Çok oldu çekiyorum yardım

Ailelerimiz farklı şehirlerde yaşıyorlar kültür olarakta biraz farklılıklarımız ve bana biraz tuhaf gelen adetleri var buda bi sorun biliyorum ama en büyük sorun seni çok seviyorum diyen Adam neden yapılanları unut der son tartışmamızda ikimizde ağladık annesine karşı kötü laflar söyledim.Bunun üzerine bana çok sert çıkıştı hayır annesi kötü laf söyleyince annem saf oluyor ablası söyleyince onun cahilliği diyor sonrada bana unut Güler yüzlü ol diyor

E haksizlar mi? Sevgilinizin kendi bes kurusu dahi yoksa ve ailesinin eline bakiyorsa,onlarin lafini dinlemek zorunda. Sizin de aileniz madem karsi sevgiliniz olmasina siz de sevgili bulmasaydiniz efendim, herkes ailesine sartlarina gore davransin. Hem demirden kork hem trene bin,olmuyor oyle malesef

Bence ayrılın.

Birde kendi ailenize kızacağınıza sevgilinizin ailesine kızıyorsunuz. Biraz ikiyüzlülük değil mi bu?
Ne alaka ya hatalı olan onun ailesi benim ailemin olanlardan haberi bile yok .Beni ve oğullarını zorda bırakan onun ailesi bana hakaret eden onun ailesi eee.Yazın düğün yapılacak ama ben ailesinin yaptıklarını unutamıyorum ve beni çok seven Adamın bunları unut demesi bana çelişkili geliyor

SevgiliN tüm ailesini karşısına almış senin için. Baya mücadele vermiş. Parasını biriktirmis, beklemiş, aileyi ikna etmiş. Şimdi de sorun yaşamamak adına senin ve ailesinin asgari musterekte buluşup, düşman olmamanizi bekliyor. Bence doğru hamleler yapmış. Senin ayılip bayılman çok saçma olmuş ama şehir dışında çalışan bir kadının ortaokul talebesi gibi ailesinden korkması tuhaf geldi. Bence azıcık fedakarlık yapın da bir güleryüz gösterin. Sevgilinin o kadar çabasına bu kadarını yapabilin yani. Onlar için değil. Sevgilin ve kendi mutluluğun için.

Böyle söylüyorsunuz ama biz birbirimiz çok sevdik aile olarakta onlar üstlerine düşüni yapsalardı sorun bana yapılan hakaretleri unut demesi

Benim için yaptığı herşeyi farkındayım evet yanımda oldu benimle ağladı çalıştı çabaladı ama tüm bunlar ailesinin söylediği lafları unutmam anlamına mı geliyor

Hiçbir erkeğe yemeden içmeden kesilecek hastanelik olacak kadar aşık olmadım, gözümün o kadar kör olacağını da sanmıyorum. Hiçbir şey canınızdan daha kıymetli değil bunu unutmayın.

Evet ailesi kötü insanlar, leş insanlar hatta. Ama adam ne yapsın anasını babasını çöpe mi atsın? Tamam sana yaptıklarını unutma ama en azından geldiklerinde unutmuş gibi yap mesafeni koru, bir iki gül geç. Sen her gün adama anasını babasını kötüleyip dön dolaş aynı eski konuları açıyorsan adam tabi artık yeter der.

Ha bana kalırsa ayrıl bu adamdan çünkü mutlu olamazsınız. Ailesi rahat vermez size, adam da evlendikten sonra klasik hep kendi ailesini savunur siz cinnetler geçirirsiniz. Hiç gerek yok ayrılın gitsin.

Kimse vazgeçilmez değildir, daha iyisi her zaman vardır. Yoksa da hiç olmasın zaten.

Bende diyorum ki o laflar seninle evlilik yoluna girene kadar. Sonrasi hooppp yapilanlar unutulur. Ustelik bir erkegin korumasina niye muhtacsin senin aklin agzin dilin yok mu koru kendini
Ailenin yeri baskadir sevgilinin yeri.

Sen ne saniyorsun evliligi ailesiyle gorusmeyeceksiniz olup bitecek mi?

Biraz daha genis dusun. Evlilik denek ailelerle gorusmek demektir oyle ya da boyle gidersiniz onlar gelir ama 3 gun ama 3 ay.

Siz evlensenizde bu isin oluru yok bence yurumez evliliniz

Böyle söylüyorsunuz ama biz birbirimiz çok sevdik aile olarakta onlar üstlerine düşüni yapsalardı sorun bana yapılan hakaretleri unut demesi
Aile olarak uzerlerine dusen nedir evlendirmek mi? Valla besle buyut okut,gerisini de bir zahmet evlatlar kendileri yapsin be canim. Uremenize de mi biz el atalim? Bari onu kendisi yapsin herkes

Aile olarak uzerlerine dusen nedir evlendirmek mi? Valla besle buyut okut,gerisini de bir zahmet evlatlar kendileri yapsin be canim. Uremenize de mi biz el atalim? Bari onu kendisi yapsin herkes
Bakın yeri geldi adamın iş yerinde sorunu oldu cebinde beş kuruş parası olmadı çok zor günler yaşadı bunu ailesi çok biliyordu umursamadılar ilgilenmediler oğulları aç mı takmadılar zor günlerinde yanında olmadılar bana hakaret edildi ve bu Adam şimdi bunları unut Nasıl der ?Siz faklı açıdan bakıyorsunuz .Yada ben tam anlatamıyorum .Ailesinin satabileceği malları vardı ama annesi kefen param şu param bu param deyip vermedi ya o kadar para kefen paran mı hiç mi zor durumda kalan oğlunun hatrı yok

Ailem bana düşkün asla istemediğim şeyi yapmazlar ama sadece sevgili konusunda abim ve babam katı bu tür konularda hoşgörülü değiller .
Ya şu kafayı bi değiştirin. Yarın bu adamla evlenmwk gibi bi hata yapacaksın sonra boşanmak isteyeceksin abim babam kızaaar diyeceksin.ölene kadar çekeceksin. Üstelik daha yaş 22. Hangisi daha kötü sen karar ver. Bir de ne sanıyordunuz ki adam ailesini tamamen silecek yada sürekli sizin için kavga edecek mi sanıyordunuz. Ve sen adamla evleneceksen tabiki kin tutmayacaksın yoksa nası olacak bu iş.

Hepimiz nasil evleniyoruz saniyorsunuz ki? Ben 30 yasinda evlendim,esimin birak bir evi kalacak yeri bile yoktu tanistigimizda. O herkesin kendi sorunu. Siz ailelerden cok sey bekliyorsunuz,yanlis burada. Biz beklemedik. Esim hem calismis hem okumus unide. Sizin erkek arkadasiniz kendisi ne kadar yapabiliyorsa o kadar yapsin evlenmek icin. Ailesine de mesafeli sekilde davranin. Hem sizi ilgilendirmez ki esinizin onceden yasadigi sorunlar? Onlarin aile meselesi. Kimse oglu veya kizi icin mal satmak zorunda degil.

Ben bana hakaret eden kişilere Güleryüz gösteremiyorum babasını çok seviyorum ama ve babasıyla çok iyi anlaşıyoruz sorun annesi ve kardeşleri yanı ben durup dururken onları sevmemezlik yapmadım öyle olsaydı babasınıda sevmezdim

Baştan sona kadar yanlışsınız bana göre...

Aileniz sevgiliye müsaade etmiyor diye zoraki kendinizi kabul ettirmeye çalışmışsınız...
Söz olsun denildiğinde aile karşı çıkmış ,hatta birileri size küfür etmiş ...

Bu durumda kendinizi biraz geri çekmeliydiniz.
Ben olsam her şeyi bir kenara bırakıp ayrılırdım .Kimseye kendimi zorla kabul ettirecek değilim .Beni isteyende kapıma gelir gider ,ailesini ikna eder önce kendine sonra da bana saygı duyulmasını sağlardı...

Kusura bakmayın ama surat asma meselesi denizde kum ,o kadar küçük ki ,evliliğe ne kadar hazır olduğunuzun kanıtıdır bu .

İlerde çok büyük bir ihtimal,başınıza kakılacak ilk fırsatta ezileceksinizzz...

Çok kızıyorum pardon ama aşk bile onur gurur olmadan gitmiyor...

Hakkınızda hayırlısı olsunnn...

tamamhaklisin kim olsa uzulur kirilir bu durumda
ama is artik.ciddiyete biniyor ve sen onlarin gelini olacaksin arada husumet olmasi nisanlini uzecek.o yuzden tebessum et filan diyordur.ama bence sana yine yanlis bisi deseler arkanda.duracaktir.madem evlenmeyi dusunuyorsun kini nefreti kenara birak ve bekle.yine hata yaparlarsa bak ben guldum yuzlerine ama yine boyle yaptilar dersin sevgiline.oda.bsi diyemez.

Seni sevgilin var diye zor durumda bırakan senin ailen. Onlardan korktuğun için bir an önce adı konsun evleneyim diye düşünmüyor musun?

Ee kimsenin kimseyi zorla kabul etmesi gerekmiyor ki? Seni zor durumda bırakan senin ailen. Ailesi aa kızıyormus hadi gidip isteyelim kızmasınlar demek zorunda değiller ki?

Ayrıca bu kadar yapılanı unutamiyorsaniz kincisiniz de. Evlenmek istediğiniz adamın ailesine ömür boyu nefret mi besleyeceksiniz? Böyle sağlıklı bi evlilik olur mu sence?

S
Konuşmamda bir eğrilik yok
Geyikli ne var çelişkiyi anlamadım...
aklı olan herkes bunu tuhaf ve komik bulur...
sen anlamazsın çalışıyorum diye ailemin istemeyeceği şeyleri yapabilirim anlamına gelmiyor .Kaldı ki yaptım keşke yapmasaydım ama oldu bi kere ne yapmalıyım diye konu açtım sana cevap yetiştirmek için değil konuma eleştiri yapma lütfen ben yardım ve düşünceleriniz için konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…