normalde böyle yapmam.. eşarba ihtiyacım vardı kıyafetlerime uyan renklere fakat .. diyorum ki kim bakacak idare et yıka ütüle geri tak.. sonra da 14 tl idi ucuzdu diyorum..
çocuklara kışa girerken yaza girerken kıyafet ayakkabı alıyorum lcw den..
annem küçük oğluma bakıyor avm ye gittik çanta beğendi 160 tl .. çocuğuma bakıyor gönlü hoş olsun istedim mesela aldım pantolon gömlek falan derken 300 tl çıktı cepten... feda olsun tabi ama senin böyle bir lüksün var mı 2 çocuğun var diyorum kendime..
Kredi kartım hiç olmadı ama bende dibe vuruyordum sürekli. Giymediğim kıyafetler alıyordum ama şimdi büyük konuşmayım asla yapmam mutlaka köşeye para koyuyorum.
Çocuklara da sezon başı değil sonu al
Üçte biri fiyat her şey
Geçen ilkbahar sonu yani mayıstı galiba oğluma yağmurluk aldım 17 lira ya da 23 lira idi
Sezonda 50 altı olmaz
Her şeyi sezon sonu alırsan daha ucuza daha çok şey alırsın böylelikle de okuldan onu istediler şurda bu oldu gibi ekstralar zorlamaz
Bunlar alışkanlık meselesi esasen, zira beni 50 liralık mont da zorlamaz ya da işte o parayı çok farklı yerlere harcarım ama neden daha fazla vereyim ki
Mesela kaç kabanın montun var
kredi kartının kesilme zamanı gelmiş:)Maşallah size birikim hesabı açtırdım fakat içinde hiç para durduramadım
Gecen bir uyeyede ayni yorumu yapmistimişim iyi çalışıyorum birçoğunuz biliyor zaten boşanmış olduğumu ailemle yaşadığımı iki çocuğum var kreş masrafı oluyor haliyle..
kenara üç kuruş birşey koyayım diyorum zamanın ne getireceği belli olmaz.. aradan 1 gün geçiyor..
şurda %50 indirim var makyaj malzemesi yarı fiyatına düşmüş mesela gencim çalışıyorum diyorum onu hakkım olarak görüyorum ve alıyorum..
ya da haftasonu sinema için 18 tl + yol parası 5 tl + dışarda yemek sanki bunlar psikolojimi düzeltiyormuş gibi sanki dinlendiriyor beni böyle hissediyorum..
14 tl ye başörtü gördüm kışlık çok hoşuma gitti 4 rengini aldım mesela..
kenara birşey koyamadığım gibi kredi kartına yüklenmişim.. toplam 4 bin tl olmuş kapatayım diye kredi çektim aylık 460 tl taksitle 1 yıllık... sonuç ne oldu..
ben yine kredi kartı kullandım aylık kredi ile birlikte bin tl ye yaklaştı dönem borcum..
kreş: 585
faturalar (aileme katkı yapıyorum) :170 tl
kredi kartı : 1000 tl
el harçlığı: 300 tl
kuaför: 80 tl (epilasyon-kaş)
kredi: 335
kredi (kredi kartını kapatmak için) : 460 tl
yemek kartı :390 tl (iş yerim yemek kartı veriyor market alışverişinde kullanıyorum eve)
maaş : 2800
gider :2930
ben napıyorum kızlar bi silkeleyin kendime geleyim ben...
Akşam bi güzel makaslayayımkredi kartının kesilme zamanı gelmiş:)
En çokta sen diyorum kendime daha temkinli olmalısın diyorumKendinizi dizginleyin biraz. Ilerde cocugun buyuyecek okul masrafi ,universitesi, harcligi ,istegi, dügünü derken baya masraf. Simdiden ufak ufak biriktirin. Limitinizi belirleyin.
Dunyanin bin bir turlu hali var.
Ekonomi topigine gel canim orada motive olursun zaten.işim iyi çalışıyorum birçoğunuz biliyor zaten boşanmış olduğumu ailemle yaşadığımı iki çocuğum var kreş masrafı oluyor haliyle..
kenara üç kuruş birşey koyayım diyorum zamanın ne getireceği belli olmaz.. aradan 1 gün geçiyor..
şurda %50 indirim var makyaj malzemesi yarı fiyatına düşmüş mesela gencim çalışıyorum diyorum onu hakkım olarak görüyorum ve alıyorum..
ya da haftasonu sinema için 18 tl + yol parası 5 tl + dışarda yemek sanki bunlar psikolojimi düzeltiyormuş gibi sanki dinlendiriyor beni böyle hissediyorum..
kenara birşey koyamadığım gibi kredi kartına yüklenmişim.. toplam 4 bin tl olmuş kapatayım diye kredi çektim aylık 460 tl taksitle 1 yıllık... sonuç ne oldu..
ben yine kredi kartı kullandım aylık kredi ile birlikte bin tl ye yaklaştı dönem borcum..
yemek kartı :390 tl (iş yerim yemek kartı veriyor market alışverişinde kullanıyorum eve)
işim iyi çalışıyorum birçoğunuz biliyor zaten boşanmış olduğumu ailemle yaşadığımı iki çocuğum var kreş masrafı oluyor haliyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?