüldüğünüzden ve yıprandığınızdan bahsediyorsunuz ama karşı taraf da kim bilir neler çekiyor,oğullarının ısrarı ile.
Siz konuyu okumadınız
siz konuyu okumadınız galiba .Benim akrabam sevgilimin olduğunu aileme söyleyeceğini söyledi ailem bu tür konuda hoşgörülü değil bunu ailemin duyması benim için kötü olurdu sevgilimin ailesi bunu bildiğine rağmen hakaret ettiler ve hiç bişi yapmadılar
ailesi niye size durup dururken hakaret ediyorSiz konuyu okumadınız
siz konuyu okumadınız galiba .Benim akrabam sevgilimin olduğunu aileme söyleyeceğini söyledi ailem bu tür konuda hoşgörülü değil bunu ailemin duyması benim için kötü olurdu sevgilimin ailesi bunu bildiğine rağmen hakaret ettiler ve hiç bişi yapmadılar
Evet düşük tansiyon ve mide rahatsızlığım var ve psikolojik olarak çok yıprandım psikiyatri doktorunada on beş günde bir gidiyorum yaşadıklarım beni çok yıprattı bu hale geldimniye sürekli hastahanedesiniz ben onu anlamadımki
üzüntüden sürekli hasta mısınız?
yazık yahu bedeninize işkence bu resmenEvet
Evet düşük tansiyon ve mide rahatsızlığım var ve psikolojik olarak çok yıprandım psikiyatri doktorunada on beş günde bir gidiyorum yaşadıklarım beni çok yıprattı bu hale geldim
Yorumunuzu okuyunca biran sevgilimin kız kardeşiyle mi yazışıyorum diye düşündüm konuma bu kadar tepki vermeniz nedenYapmak zorunda değiller. O sizin sorununuz. Madem aileniz sevgiliniz olmasına karşı ve siz çok korkuyorsunuz ona göre davranacak ona göre bir hayat yaşayacaktınız. Kimseyi sırf aileniz size kızacak diye istemeye, söz kesmeye zorlamaya hakkınız yok. Zorlarsanız karşılaşacağınız tavır bu olur.
Ailenizin hayat görüşünün, sizin yaptığınız hataların acısını erkek arkadaşınızın ailesine yüklüyorsunuz. Sonra onlara kinleniyorsunuz.
Üstelik insanlar sizin istediğinizi yapıp ailenizle tanışmaya gelerek adım attıkları halde.
Aileyle sorunlu kalmaya devam edip ilişkinizde ve ilerde evliliğinizde mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Ailem bana düşkün asla istemediğim şeyi yapmazlar ama sadece sevgili konusunda abim ve babam katı bu tür konularda hoşgörülü değiller .yazık yahu bedeninize işkence bu resmen
iş güç durumun nasıl çek git evlen
ailen ne istiyor görücü usulü mü?
Yorumunuzu okuyunca biran sevgilimin kız kardeşiyle mi yazışıyorum diye düşündüm konuma bu kadar tepki vermeniz neden
ne istiyorlar evlencem de o zamanAilem bana düşkün asla istemediğim şeyi yapmazlar ama sadece sevgili konusunda abim ve babam katı bu tür konularda hoşgörülü değiller .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?