Çok özeniyorum:(

O pembiş hayatların bir de arka bahçesi var.. Çokta inanma

makarna sevmiyorum ben ya
hem makarna yerse benim tontirikli pompirik muhteşem otesi süper yakışıklı iyikim aşkım kocam göbek yapar
üç buçuk yıllık evliyim on kere makarna pismedi evde
Ay ne guzel :) gobek yapana illede makarba sart degil bacim :)

en son özenecegim insanlardir herhalde ben tahamül edemiyrum bile coguna kesfetime düsünleride engeliyorum

Bana çok yapmacık geliyorlar özenmek şöyle dursun tiksindim diyebilirim kocişle şöyle bebişle böyle mahremiyet diye bir şey yok. 7/24 dört dörtlük yaşadıklarını da sanmıyorum. :) :)

Bu tip gönderiler gördüğümde Pembe zehirlenmesinden biir süre ekrana bakamıyorum
Şaka bir yana bence hala evcilik oynadığını ve kendini prenses sanan kızlarımızdan oluşmuş bir topluluk onlar.
Ev dediğin nasıl hep toplu olur ki ? Saçma yani içtiğim bardağı masanın üstünde bırakırım yani
ne zaman mutfakta işim düşer öyle götürürüm..
Ben bu tip paylaşım yapanlara hiiiç bakmıyorum çok sıkıcı değil mi be ev toplamaktan pembe ıvırzıvırları oraya buraya koymaktan resim çekmekten hayatın akışını bile izleyememek.
Bir de asıl soru bu adamlar pespembe eve arkadaşlarını nasıl çağırıyo mesela kadın kendi prenses evini kurmuş erkek sanki hiç orda yaşamıyor gibi düşünürken içim daraldı şu an off

Bak Naz571 , az önce İngiltere’de okuyan arkadaşım aradı. Paylaşımlarını görüyorum oh diyorum hayat ona güzel. Ancaaaaaaaaaaaaaaaaak kız hiç memnun değilmiş dönmek istiyorum ama kimse beni anlamıyor dedi ve kız stresten yemeğe vurmuş kendini yani görünen her zaman aslında olan olmayabilir. Bir de böyle düşün

Başınız sağ olsun öncelikle ama pembiş gelin diye tabir ettiğiniz tiplerin nesine özeniyorsunuz yani gerçekten soruyorum. O çok eleştirdiğiniz Şeyma daha özenilesi valla bak kadın Grammy'e falan gidiyor kocasıyla hoppidi hoppidi her yeri geziyor, kafa bir milyon. O pembiş gelin dediklerinin de elbette ki evi kirleniyor, çocuğu ağlıyor ama sence bunun fotoğrafını çekip sayfasına koyar mı yani rica ediyorum az mantık.

Son zamanlarda Rotasız Seyyah'tan başkasına da özendiğim yok. Adam adeta Into The Wild filminin mutlu sonlu olanını yaşıyor. Amazon ormanlarına gidiyor, toplumdan uzak kabilelerden tut Afganistan'a kadar geziyor. Fotoğrafları bir harika. Evde "Kocişe sunum keyfii" diye kendini sadece kocası üzerinden tanımlayabilecek boş beleş kadınlara özenmektense doğayı gezen, hayatı dolu dolu yaşayan, insanlara/hayvanlara yardım eden insanlara özeniyorum.

EMin olun öyle poz verirken içerde çocuklar ağlıyordur, birde 10 kere falan çekilir o poz en alası seçilir koyulur instaya

Benim yakından tanıdığım bir arkadaşım da bol takipçili bir hesaba sahip. Pembik gelinlerden değil. Hoş bir tarzı var. 2 çocuğuyla evi zaten hep pırıl pırıldı. Bol bol geziyor, fotoğraf çekiyor, evinin dekorasyonu üzerine sayfası.
Eşi ve çocuklarıyla çok mutlu, dünya iyisi bir insan.
Hepsi mutsuz değil yani:)
Zaten mutsuzlardır, kesin dertleri vardır diye düşünemiyorum ben o yüzden diğerleri için de. Onlar da öyle demek. Belki bol paraları var, yardımcıları var, eşleri de pembeye karışmıyordur:) belki de böyle motive oluyorlar.
Onlara özenmek, hele de kızmak yersiz geliyor bana.
Eleştireceğim hiç bir sayfayı takip etmiyorum ben. Kendimi iyi hissettiren, motive eden sayfalar tercihim.

arkadasa katılıyorum. bana da yapmacık gelıyor reklam tarzında gosterıs yapma merakında olan ınsanlar boyle vakıtlerını sacma seylere harcarlar cunku

Ben de dışarıdan iyi gözüküyorum sorsan Kıbrıs hep gezip eğleniyorum falan ama malum konu dışında bir sürü sıkıntım var sevgilisiyle resim atanları görmeye dayanamıyorum çünkü daha iki ayı var gelmesine ve nasıl yapacağımı bilmiyorum canım yanıyor

Ha bu arada herkes örnek vermiş madem çevreden ben de vereyim. Bir arkadaşım o zamanki sevgilisi hiç fotoğraf koymadığı için ayrılma eşiğine gelmişti. Oğlanın telefonunu eline alıp ikisini güzelce photoshoplayıp filtrelediği bir fotoğrafı altına oğlanın ağzından methiyeler döşeyerek oğlanın hesabından paylaştı. Uzaktan bakan "Ayy oğlan ne romantik ya" diyebilir mesela. Alakası yok. Şimdi ayrıldılar, oğlan onu aldattığı için. Şu an hoppidi hoppidi fotoğraflar paylaşıyor tabi hepsi planlı, photoshoplu, bir mekana gittiğinde o mekanın farklı farklı yerlerinde fotoğraf çekilir ki aralıklarla paylaşıp çok geziyor izlenimi uyansın. Yanında kıyafet bile götürüyor bazen aynı kıyafetle olunca çakozlanmasın diye. Şimdi o arkadaşımla grupça görüşmüyoruz çünkü buluşmamız beraber vakit geçirmek yerine "fotoğraf çekilme olayı"na dönüyor. Yok beni çek yok ikimizi şöyle çekelim derken ne buluştuğumuzu anlıyorduk ne yediğimizi içtiğimizi. Gerçekten bazı insanların psikolojik desteğe ihtiyacı var bu konuda.

Vallahi gram abartı yok anlattıklarımda. Sırf bu saplantısı yüzünden kendisiyle görüşmeyi kestik. O kadar yoruyordu ki bizi. "Astoria beni şurada çek ama alttan eğilerek çek, X gelsene yan yana çekilelim fon bulalım arkaya yaa" falan. Beraber vakit geçiremez, sohbet edemez olmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…