Sen neden giyemedinBende gelinlik giyemedim düğünüm olmadı bir oğlum oldu ama yine de beyaz giymeyi düşünmüyorum hatta sünnet düğünü yapmayı bile düşünmüyorum
Eşimin kardeşi düğün gününden bir gün önce intahar ettiSen neden giyemedin
Hanımefendi siz psikolojik destek alın düşünceleriniz normal değil çünkü. Değişmeyecek bir şeye üzülmenizi geçtim bu yaşananların hepsi sizin tercihinizdi biliyorsunuz değil mi? Siz de isteseydiniz büyük şatafatlı düğün. Aileniz muhtemelen küçük olduğunuz için istemedi evlenmenizi keşke onları dinleseydiniz. Şu tavrınızdan bile anlaşılıyor daha evlenme olgunluğuna sahip olmadığınız. Haklı mıyım diye sormuşsunuz haklı değilsinizDüğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??
Allah rahmet eylesin.. kaderimiz böyleymişEşimin kardeşi düğün gününden bir gün önce intahar etti
Evliliğinde kötü zamanlar gecirmiş olabilir kötü hatıralar kalmış olabilir zihninde..Düğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??
Bende ikinci eşiyim benimkide 2 tane düğün yapmış ilk eşine ayrı ayrı illerde çok şatafatlı ama sonuç mutsuzluk huzursuzluk ve boşanma benim düğünüm olmadı hiç nikah fotomda yok ama çok şükür dert etmedim senin nasibinde bu varmış artık zamanı geriye alamayız hiç sorun yapıpta kendini yıpratma derim herkesin hayali lakin bide gerçek hayatlar varArkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Ömür boyu kocanızın eski eşiyle mi kıyas edeceksiniz kendinizi?Düğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??
Otelde evlenmişler ama boşanmışlar. Yani anlamıyorum anne olacaksınız. Neyse çok küçüksünüz. Birşey diyemiyorumArkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Evlenirken neden düğün istemediniz?Düğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?