Çok oldu çekiyorum yardım

Birey ol önce birey...ondan sonra böyle laf yetiştir....hadi by

Sen kendine biraz olsun değer vermeyip bir erkek için bu kadar kendini paralarsan , sana değer veren bir kişi bile olmaz ki zaten.. sen kendini biraz sev değer ver ki değer göresin...

Bir erkek için hastanelik olmak nedir? Yaş kaç bu arada?

Önce psikiyatrik tedavinizi tamamlayın, sonra ne yapacaksanız yaparsınız. Şu konuda en son suçlanacak insanlar sevgilinizin ailesi. Kendi kendinize bir şeyler yapmışsınız, sonra millet sizin planlara uymadı diye suçlu olmuş. Bırakın allasen. Hastanelere düşmeler filan sizin sorununuz. Aileniz bu kadar sertse ona göre davransaymışsınız. Bundan başkasına ne? Sizin probleminiz yani. Ananız babanız yaşında 40 kat yabancı insanlar size uymak için hazır beklemek zorunda değil. Sizin gibi birini ben de istemezdim oğluma. Söyledikleriniz de yaptıklarını da ruh sağlığı yerinde olan birinin davranışı değil. En iyisi ailenizin yanına dönün siz, tedaviye orada devam edin.

Senin gibi vi

Hata yapmak biz insanlar için var anne olmak sadece çocuk doğurmak değil çocuğun için bazı şeyleri yapabilmektir .Sizin gibi bi kaynanayıda ben dahil Burdaki hiç bir kadın istemezdi böyle vicdansızca yorum yapmanıza gerek yok

Evet benim gibi kaynanalardan senin gibilere ekmek çıkmaz. :) Sevgilinin ailesi de sana metelik vermemiş zaten. Sen unut o aileyi. Git kendi ailenle ilgilen biraz.

benimde iki oglum var mesajlari okudukca allah im hayirli gelinler ver demekten kendimi alamiyorum bu arada ben 27 yasindayim henuz, anne baba olmak gercekten zor ve elbetteki fedakarlik istiyor hemde omur boyu ama insan anne baba olunca cocuguna verdigi onca emekten sonra onlar buyuyunce de onlardan deger gormek istiyor yani kisacasi biraz empati lutfen annesine babasina saygi duymayan sizede duymaz

Evet benim gibi kaynanalardan senin gibilere ekmek çıkmaz. :) Sevgilinin ailesi de sana metelik vermemiş zaten. Sen unut o aileyi. Git kendi ailenle ilgilen biraz.
Bundan çok mu zevk aldın.Senin gibi kaynanaların da oğlu yada çocukları böyle mutsuz bir şekilde ağlar durur sende iki kuruşu oğlumun mutluluğuna değiştim vay be Nasıl anayım ama diyerek ortalıkta dolanırsın

Bakın burda ben herşeyi anlatamadım çünkü konuyu o kadar uzun bir şekilde yazamazdım yaşattıkları burada sayfalarca konu oluştururdu ama yaşanan herşeyi bilseniz bu şekilde yorum asla yapmazsınız

Arkadaş sorun oğulları değil. Sensin. Oğullarının da umrunda değilsin. Oğlu nerde ağlamış kadının? O halinden memnun. Elalemin kızının ailesi sevgili olduklarını duyar da cinnet geçirir diye oğlumu uygun bulmadığım bir evliliğine onay vermem. Kusura bakma. Hastanelerde ister ayıl, ister bayıl. Senin sorunun. Ailen sorunluysa sen düşünecektin. Banane?

Sorunlu sensin düzgün konuş sen oğlu ağlamıyor san oğlu ağlıyor ben ne kadar ağladıysam oğluda o kadar ağladı ama senin gibilerin gözünü toprak doyurur dünya malını evladınıza ciğerinize değiştirebiliyorsunuz .Ayrıca oğluma uygun bulmadığım gelin nedir o gelinle oğlun yaşayacak ,aynı yatakta uyuyacak hayat arkadaşı olacak sen değil .Senin gibi kaynanalar yüzünden dağılıyor kurulan yuvalar oğluna seveceği Mutlu olacağı gelin mi alacaksın yoksa kendi fikirlerine uygun köle niyetine kullanacağın köle mi alacaksın .

Daha ilk engebede böyle yerlere serilir yatak döşek hastanelik olursan , ilerde karşılaşacağın sıkıntılarda ne yapacaksın sen? Kendini cidden evliliğe hazır mı zannediyorsun? Evliliği hayatına bir sihirli değnek değecek ve tüm sorunları ortadan kaldıracak mı zannediyorsun?

Bir erkek için hastanelik olmak gerçekten psikolojik olarak çok kötü durumda olduğunu gösteriyor. Bir tedavi bahsi geçmiş alıntılarda gördüm eğer psikolojik tedavi görüyorsan bırak şimdi evliliği falan önce tedavini tamamla.

Çocuğumu evlendirecek olsam kendime köle istemem elbet ama ota köke konversif ataklar geçiren bir gelin de tercihlerimde ilk sırada yer almaz..

Boşuna kızma millete yani.. kendin etmiş kendin bulmuşsun. Şimdi kendini düşünüyorsan ayrıl o çocuktan ve kendini toparlayana kadar gönül işlerine ara ver biraz...

Valla canım sevgilinde şu an sana karşı ailemde ailem diyorsa çokta içten ağlamamış demek ki. Eğer gerçekten senin durumunu hassasiyetini bilse hissetse ailem demezdi. En azından orta yolu bulmaya calısırdı. Demek ki senin o gözyaşların hastanelerde çektigin çileler hiç umurunda olmamış vicdan yapaar insan bu kız benim ailem yüzünden böyle oldu neler yaşadı diye ama nerde..

E işte sevgilim dedigin insan ne oldugunu daha baştan belli etmiş. Senin arkanda durmayacak evlensen de. Sen hep kendini kabullendirmeye çalışacaksın. Ayrıca şu var bak hic bir erkek ne kadar kötüde olsa annesine laf edilmesinden hoşlanmaz. En kötü anne bile olsa bu böyledir ki sen bi de kötü söz söylemişsin. İlk rüzgarda dağılır senin ilişki.

Aileniz bu kadar tutucuysa sizi tek basınıza nasıl baska yerde calısmaya yollamıs?

Canim erkekler basta senin tarafinmis gibi davraniyor ama her zaman ailelerinden yana oluyorlar bir olay olsa sen hakli olsan bile inan onlari kayiracak sen yaptigin fedakarlikla kalacaksin o yuzden bu adami sikca ailesinin yaninda gor derim yarin en ufak bir yatani olay yapar burnundan getirir iyi anla aileci olmamali bir erkek once kendi duzenim demeli

Çok karışık anlatmışsın.Ama biraz daha güçlü olmalısın.Bu sebeplerden hergün hastanelik olmak serum yemek normal değil..Bizler de neler yaşıyoruz o halde çalışıyoruz.İzin bile alamıyoruz .Nevrotikliğe vurma nişanlını etkilemenin yolu bu değil.

Ve ailesini kötüleme dırdır yapma sen suçlu çıkarsın.Ne yaşattıklarını okumama rağmen anlamadım.Düzgünce tekrar yazar mısın özet olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…