Çok pişmanım

Daha eş olamadan anne baba oluyorsunuz. Bu çok ürkütücü bir durum.
İşe girip çalışın kendi tasarrufunuzu kendiniz yapın.
Düğün esnasında yapılanları kabul ettiyseniz şu an lafını etmeyin.

Onlar hep bahane .. Ev alırsa ailesine yardim edemez diye düşünüyor da olabikir .bazı erkekler sonuna kadar ailecidir. Aman yeter ki laf olmasın mantığıyla biraz da

Allah razi olsun.insallah düzelir yoksa bitsin istiyorum dayanamiyorum bu kadar sorumsuz olmasina
Bence daha çok yenisiniz ayrılmayı düşünmek için de erken. Maddiyat haricinde bir sorun yaşamadıysanız bence biraz sabredin, siz anladığım kadarıyla eşinizden birşey istemeyip onun düşünmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama her insan aynı değil, ihtiyaçlarım var, alışverişe gidelim mi beraber deyin. Durumunuza göre birşeyler alın, ailesinde onun kadar yüksek maaş alan yoksa haliyle herkes ondan bekliyor olabilir. Belki gerçekten durumları kötüdür, bilmiyoruz. Ama bu sizi de ihmal etsin demek değil, siz de bütçenize göre alışverişinizi yapın. Siz çok tepki gösteriyorsanız ondan saklamış olabilir borçlarını, daha anlayışla yaklaşın, yeni evli olunca karışmanızdan da rahatsızlık duyabilir ama siz anlatın sakince biz karı kocayız, bütçemiz de beraber senin borcun benim borcum deyin.

o zaman ailesi ile konuşmanız gerekiyor madem laftan anlamıyor
peki kendi aileniz bu durumu biliyor mu ?

Ben kendi yüzüğünü sattı diye okudum sizin yüzüğünüzü satmış ,yaptığı çok çirkin ,size ait olan bir şeyi nasıl satar,yüzük bu ister takar ister saklarsın ,alamaz satamaz hem 4000 maaş alan adam bir yüzüğemi muhtaç kaldı da satıyor.ihtiyacı olsa bile satamaz.

iyi de bu borç ne kadar ki

yani 4000 maaşı olan adam yüzüğü satacak kadar nasıl düştü

bir de küçük altınları borca yatırdı demişsiniz

bilezikler nerede

4000 maaş ile ilçede ev alamıyor o ilçede evler pahalı ama alışveriş yapacak mağaza yok

çok çelişkili değil mi bunlar

çözüm ailenizden tek kuruş almamak adamdan da sürekli istemek ki zaten ihtiyaç

sizin çiğ ceviz badem masrafınız bile dünya tutar ki

Adami karsina alip konustun mu? Borc har oconde yasiyoruz ustume basima hadi beni gectim cocuguma bir sey alamiyorum. Neden ailene maddi yardim yapiyorsun? Su borctan kurtulalim. Evladimizin hazirlikalrini yapalim. Saglikla bir kucagimiza alalim. Kesemiz bir rahatlasin ondan sonra ihtiyaclari varsa tabiki yardim et ailene ama suan bunun icin butcemiz yok deyin.
Buna ragmen hala devam ediyorsa, hatta aileme istediğimi veririm sen karisamazsin diye angutca bir yaklasimda bulunuyorsa sana ailenle mutluluklar dilerim deyip bir sure kendi ailenin yanina donebilirsin.

ALtınları vermekle büyük hata yapmışın. Bilezikler duruyorsa verme.. ücretli öğretmenliğe başvur atanana kadar boş kalma.. giyim kuşam ev ihtiyaçları herşeyini al . şmdiden beğen çocuk odası beşik fln gerekirse hergn hatrlat bunlar alınacak diye. Bi şekilde artk kendi ayrı ailesi olduğunu anlaması lazm. Bunuda para sıkıntısı çekerek anlar.

çok sorumsuz bir insanmış..
karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşun, biraz gözünü korkutun.
bu kadar pasif kalmayın..

Harcamalarını arttir kıyafet alalim de yok mu diyecek CNm

Bence eşiniz evlilik müessesesinin bilincine varamamış. Sizin ihtiyaçlarınızı aileniz karşılamak zorunda değil. Bazı erkekler göremez. İlla gözüne sokmak gerekir. gidin haftasonu tüm ihtiyaçlarınızı aldırın. Kredi kartından ek kart talep edin. İçinize atmayın beklentilerinizi dile getirin. Evlendikten sonra aileye bu kadar yardım edilmesi taraftarı değilim. Ev içinde sıkıntıya sebep olmuyorsa ne ala ama sizden kısıp kardeşine yollaması doğru değil.

Ayrılmaya niyetliysen hamileliği söyleme... çocuga da bir faydası olacağını sanmıyorum.. ama mahkemede de nafakani tazminatını al...

Ayrılmaya niyetliysen hamileliği söyleme... çocuga da bir faydası olacağını sanmıyorum.. ama mahkemede de nafakani tazminatını al...

Eşiniz evli olduğunun bile farkında değil
Allah yardımcınız olsun

sen istemezssen o sana hiçbirşey almaz lütfen tüm ihtiyaçalrını söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…