Çok Pişmanım, Ailemden Utanıyorum.

Çocukları olan arkadaşlar lütfen büyük konuşmayın

Ben böyleyim şöyle böyle büyüteceğim çocuğumu şeklinde açıklamalar birgün bakmışsınız havada kalmış tecrübe ile sabit

Şuan benim tek istediğim seneye üniversiteye (umarım) gidecek kızımın ayakları üzerinde durması kendine zarar verecek hatalar yapmaması

Konu sahibi ailenizinde muhtemelen tek istediği budur

O yaslarda ve üniversite hayatı uaşayan her genc ufak tefek yalanlar söyler. Belki biliyorsunuzdur kaçamak seyler daha zevklı gelir. Siz hic yalan söylemiyor musunuz gercekten mi ?

Valla ben katı biri degılım de arkadas kendısı demıs yedıgım naneleri bilseler diye daha fazla nane yememesı ıcın önünü kesmek lazım. Kendiside hemfikir bu konuda sizin avukatlık yapmanıza gerek yok.
Siz yargılar iseniz bende avukatlık yaparım. Belli ki ailesine karşı kötü hissetti. Gelip burada daha fazla kötü hissetmesini sağlamak hiç yardımcı olacak bir durum değil.
Bi insanın hatasını önlemek için onu o hataları yapamayacak hale getirmeyi çözüm olarak görüyorsanız vay çocuklarınızın haline.
18 yaşında hayatı yeni tanıyan birinin bazı hataları yapmaya lüksü vardır.
Ama siz ve sizin gibiler hiç 18 yaşında olmamış gibi bu kızı burada rencide edip, okulundan olmasını dilediniz.
Sizin eğitim durumunuz, yaşam standartlarınız nedir bilemem ama bi genç kızın okulundan olmasını dilemek vicdansızlıktır benim için.
Herkes sizin gibi yaşamak zorunda değil. Herkes sizin gibi sütten çıkma ak kaşık olmak zorunda da değil. Siz mükemmel olabilirsiniz ama 18 yaşındaki biri mükemmel olamaz ve bence olmamalı da.
Fuhuş mu yapmış ? Torbacilik mı yapmış? Hırsızlık mı yapmış? Eee ? Neden eğitiminden olsun neden özgürlüğü kısıtlansın.

Sonuna kadarr katılıyorum. Kimbilir onların çocukları ne haltlar karışıyor. Böyle konuşanlar önce kendilerine bir bakacaklar.

Hazırlanıyordum tam babam dedi ki"Senin okumaya falan niyetin yok gitmiyorsun hiçbir yere otur oturduğun yere" dedi. Israr ettim,konuştum ama hiçbiri işe yaramıyor. Kaldım burda. Bi akıl verin nolur. Alt katta anneannemler oturuyor acaba onlara söylesemde babamla mı konuşsalar yumuşar mı?

Höh bütün bunlar biraz gezdin eğlendin diye mi? Söyle bence anneanbene, ünv terk mesleksiz hayatboyu evde mi oturcaksın??

Hanımlar,
rica ediyorum genç bir insanın hemen eğitim hayatının elinden alınmasını savunmayınız.

Deadpool,
aileniz sizi seviyor ve bence onların takıldığı tek nokta yalan söylemeniz, anne babalar çocukları için endişelenir, bazı korkular geliştirirler kendilerince, bu korku ve endişeler zamanın kötü olması, iyi niyetli insanların azalması, genç kızların, kadınların başına gelen acı olaylar yüzündendir, hele de evladınız sizden uzakta farklı bir şehirde okuyor ya da çalışıyorsa endişeleriniz ikiye üçe katlanır.

Alkol kullanmam ama karşı da değilim fakat kızım nerede arayacağımı bilmediğim bir yerde arkadaşının sevgilisinin de olduğu bir ortamda alkol alsa deliye dönerim, çünkü o delikanlı kimdir bilmiyorum, nereden bileyim o çocuğun kızım alkolün etkisindeyken kötü birşey yapmayacağını?
Yurtta kalıyorum diye yalan söylediniz, diyelim ki başınıza bişey geldi aileniz de size ulaşamıyor, meraktan deliye döndüler, atlayıp İzmir'e geldiler, anne babanız İzmir gibi bir şehirde sizi nerede arayacak kimden soracak?

Dünyanın türlü türlü hali var, yıllar yıllar evvel akrabamızın lise çağındaki kızı ailesine arkadaşım x'de ders çalışacağız deyip başka bir evde kız erkek toplaştıkları bir partiye gidiyor, gençler tabii partide yiyip içip eğlenirken alkolde almışlar, eve dönünce ailesi alkollü olduğunu anlamasın diye banyoya giriyor şofbenden zehirlenip ölüyor, bir aile için en büyük acıdır evlat acısı, güle oynaya sapasağlam yavrunuzu ders çalışmaya diye gönderip cenazesini teslim almak kadar büyük bir yıkım yok.

Gençsiniz gezip eğleneceksiniz de, arkadaşlarınıza da gideceksiniz, özel günlerde kutlamalarda yapacaksınız ama ne olursa olsun asla ailenize yalan söylemeyin, belki gitmek istediğiniz yeri onaylamazlar, yeri gelir sert sözler söylerler, belki kavga edersiniz ama yalan söylemeyin, iyi de yapsanız kötü de yapsanız ailenize hep doğruları söyleyin.

Ailenizin gönlünü aldınız mı bilmiyorum ama bence sizin yerinizde olsam alırım babacığımı karşıma yalan söylediğim için pişmanım özür dilerim babacığım bir daha ne olursa olsun yalan söylemeyeceğim derim, babalar kızlarını çok sever, onlara çok düşkündürler size kıyamayacaktır, annenize de gidip kocaman bir sarılın öpün yanaklarından, anneler diliyle döver, söylenir, kızar trip atar ama içten içe de üzülürler korkarlar evlatları için.

Son düzenleme:
Babanız psikolojik şiddet uyguluyor resmen size. Duygu sömürüsünden girmiş işi nerelere getirmiş. Hiç mi genç olmamış yahu. Pişmanlığınızı da mı görmüyor ki?

Bu sana ders olur bir daha asla ailene yalan söylemezsin
Oldu ya o evde başına birşey gelse nolurdu

Bu çatışmalar çok doğal, her birey bir şekilde sınırları zorlar, huzursuz olur ve bu huzursuzluklar kişiliği perçinler. Çizgiyi hiç aşmadım diyen yalan söyler.
Aile affedicidir aranız illaki düzelir. Zamanla

Muhafazakar aile muhafazakar aile diyenler sizin aileniz nasıl?? Insanın içinde olmasın yeterki
Kişilik analizi için eğitim durumunuz nedir ??? Ve ne haddinize!!
Biriyle beraberde olabilir , evlenmeden iliskide yasaya bilir , alkolde alabilir herkesin kendi secimi ve tercihi!! Kişilik analizine nasıl bağladınız anlamadim.
Yapılmaması gereken yahut ailenin izin vermediği çılgınlık eğlence kaçamak adına ne denirse eminim herkes yapmıştır . Kiminde anı olarak kalmıştır kimisinde pişmanlık hata olarak iz bırakmıştır . Bir önceki yorumumu okumadınız zannediyorum .
Bir.cok kişi ailesi muhafazakar olanlar dışarı çıkınca sapıtıyor tarzında yorum yapmış aslinda kizdigim buydu, hayır anlamadim tepki gösterilecek ne anladiniz ?? Sadece ailesi muhafazakar olanlarmi yiyor bu hatları yahu

Deadpool Merak ettim, ikna edebildiniz mi babanızı?

Tartışırken dedem geldi yukarı. Annemlerle de konuştu benle de. İkna oldu babam.Gittim defalarca özür diledim. Ama biliyorum çok üzdüm,kırdım babamı. Şuanda yurtta kalıyorum eve çıkacağım diye tutturmuştum babam sıcak bakıyordu annem yine istemiyordu o konudan dolayı da annemle araları soğukmuş zaten. Adam benim için uğraştıkça yüzünü kara çıkarıyorum.Yani okula devam edeceğim şuan dönüyorum zaten ama dediğim gibi işte annem hala kızgın babamda kırgın.

Çok sevindim ikna olmasına.
Siz bir süre kızacakları bir şey yapmayın. Onlar yumuşarlar, inanıyorum ben, kıyamazlar size. :)
Eve çıkmak için de ikinci seneyi bekleyin bence. Naçizane bir tavsiye. :)

Bi gece daha arkadaşımla olmak istedim.

Arkadaşın pek seninle kalmak istememiş belli ki. Kaldığı yurdun seni kabul etmeyeceğini bilmiyormuydu sence? Sevgilisiyle birlikte olmak için seni kullanmış.
Naneler umarım bu kadardır ve dersini de almış şekilde hayatına devam edersin. Gençsin belli ki, lütfen söylenenlere kulak ver.
Bence ayrı eve de çıkma. Yanlış yapmaya musaitsin malesef

doğru oku doğru analiz et önce yazdıklarımı .ben konu sahibine ve gençlere destek oldum hata herkes yapabilir dedim.okuma yazmayı nerede öğrendiniz de bana saldırdınız.bir daha da yorum yazmayın bana farklı vizyonlardayız

Kız arkadaşınla kaldıysan sıkıntı ne cnm??
Kendni niye suçluyosun ki 10 yıl sonra ah hınzır ah diye hatırlayıp gülersiniz takma

derslerin yuksek gelsin. Ders bırakma.
notlarina dikkat et.
daha birinci sinifsin.
etrafini arkadaslarini kimle eve cikacahini bi gozlemle.
dur yahu.okul acilali 3 ay olmuş olmamış bu ne acele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…