- 25 Haziran 2016
- 7.586
- 13.557
- 248
Ben gelinlik giydim dugunum oldu ama dugunumde annemle kv kavga erti yok altinlar kizda duracak yok bizde duracak diye amaaan keske bi nikah kiysaydik da o sorunlar yasanmasaydi arkadaslarima rezil oldum herseyde bi hayir vardir belki gelinlik giyseydiniz daha buyuk sorunlar olacakti bosveeeer bebis geliyor ona odaklan. Ayrica ilk esiyle otelde evlenmis de ne olmus cok mu kiymetli olmus. Kiymetliymis neden bosanmisArkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
O gelinlik giymiş, şaşalı bir düğün yapmışlar ama sonuç. BOŞANMA.Düğün yapmamak gelinlik giymemek çok mu büyük bir dert eşimin eski eşiyle çok büyük dillere destan düğün yapması benimle düğünsüz sessiz sedasız evlenmesi çok mu büyük bi dert peki ben neden ağlıyorum neden kafamdan atamıyorum aslında mutluyum bebişimle eşimle ama neden kıskanıyorum ben sizce haklımıyım??
Ay ne diyosunuz bibi ciddi misiniz? Hem arap hem şeyh mi?Sana o kadar dedik gittin evlendin bide bebek yaptin hemen arap şeyhini kaçırmak istemedinbaşın göğe erdimi
Şeyh mi bilmem de zengindi diye biliyorum sevgiliyken boy boy konular açtıAy ne diyosunuz bibi ciddi misiniz? Hem arap hem şeyh mi?
Amaaan Arabistan da parası olan herkese şeyh diyorlar. Yani O şeyh bildiğimiz şeyhlik değildirAy ne diyosunuz bibi ciddi misiniz? Hem arap hem şeyh mi?
Şeyh mi bilmem de zengindi diye biliyorum sevgiliyken boy boy konular açtıçakma fotolar koydu biziz diye
Kusura bakma şu saatten sonra düğün sen de abes kaçar Ama daha 20 yaşındasın.2. evliliğinde yaparsın düğünüArkadaşlar ben düğün yapmadan evlendim sonra hemen hamile kaldım ve şuan bebişim var ama hep içimde kaldı düğün yapamamam eşim eskiden evliydi ben 2. Eşiyim eski karısıyla otelde düğünleri olmuş duydum çok kıskanıyorum hergün ağlıyorum keşke bu yazdıklarım yalan olsa şuan bile ağlıyorum çünkü ben 20 yaşındayım gelinlik bile giyemedim lütfen bana birşeyler yazın çok kötü psikolojim!!
Adam sana videolar atarken nasıl bir kurnazlıkla düğünsüz evlendi merak ettim? Birde ne ara evlenip boşanmış? Yaş farkı mı var arada?Kızlar benim erkek arkadaşım Arap kendisi Türkçe bilmiyor bende arapça bilmiyorum o yüzden ingilizce konuşuyoruz. Ama bazen çoğu konuda anlaşamıyoruz ingilizcesi de iyi ama çok iyi olmadığı için sürekli konuları atlıyoruz pek üstelemiyoruz. Mesela düğünden bahsettiğimizde kendi geleneklerini anlatıyor youtube dan videolar atıyor tamam iyi güzel herşey hoşta düğünde erkekler bir tarafta kadınlar bir tarafta yani erkekler ayrı eğleniyor kadınlar ayrı ve böyle olmasını istiyor düğünümüzün. Evi herşeyi var çokta güzel eşyaları zaten yeni almış ve bu yıl sonu felan evlenmeyi düşünüyoruz kendisinin okulu bu sene bitecek. Yani demek istediğim herşeyi kendi adetlerine uygun yapmak istiyo ama ben aileme bu kadarını anlatmadım yani muhtemelen çok garip gelir. Aileme nasıl kabul ettiricem bilmiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz zaten ayrılma söz konusu olamaz. Ama onu nasıl ikna edebilirim yada ailemi? İki tarafın gönlünü nasıl yapıcam ben?
Çok haklısınız. Belki başkalarına acımasız gelebilir bu yorumlar ama maalesef doğru.İyi de madem hergün ağlayacaktınız neden düğün yapmadan evlendiniz, yani bir mecburiyetiniz mı vardı 20 yaşında düğünsüz derneksiz, üstelik de evlenip ayrılmış bir adamla evlenmeye.
En başta sadece nikah olsun gelinlik giyeyim diyebilirdin düğün olmasa da. Neyse belki başka sebebiniz vardır. Herkes söylemiş zten gelinlik kiralayıp güzel bi dış çekim yapabilirsiniz
Fil hafızası bul olsa gerekvalla adam bi seyhti bi asker oldu bi arabistanda bi dubaide oldu ben yetisemedim en sonhaa kendisi de hostesti bu arada tabi simdi dogum izninde falandir cocugu olmus jdmdxnmdndmdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?