- 20 Ekim 2009
- 8.195
- 13.221
- 823
- Konu Sahibi Acemianne_
-
Onlar hep bahane .. Ev alırsa ailesine yardim edemez diye düşünüyor da olabikir .bazı erkekler sonuna kadar ailecidir. Aman yeter ki laf olmasın mantığıyla biraz daBen burayi okuyordum disardan genelde yorumlar hani borca sokun eşlerinizi oluyordu emin olun soyledim ya araba alalim yada kredi cekip ev alalim diye ama bizim bulundugumuz ilce de evler pahaliymis almazmış burdan adam her soyledigime birsey söylüyor
Bence daha çok yenisiniz ayrılmayı düşünmek için de erken. Maddiyat haricinde bir sorun yaşamadıysanız bence biraz sabredin, siz anladığım kadarıyla eşinizden birşey istemeyip onun düşünmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama her insan aynı değil, ihtiyaçlarım var, alışverişe gidelim mi beraber deyin. Durumunuza göre birşeyler alın, ailesinde onun kadar yüksek maaş alan yoksa haliyle herkes ondan bekliyor olabilir. Belki gerçekten durumları kötüdür, bilmiyoruz. Ama bu sizi de ihmal etsin demek değil, siz de bütçenize göre alışverişinizi yapın. Siz çok tepki gösteriyorsanız ondan saklamış olabilir borçlarını, daha anlayışla yaklaşın, yeni evli olunca karışmanızdan da rahatsızlık duyabilir ama siz anlatın sakince biz karı kocayız, bütçemiz de beraber senin borcun benim borcum deyin.Allah razi olsun.insallah düzelir yoksa bitsin istiyorum dayanamiyorum bu kadar sorumsuz olmasina
o zaman ailesi ile konuşmanız gerekiyor madem laftan anlamıyorHergun tartisiyorum inanin apartmandaki insanlardan utaniyorum artik benden gizli yolluyor ben koydugumuz yerde saniyorum parayi bulamayinca anliyorum hop kavga.ya demedigim etmedigim hakaret kalmadi ama adama bakarsan ben paraciyim ben halime sukretmeyenim ailem beni rahat yetistirmis oluyorum
bu olayı zaten saglam bir cinnet çözer başka çözümü kalmamışkonuşmayı denedin mi ?
Ben kendi yüzüğünü sattı diye okudum sizin yüzüğünüzü satmış ,yaptığı çok çirkin ,size ait olan bir şeyi nasıl satar,yüzük bu ister takar ister saklarsın ,alamaz satamaz hem 4000 maaş alan adam bir yüzüğemi muhtaç kaldı da satıyor.ihtiyacı olsa bile satamaz.Esimin ailesinin gercekten ihtiyaci yok aslinda kayinpederim emekli maasi var evleri kira degil bekar evde erkek kardeşi var o da çalışıyor ama her para konusunda annesi eşimi ariyor ve ona hallettiriyor.esim annesine asik bir adam.
Benim kirildigim nokta 3.ayimda yuzugumu satmis olmasi zaten kullanmiyordun diyor bana birde temizlik yaparken elimden cikiyordu bende cikarip koyuyordum sonra takmak üzere cok ağladım yuzuge belki hamilelikten bilmiyorum ama cok zoruma gitti yaptigi
sen istemezssen o sana hiçbirşey almaz lütfen tüm ihtiyaçalrını söyleMerhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Yeni evli sayilirim bu dördüncü ayim ve hamileyim ilk geceden hamile kalmışım nasil oldu bilmiyorum ama hamileyim.
Çünkü adet düzensizliğim ve polistik overim vardi.
Gelelim konuma geç evlendim sayilir yaşım 33 iki yılın sonunda evlendik.ben ogretmen adayıyım atanamadim esim memur benim sorunum eşimin nasil desem bilmiyorum ama ailesine çok düşkün düğün yaparken çok masrafi olmadi zorlamadik onu beyaz eşyaları onun bekarken kullandiklarini kullaniyorum sadece salon takimi ve oturma grubu aldilar yatak odasi ve diger mutfakla ilgili herseyi biz aldik zaten düğünde sadece 3 bilezik takildi başka birsey yok.esim sozluyken nisan yuzugunu kaybettigini soyledi birsey soylemedim dugunde takilan ceyreklerin hepsini bozdurdu kendisi kaza yapmış bana soylememisti kaza yatigini araba baskasina aitmis masraflar icin kredi çekmiş onu odemek icin ceyrekleri bozdurdu.dugunde takilan paralari dugun salonu icin vermis o da gitti.
Bu arada eşim 10 yillik memur kazanci iyi 4000 bine yakin para aliyor ama eşim hic para biriktirmemis hep ailesine yardim etmis elindeki arabasini satip kardesine vermis kardesinin kredi borcunu odemis felan bunlar benden oncesi beni ilgilendirmiyor ama benden borcunu odemek icin para istiyor ama benden gizli ailesine 1000 kusur lira para göndermiş ilk ayimiz da çok zoruma gitti gizlimesi tek oglan degil kendisi cok kardesler düğüne yakin küçük ogullarina kredi çekip en lüks arabadan aldilar esim yukluyor her ay annesinin telefonuna para
Ben para da değilim paraci da değilim tabiki anneye babaya yardim yapilir yapacakta ama borc var diye altın bozdurup odeyelim diye bana gün vermiyen adam benden gizli surekli para gonderiyor.ilk ay 1000 lira sonraki ay 500 lira ve bu adam benim yuzugumu sattı ve benden gizliyor.bana ne ayakkabi aldi ne kıyafet artik karnim belirginlesmeye basladi ve kizken olanlar olmuyor pantolonlarimi onu açık sekilde giyiyorum uzun gomlegin altına.
Istediğim bizim aile oldugumuzun farkina varsin ben kotu birsey demiyorum ki cocugumuz olacak ve bizim elimizde bes kurusumuz yok dogru durust hastameye kontrole gitmiyorum bile çünkü umrunda degil adamin
Evlendigime cok pismanim keske bekar kalsaydim
Napabilirim duzelir mi bu adam.ailem arkamda herseyimi onlar karşılıyor eve dogru duzgun birsey almiyor bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?