- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Birey ol önce birey...ondan sonra böyle laf yetiştir....hadi byS
sen anlamazsın çalışıyorum diye ailemin istemeyeceği şeyleri yapabilirim anlamına gelmiyor .Kaldı ki yaptım keşke yapmasaydım ama oldu bi kere ne yapmalıyım diye konu açtım sana cevap yetiştirmek için değil konuma eleştiri yapma lütfen ben yardım ve düşünceleriniz için konu açtım
Senin gibi viÖnce psikiyatrik tedavinizi tamamlayın, sonra ne yapacaksanız yaparsınız. Şu konuda en son suçlanacak insanlar sevgilinizin ailesi. Kendi kendinize bir şeyler yapmışsınız, sonra millet sizin planlara uymadı diye suçlu olmuş. Bırakın allasen. Hastanelere düşmeler filan sizin sorununuz. Aileniz bu kadar sertse ona göre davransaymışsınız. Bundan başkasına ne? Sizin probleminiz yani. Ananız babanız yaşında 40 kat yabancı insanlar size uymak için hazır beklemek zorunda değil. Sizin gibi birini ben de istemezdim oğluma. Söyledikleriniz de yaptıklarını da ruh sağlığı yerinde olan birinin davranışı değil. En iyisi ailenizin yanına dönün siz, tedaviye orada devam edin.
Hata yapmak biz insanlar için var anne olmak sadece çocuk doğurmak değil çocuğun için bazı şeyleri yapabilmektir .Sizin gibi bi kaynanayıda ben dahil Burdaki hiç bir kadın istemezdi böyle vicdansızca yorum yapmanıza gerek yokÖnce psikiyatrik tedavinizi tamamlayın, sonra ne yapacaksanız yaparsınız. Şu konuda en son suçlanacak insanlar sevgilinizin ailesi. Kendi kendinize bir şeyler yapmışsınız, sonra millet sizin planlara uymadı diye suçlu olmuş. Bırakın allasen. Hastanelere düşmeler filan sizin sorununuz. Aileniz bu kadar sertse ona göre davransaymışsınız. Bundan başkasına ne? Sizin probleminiz yani. Ananız babanız yaşında 40 kat yabancı insanlar size uymak için hazır beklemek zorunda değil. Sizin gibi birini ben de istemezdim oğluma. Söyledikleriniz de yaptıklarını da ruh sağlığı yerinde olan birinin davranışı değil. En iyisi ailenizin yanına dönün siz, tedaviye orada devam edin.
Evet benim gibi kaynanalardan senin gibilere ekmek çıkmaz. :) Sevgilinin ailesi de sana metelik vermemiş zaten. Sen unut o aileyi. Git kendi ailenle ilgilen biraz.Hata yapmak biz insanlar için var anne olmak sadece çocuk doğurmak değil çocuğun için bazı şeyleri yapabilmektir .Sizin gibi bi kaynanayıda ben dahil Burdaki hiç bir kadın istemezdi böyle vicdansızca yorum yapmanıza gerek yok
Bundan çok mu zevk aldın.Senin gibi kaynanaların da oğlu yada çocukları böyle mutsuz bir şekilde ağlar durur sende iki kuruşu oğlumun mutluluğuna değiştim vay be Nasıl anayım ama diyerek ortalıkta dolanırsınEvet benim gibi kaynanalardan senin gibilere ekmek çıkmaz. :) Sevgilinin ailesi de sana metelik vermemiş zaten. Sen unut o aileyi. Git kendi ailenle ilgilen biraz.
Bakın burda ben herşeyi anlatamadım çünkü konuyu o kadar uzun bir şekilde yazamazdım yaşattıkları burada sayfalarca konu oluştururdu ama yaşanan herşeyi bilseniz bu şekilde yorum asla yapmazsınızbenimde iki oglum var mesajlari okudukca allah im hayirli gelinler ver demekten kendimi alamiyorum bu arada ben 27 yasindayim henuz, anne baba olmak gercekten zor ve elbetteki fedakarlik istiyor hemde omur boyu ama insan anne baba olunca cocuguna verdigi onca emekten sonra onlar buyuyunce de onlardan deger gormek istiyor yani kisacasi biraz empati lutfen annesine babasina saygi duymayan sizede duymaz
Arkadaş sorun oğulları değil. Sensin. Oğullarının da umrunda değilsin. Oğlu nerde ağlamış kadının? O halinden memnun. Elalemin kızının ailesi sevgili olduklarını duyar da cinnet geçirir diye oğlumu uygun bulmadığım bir evliliğine onay vermem. Kusura bakma. Hastanelerde ister ayıl, ister bayıl. Senin sorunun. Ailen sorunluysa sen düşünecektin. Banane?Bundan çok mu zevk aldın.Senin gibi kaynanaların da oğlu yada çocukları böyle mutsuz bir şekilde ağlar durur sende iki kuruşu oğlumun mutluluğuna değiştim vay be Nasıl anayım ama diyerek ortalıkta dolanırsın
Sorunlu sensin düzgün konuş sen oğlu ağlamıyor san oğlu ağlıyor ben ne kadar ağladıysam oğluda o kadar ağladı ama senin gibilerin gözünü toprak doyurur dünya malını evladınıza ciğerinize değiştirebiliyorsunuz .Ayrıca oğluma uygun bulmadığım gelin nedir o gelinle oğlun yaşayacak ,aynı yatakta uyuyacak hayat arkadaşı olacak sen değil .Senin gibi kaynanalar yüzünden dağılıyor kurulan yuvalar oğluna seveceği Mutlu olacağı gelin mi alacaksın yoksa kendi fikirlerine uygun köle niyetine kullanacağın köle mi alacaksın .Arkadaş sorun oğulları değil. Sensin. Oğullarının da umrunda değilsin. Oğlu nerde ağlamış kadının? O halinden memnun. Elalemin kızının ailesi sevgili olduklarını duyar da cinnet geçirir diye oğlumu uygun bulmadığım bir evliliğine onay vermem. Kusura bakma. Hastanelerde ister ayıl, ister bayıl. Senin sorunun. Ailen sorunluysa sen düşünecektin. Banane?
Daha ilk engebede böyle yerlere serilir yatak döşek hastanelik olursan , ilerde karşılaşacağın sıkıntılarda ne yapacaksın sen? Kendini cidden evliliğe hazır mı zannediyorsun? Evliliği hayatına bir sihirli değnek değecek ve tüm sorunları ortadan kaldıracak mı zannediyorsun?Sorunlu sensin düzgün konuş sen oğlu ağlamıyor san oğlu ağlıyor ben ne kadar ağladıysam oğluda o kadar ağladı ama senin gibilerin gözünü toprak doyurur dünya malını evladınıza ciğerinize değiştirebiliyorsunuz .Ayrıca oğluma uygun bulmadığım gelin nedir o gelinle oğlun yaşayacak ,aynı yatakta uyuyacak hayat arkadaşı olacak sen değil .Senin gibi kaynanalar yüzünden dağılıyor kurulan yuvalar oğluna seveceği Mutlu olacağı gelin mi alacaksın yoksa kendi fikirlerine uygun köle niyetine kullanacağın köle mi alacaksın .
E işte sevgilim dedigin insan ne oldugunu daha baştan belli etmiş. Senin arkanda durmayacak evlensen de. Sen hep kendini kabullendirmeye çalışacaksın. Ayrıca şu var bak hic bir erkek ne kadar kötüde olsa annesine laf edilmesinden hoşlanmaz. En kötü anne bile olsa bu böyledir ki sen bi de kötü söz söylemişsin. İlk rüzgarda dağılır senin ilişki.Ailelerimiz farklı şehirlerde yaşıyorlar kültür olarakta biraz farklılıklarımız ve bana biraz tuhaf gelen adetleri var buda bi sorun biliyorum ama en büyük sorun seni çok seviyorum diyen Adam neden yapılanları unut der son tartışmamızda ikimizde ağladık annesine karşı kötü laflar söyledim.Bunun üzerine bana çok sert çıkıştı hayır annesi kötü laf söyleyince annem saf oluyor ablası söyleyince onun cahilliği diyor sonrada bana unut Güler yüzlü ol diyor
İyi günler kk hatunları yeni üyeyim daha önceden sadece bdv 'yi okur sizinle beraber bende üzülürdüm ama artık bende dayanamıyorum ALLAH Rızası için banada yardım edin fikir verin. 5 yıllık bi ilişkim var ve bunu bi akrabam duydu aileme söylemekle tehdit etti beni .Benim ailemde bu tür şeyler çok sert karşılanır hiç hoş görülmez abim yada babam duyarsa benim için hiç iyi olmaz ve bizde sevgilimle bunun üzerine söz yapmaya karar verdik sevgilim ailesiyle konuştu durumu anlattı fakat abisi ikimizede küfür etti benden bişey beklemeyin bunu yapan ilk siz değilsiniz dedi ablasına durumu anlattık kızı bırak gitsin bize lazım değil dedi .Ve ben çok kötü günler yaşadım kendi Canıma kıymayı düşündüm fakat bunu yapmadım ama üzüntüden sürekli hasta oldum hastanelik oldum bunu sevgilimin annesi biliyordu bunun üzerine annesi hemen eve gel gelmezsen Hakkımı helal etmem dedi(ben ve sevgilim ailelerden uzak şehirde çalışıyorduk yeni çalışmaya başlamıştık )Sevgilim o Zaman hepsine resti çekti ben para biriktirip sözü yapıcam dedi ve 6 ay boyunca ailesinden kimseyle görüşmedi daha sonra para biriktirip ailesinin yanına gitti istemeye gidin diye fakat ailesi şuanda kış biz bu ayda söz falan yapamayız dedi aradan Zaman geçti (ben çok kötüyüm sürekli )sevgilim ailesiyle görüşmeye başladı başlarda bana şimdi susuyorsam seninle evlenebilmek için dedi evlendikten sonra kimse sana bişey söyleyemez dedi ve aile arası tanışma oldu bundan sonra ise sevgilim ailesini savunmaya başladı bi hata yaptılar unut kindarlık yapma evlenince evimize geldiklerinde biraz tebessüm göster dedi.Ki ben çok zor günler yaşadım yemeden içmeden kesildim her gün hastanelerdeydim sevgilim bunları bilmesine rağmen bana Nasıl unut kindarlık yapma der.Çok hastayken elimde serum varken bunun için benimle tartıştı aileme kindarlık yapmıycaksın diye .Ben bana yapılanları unutamam bana söz vermişti seni aileme karşı koruyacam diye ama şimdi onları koruyor bana yapılanları görmemezlikten gelip lütfen fikir verin ne yapmayalıyım haksız mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?