E haksizlar mi? Sevgilinizin kendi bes kurusu dahi yoksa ve ailesinin eline bakiyorsa,onlarin lafini dinlemek zorunda. Sizin de aileniz madem karsi sevgiliniz olmasina siz de sevgili bulmasaydiniz efendim, herkes ailesine sartlarina gore davransin. Hem demirden kork hem trene bin,olmuyor oyle malesefEvet karışık anlattım haklısınız ama yeni üyeyim ve çok üzgünüm kafam çok karışık bu yüzden anlatamadım galiba .Bende böyle olsun istemezdim ama sevgilimin ailesi ailemin durumdan haberdar olursa benim için kötü olacağını biliyordu buna rağmen kendi istedikleri vakit herşey olacak dediler
Ne alaka ya hatalı olan onun ailesi benim ailemin olanlardan haberi bile yok .Beni ve oğullarını zorda bırakan onun ailesi bana hakaret eden onun ailesi eee.Yazın düğün yapılacak ama ben ailesinin yaptıklarını unutamıyorum ve beni çok seven Adamın bunları unut demesi bana çelişkili geliyorBence ayrılın.
Birde kendi ailenize kızacağınıza sevgilinizin ailesine kızıyorsunuz. Biraz ikiyüzlülük değil mi bu?
Böyle söylüyorsunuz ama biz birbirimiz çok sevdik aile olarakta onlar üstlerine düşüni yapsalardı sorun bana yapılan hakaretleri unut demesiE haksizlar mi? Sevgilinizin kendi bes kurusu dahi yoksa ve ailesinin eline bakiyorsa,onlarin lafini dinlemek zorunda. Sizin de aileniz madem karsi sevgiliniz olmasina siz de sevgili bulmasaydiniz efendim, herkes ailesine sartlarina gore davransin. Hem demirden kork hem trene bin,olmuyor oyle malesef
Benim için yaptığı herşeyi farkındayım evet yanımda oldu benimle ağladı çalıştı çabaladı ama tüm bunlar ailesinin söylediği lafları unutmam anlamına mı geliyorSevgiliN tüm ailesini karşısına almış senin için. Baya mücadele vermiş. Parasını biriktirmis, beklemiş, aileyi ikna etmiş. Şimdi de sorun yaşamamak adına senin ve ailesinin asgari musterekte buluşup, düşman olmamanizi bekliyor. Bence doğru hamleler yapmış. Senin ayılip bayılman çok saçma olmuş ama şehir dışında çalışan bir kadının ortaokul talebesi gibi ailesinden korkması tuhaf geldi. Bence azıcık fedakarlık yapın da bir güleryüz gösterin. Sevgilinin o kadar çabasına bu kadarını yapabilin yani. Onlar için değil. Sevgilin ve kendi mutluluğun için.
Bende diyorum ki o laflar seninle evlilik yoluna girene kadar. Sonrasi hooppp yapilanlar unutulur. Ustelik bir erkegin korumasina niye muhtacsin senin aklin agzin dilin yok mu koru kendiniAma bende eşi olacam ve bana seni herkesten ailemden çok seviyorum bu dünyada en çok sana değer veriyorum deyip sonradan olanları unut demesi beni daha çok sinir ediyor .Yanlış anlaşılmasın ben ailesini sevmesin demiyorum söyledikleriyle yaptıkları tutarsız diyorum
Ailenin yeri baskadir sevgilinin yeri.Ama bende eşi olacam ve bana seni herkesten ailemden çok seviyorum bu dünyada en çok sana değer veriyorum deyip sonradan olanları unut demesi beni daha çok sinir ediyor .Yanlış anlaşılmasın ben ailesini sevmesin demiyorum söyledikleriyle yaptıkları tutarsız diyorum
Aile olarak uzerlerine dusen nedir evlendirmek mi? Valla besle buyut okut,gerisini de bir zahmet evlatlar kendileri yapsin be canim. Uremenize de mi biz el atalim? Bari onu kendisi yapsin herkesBöyle söylüyorsunuz ama biz birbirimiz çok sevdik aile olarakta onlar üstlerine düşüni yapsalardı sorun bana yapılan hakaretleri unut demesi
Bakın yeri geldi adamın iş yerinde sorunu oldu cebinde beş kuruş parası olmadı çok zor günler yaşadı bunu ailesi çok biliyordu umursamadılar ilgilenmediler oğulları aç mı takmadılar zor günlerinde yanında olmadılar bana hakaret edildi ve bu Adam şimdi bunları unut Nasıl der ?Siz faklı açıdan bakıyorsunuz .Yada ben tam anlatamıyorum .Ailesinin satabileceği malları vardı ama annesi kefen param şu param bu param deyip vermedi ya o kadar para kefen paran mı hiç mi zor durumda kalan oğlunun hatrı yokAile olarak uzerlerine dusen nedir evlendirmek mi? Valla besle buyut okut,gerisini de bir zahmet evlatlar kendileri yapsin be canim. Uremenize de mi biz el atalim? Bari onu kendisi yapsin herkes
Ya şu kafayı bi değiştirin. Yarın bu adamla evlenmwk gibi bi hata yapacaksın sonra boşanmak isteyeceksin abim babam kızaaar diyeceksin.ölene kadar çekeceksin. Üstelik daha yaş 22. Hangisi daha kötü sen karar ver. Bir de ne sanıyordunuz ki adam ailesini tamamen silecek yada sürekli sizin için kavga edecek mi sanıyordunuz. Ve sen adamla evleneceksen tabiki kin tutmayacaksın yoksa nası olacak bu iş.Ailem bana düşkün asla istemediğim şeyi yapmazlar ama sadece sevgili konusunda abim ve babam katı bu tür konularda hoşgörülü değiller .
Hepimiz nasil evleniyoruz saniyorsunuz ki? Ben 30 yasinda evlendim,esimin birak bir evi kalacak yeri bile yoktu tanistigimizda. O herkesin kendi sorunu. Siz ailelerden cok sey bekliyorsunuz,yanlis burada. Biz beklemedik. Esim hem calismis hem okumus unide. Sizin erkek arkadasiniz kendisi ne kadar yapabiliyorsa o kadar yapsin evlenmek icin. Ailesine de mesafeli sekilde davranin. Hem sizi ilgilendirmez ki esinizin onceden yasadigi sorunlar? Onlarin aile meselesi. Kimse oglu veya kizi icin mal satmak zorunda degil.Bakın yeri geldi adamın iş yerinde sorunu oldu cebinde beş kuruş parası olmadı çok zor günler yaşadı bunu ailesi çok biliyordu umursamadılar ilgilenmediler oğulları aç mı takmadılar zor günlerinde yanında olmadılar bana hakaret edildi ve bu Adam şimdi bunları unut Nasıl der ?Siz faklı açıdan bakıyorsunuz .Yada ben tam anlatamıyorum .Ailesinin satabileceği malları vardı ama annesi kefen param şu param bu param deyip vermedi ya o kadar para kefen paran mı hiç mi zor durumda kalan oğlunun hatrı yok
Bence sen düzgün konuş ve bu konuya yorum yapma buraya insanlara yardımcı olmak için mi yazıyorsun yoksa geyik yapmak için miAilen farklı şehirde olmana izin veriyor
sevgiliye izin yok....iyimiş...ailen :)
Konuşmamda bir eğrilik yokBence sen düzgün konuş ve bu konuya yorum yapma buraya insanlara yardımcı olmak için mi yazıyorsun yoksa geyik yapmak için mi
Ne alaka ya hatalı olan onun ailesi benim ailemin olanlardan haberi bile yok .Beni ve oğullarını zorda bırakan onun ailesi bana hakaret eden onun ailesi eee.Yazın düğün yapılacak ama ben ailesinin yaptıklarını unutamıyorum ve beni çok seven Adamın bunları unut demesi bana çelişkili geliyor
sen anlamazsın çalışıyorum diye ailemin istemeyeceği şeyleri yapabilirim anlamına gelmiyor .Kaldı ki yaptım keşke yapmasaydım ama oldu bi kere ne yapmalıyım diye konu açtım sana cevap yetiştirmek için değil konuma eleştiri yapma lütfen ben yardım ve düşünceleriniz için konu açtımKonuşmamda bir eğrilik yok
Geyikli ne var çelişkiyi anlamadım...
aklı olan herkes bunu tuhaf ve komik bulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?