Çok pişmanım !! Lütfen bana birşeyler yazın

gelinlik kiralayip cekim yapin.sonrada balayina gidin belki dugunden sonra degil ama oda balayi sayilir.oglunuzun sunnetinde dugun tarzi yaparsiniz simdi cok moda.

Ben gelinlik giydim dugunum oldu ama dugunumde annemle kv kavga erti yok altinlar kizda duracak yok bizde duracak diye amaaan keske bi nikah kiysaydik da o sorunlar yasanmasaydi arkadaslarima rezil oldum herseyde bi hayir vardir belki gelinlik giyseydiniz daha buyuk sorunlar olacakti bosveeeer bebis geliyor ona odaklan. Ayrica ilk esiyle otelde evlenmis de ne olmus cok mu kiymetli olmus. Kiymetliymis neden bosanmis

O gelinlik giymiş, şaşalı bir düğün yapmışlar ama sonuç. BOŞANMA.
Şaşalı bir düğün yapıp sonra ayrılmayı mı ister miydin?
Gelinliktir, düğündür.. çok fazla anlam yükleme kardeşim. Bunlara o kadar anlam yüklüyoruz ki evliliğin asıl amacını gözden kaçırıyoruz Önemli olan mutlu huzurlu bir yuva ve hayırlı sağlıklı evlatlar.

Eşinizle konuşsanız gelinlik bile giymedim deyin yıldönümünüzde fotoğraf çekimi yapın

Son düzenleme:
Niye ayrilmışlar peki arap olunca acaba hala evli mi aklima geliyor

20 yaşında insan neden düğün dernek olmadan evlenir ki? Hamile kaldığın için mi evlendin?
Ne söylenebilir burdan, okuyan genç kızlara ibret olsun bari

Niye bu kadar üstüne gidildi anlamadım.
İçtenlikle içinde kaldığını heves ettiğini söylemiş, kıskandığı için de olabilir insani bi duygu değil mi bu da. İnsan ister istemez kıyaslar diye düşünüyorum.
Ama düğün o kadar da güzel bi şey değil bence ailem izin verse asla yapmazdım ben çok gereksiz stres ve harcama oluyor. Elinde kalan fotoğraflar oluyor zaten bi gelinlik kiralayın ve fotoğraf çekinin hevesinizi almış olursunuz

Şeyh mi bilmem de zengindi diye biliyorum sevgiliyken boy boy konular açtı çakma fotolar koydu biziz diye

valla adam bi seyhti bi asker oldu bi arabistanda bi dubaide oldu ben yetisemedim en son haa kendisi de hostesti bu arada tabi simdi dogum izninde falandir cocugu olmus jdmdxnmdndmdjd

Kusura bakma şu saatten sonra düğün sen de abes kaçar Ama daha 20 yaşındasın.2. evliliğinde yaparsın düğünü

Adam sana videolar atarken nasıl bir kurnazlıkla düğünsüz evlendi merak ettim? Birde ne ara evlenip boşanmış? Yaş farkı mı var arada?

En başta sadece nikah olsun gelinlik giyeyim diyebilirdin düğün olmasa da. Neyse belki başka sebebiniz vardır. Herkes söylemiş zten gelinlik kiralayıp güzel bi dış çekim yapabilirsiniz

İyi de madem hergün ağlayacaktınız neden düğün yapmadan evlendiniz, yani bir mecburiyetiniz mı vardı 20 yaşında düğünsüz derneksiz, üstelik de evlenip ayrılmış bir adamla evlenmeye.
Çok haklısınız. Belki başkalarına acımasız gelebilir bu yorumlar ama maalesef doğru.

En başta sadece nikah olsun gelinlik giyeyim diyebilirdin düğün olmasa da. Neyse belki başka sebebiniz vardır. Herkes söylemiş zten gelinlik kiralayıp güzel bi dış çekim yapabilirsiniz

ne nikahı?

sahi nasıl evlendin konu sahibesi? ailen gelmemişti bile ev yerleştirmeye.

valla adam bi seyhti bi asker oldu bi arabistanda bi dubaide oldu ben yetisemedim en son haa kendisi de hostesti bu arada tabi simdi dogum izninde falandir cocugu olmus jdmdxnmdndmdjd
Fil hafızası bul olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…