Başta yorumum yok akıl fikir dileyip kaçıyorum demişsiniz sonradan sizi bu denli sert yorum yapacak sinirlendiren şey ne olduEvet kızkardeşiyim ben.
Tepki veriyorum çünkü yaptığı hataların bedelini başka insanlara ödeten, ödetmeye çalışan, zeytinyağı gibi üste çıkıp kendi hatalarını ve zayıflıklarını görmeyen insanlara tahammülüm yok.
Şu anlattığınız hikayede hatanın %90'ı sizde. Bunu kabul ettiğiniz zaman hastanelere düşmeyeceksiniz.
Ve tekrar ediyorum, ailesiyle sorunlu olduğunuz adamla mutlu olmanız mümkün değil.
Peki ne gerek var böyle bir sevgili için bunları yaşamaya?Evet
Evet düşük tansiyon ve mide rahatsızlığım var ve psikolojik olarak çok yıprandım psikiyatri doktorunada on beş günde bir gidiyorum yaşadıklarım beni çok yıprattı bu hale geldim
Başta yorumum yok akıl fikir dileyip kaçıyorum demişsiniz sonradan sizi bu denli sert yorum yapacak sinirlendiren şey ne oldu
Karşı taraf tüm sorunu bildiğine rağmen hakaretler edildi bana karşı ve herşeye rağmen canları isteyince tanışma isteme ve söz yapılacak dediler.Sevgilim tüm bunlara yapılan hakaretler çektiğim onca acıya göz yumma mı istiyor şimdi benden ve aileme karşı kindarlık yapma diyor .Başta yanımda olan Ada'm şimdi ailesinin yaptığı kötü hakaretleri bile unut diyorne istiyorlar evlencem de o zaman
o zaman da kızarlar mı? karşı taraf mı evlenmek istemiyor?
istemiyorsa ayrıl madem
hasta olmandan iyidir
aklında olsunKarşı taraf tüm sorunu bildiğine rağmen hakaretler edildi bana karşı ve herşeye rağmen canları isteyince tanışma isteme ve söz yapılacak dediler.Sevgilim tüm bunlara yapılan hakaretler çektiğim onca acıya göz yumma mı istiyor şimdi benden ve aileme karşı kindarlık yapma diyor .Başta yanımda olan Ada'm şimdi ailesinin yaptığı kötü hakaretleri bile unut diyor
Sevgilim benimle evlenmeyi benden daha çok istiyor diyebilirim bu konuda Hakkı'nı yiyemem tek sorun ailesinin yaptıklarını unut demesi.Ve benim ailem beni asla ezmez ben burda kendimi anlatamadım ifade edemedim galibaaklında olsun
ailen seni eziyorsa ve bunu karşı taraf biliyorsa onlar daha beter ezer
aile içinde yaşadıklarını hiç karşıya söylemeyecektin
ve bence bu ilişkinin miadı dolmuş
senin arkanda durmayan adamdan hayır gelmez
oyalamasın seni boşuna baksana ne hale düşmüşsün
ya ciddi evlensin ya da yol ver gitsin ...
ee unuttum gitti de nolcakSevgilim benimle evlenmeyi benden daha çok istiyor diyebilirim bu konuda Hakkı'nı yiyemem tek sorun ailesinin yaptıklarını unut demesi.Ve benim ailem beni asla ezmez ben burda kendimi anlatamadım ifade edemedim galiba
Evet sevgilim aynen sizin söylediklerinizi söylüyor ama ben unutamıyorum bana yapılanlarıunutma surekli kin tut surekli surat as araniz hep kotu olsun esinizle surekli kavga edin eger evlenmeyi gercekten istiyorsaniz boyle bir sey mi istiyorsunuz nisanliniz bence dogru olani yapmaya calisiyor sizi yumusatmaya ortayi bulmaya calisiyor bunun icinde onlar benim ailem vazgecememki ama sendende vazgecemem sende biraz gecmisi unut bugune gel bana yardimci ol demeye calisiyor konusmasi kolay diyebilirsin ama oyle degil ayni seyleri fazlasiyla yasadim aranizda gercek bir ask varsa herseyi duymayacak herseyi gormeyeceksin bir sure bundan sonrasi onemli olan bundan sonra bak sana tavirlarina ona gore mesafeni ayarla saygi cercevesinde evlendigin insan bunlara degecek bir insansa hic bir zaman pisman olmayacaksin ama bunun kararini verecek olan sensin
Ne saniyordun canim ailesini silecegini mi?Karşı taraf tüm sorunu bildiğine rağmen hakaretler edildi bana karşı ve herşeye rağmen canları isteyince tanışma isteme ve söz yapılacak dediler.Sevgilim tüm bunlara yapılan hakaretler çektiğim onca acıya göz yumma mı istiyor şimdi benden ve aileme karşı kindarlık yapma diyor .Başta yanımda olan Ada'm şimdi ailesinin yaptığı kötü hakaretleri bile unut diyor
Ama bende eşi olacam ve bana seni herkesten ailemden çok seviyorum bu dünyada en çok sana değer veriyorum deyip sonradan olanları unut demesi beni daha çok sinir ediyor .Yanlış anlaşılmasın ben ailesini sevmesin demiyorum söyledikleriyle yaptıkları tutarsız diyorumNe saniyordun canim ailesini silecegini mi?
Tabi ki unutacak ve sana da unut diyecek. Olanlar soylenenler sana soylendi ve o simdi ustunu kapatiyor. Neden mi ? Annesi babasi ailesi onlar.
Erkekler asla ailelerini silmez. Ya kabul et unut. Ya da ayril.
Baska yolun yok
KİB butonuna bas yaz oraya şikayetini kim bu arada ifşa et bakimBu arada bayanlar erkek üyenin biri bana özelden mesaj gönderiyor saçma sapan şeyler yazıyor yeni üyeyim bunu Nasıl şikayet edebilir yada engeliyebilirim
Doğrusu bu ama yapması öyle zorkibence nisanliniz gayet mantikli biri size bu sekilde yaklasiyorsa sizi ailesine karsi doldursa daha cok tabiri caizse gaz verse daha mi iyi tek tavsiyem bu adamla evleneceksen ve mutlu olmak istiyorsan ailesi hakkinda yorum yapma bu konularida kapat gitsin unutamiyorsanda icinde tut ona yansitma surekli birazcik idare edin su kocalarin anne babalarini yahu:)
Evet uygulaması zor bana sadece evlendiğimizde annem ve babam evimize gelince biraz tebessüm göster diyor ama ben annesinin yaptıklarını unutup tebessüm gösteremem ve çok fazla dobrayım bunu kendisine söyledim hı hı deyip susup sonradan yapmayabilirdim ana bende böleyim yalan konuşamıyorumDoğrusu bu ama yapması öyle zorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?