Çok özeniyorum:(

Evliliğime 10 üzerinden puan verirsem, benim icin 8 dir. En son ne zaman fotoğraf paylaştığımı hatırlamam bile.

Bende görüyorum sosyal medyadaki bu tarz paylaşımları ve bana hiç samimi gelmiyor. Mesela sürekli eşinin fotoğraflarını paylaşıp altına methiyeler düzen arkadaşım, eşi tarafından defalarca aldatıldı, şiddet gördü evden kovuldu.

Gerçek hayatlarına şahit olduğum insanların sosyal medyada ne kadar ikiyüzlü davrandıklarına defalarca şahit oldum o yüzden bu tarz paylaşımlar benim için anlam ifade etmiyor

Kaynanası gelse yatak odasına almaz ama maşallah boy boy çeker koyar yapmacık insanlar. Sokakta kaynana dedikodusu yapar orda canım annem yazar sahte insanların balon hayatı

Sonra da gerçek zannedip özeniliyo
Tamam gerçek olanda vardir ama bildiğim çoğu böyle ne yazikki
Neden ispat edesin gercekse? Millet valla foto atmak icin cocuj doguruyo galiba.. her gun pasta borek yapiyo galiba foto koyayim diye :)

Kadin zorla kendine hediye aldiriyo..erken geldn dogum gunu supruzuuuu :) hahaha Allah daha cok versinde ne gerek var ya?

Birini tanıuorut o pembik gelinlerden. Yeni çocuğu oldu 2. İnstagramda hayatı harika ötesi gösteriyor. İlk çocuğu hep kardeşini seviyor ilgileniyor. O pembik sunumlarına devam ediyor. Bi ortamda demez mi kardeş kavgasından bıktım. Herşeye ağlıyor büyük olan zırlıyor. Demin dayanamadım vurdum bitane. Evde ağlayarak geziyorum artık stresten. Bilmem anlatabildim mi o süslü gösterilen hayatın arkasını. Yalan hepsi inanıpta kendini üzme.

Ordaki mutluluk pozlarının hepsi yalan dolan. Kocasıyla anlasamayan, kavga eden, hatta bosanma asamasında olan arkadaslarım bile sabah bana kocasından dert yanıp aksam kocasının fotografını paylasıp altına romantik cümleleri dösüyor.
Sosyal medyaya cok aldanmamak lazım

E tabi gerçekten mutlu olan insanlar neden ugrassinki millete kanitlamak için

Cok örnek var ben de
Adam eşinin dogum gününü sosyal medya da anlamlo anlamlı kutlar ne sözler ama:)
Kadin da anlatir face kutladi diye ballandira ballandira ee ne almış deyince
Hediye hiç almaz benim esim seyy ama en önemlisi facede kutlamak degilmi zaten gerisini bosver der..

Sirf bunlar yuzunden kizim oldu pembe bise almk gelmedi icimden valla:) herkes hediye pembe getiriyo ne yazikki :)
Ay konuyla alakası yok da kızın mı var masaALLAH :-* Darısı bana. Siyah siyah giydircem, pembelerden sıkıldım

Ben de yeni gelin sayılırım valla evi toplamaya, yemek yapmaya üşendiğim oluyor, tek dertleri sosyal medya onların ya. Bir de bana yüzeysel geliyor o tarz sunum kalabalıkları. Yok bünyeme ters ben yapsam kendime kendim yakıştıramam en başta

Offf bu ne yaa fenaa ayy yemem ben bunlari ne o öyle hakikaten Evcilik oynar gibi
Bence çok komikler ya yok bana kalabalık geliyor bu tarz, arkadaki ev görüntüsü de öyle süslü püslü. Ben yapamam valla beceremem, olmaz, bünyeme ters.

Bi tane findik kurdum var ablasi, kim bilir belki senninkide kizdir :) saglikli olsunda Allah gonlune gore versin cnm :) valla bir iki cocuk olunca pembe ev filan kalmaz zaten. Cocuklar biraz buyusun mobilyalarimi degistrcem..cocuk yetistirirken gercekten onkdr onemsiz kaliyoki boyle seyler bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…