Çok pişmanım

Beni Allah korumuş diyorum sadece.
Sende bian gelecekteki halimi gördüm tabiki o eski sevgilimden ayrılmamış olsaydım
Benimde sevgilim polis memuru 4.500 tl maaş alıyodu ve 4 senedir tek yaptığı şey ailesine kredi çekmek onlara para göndermek ortada evlenecek olan bi çift var birikim yok para yok maaş yok
Bende ayrıldım ohh iyide yaptım korkuyodum onunla evlenmekten
Şuanda sana yorum olarak hemen boşan ayrıl o adamdan yazmak geliyor içimden
Ama çok zor biliyorum çünkü daha 3 gün öncesine kadar bu cümlelerin aynısını ben yazdım burada
Allah yardımcın olsun

Sizin yuzugunuzu sizden gizli nasıl bozdurur. Ciddi şekilde konusmaniz gerek esaslı bir ultimatom şart. Artık önceliği siz ve bebeginiz olmalı. Ihtiyaclarinizi sıralayın. Siz geri planda kaldık o gereksiz harcamalarda bulunacak belliki. Aileye de yardım edilebilir tabiki ama gerçekten ihtiyaç varsa.

Kizlar yorumlariniz icin teşekkür ederim.celiskili diyenler olmuş ama bizim oyle cok bi borcumuz yok mobilyaci borcumuz var onu da senetli oldugu icin duzenli ödüyor haliciya borcumuz var 900 kadar o da tanidik oldugu icin oyle duzenli odemiyor.bizim ilcemiz kucuk köylere baraj geldiği ve devlet tarafindan toplu para odendigi icin millet ilceye akin etti ve ev fiyatlari epey artti 180 bin 200 bin arasi evler burda eşim bu fiyatlari yüksek buluyor.
Ben her türlü soylendim eşime hep kavgamiz bu para mevzusu yüzünden.bu ekstra ailesine para gonderme mevzusu olmasa bize aylığı gayet yeter.toplam 2000 kira aidat ve borc odemesi yapiyor.diger borclari gormezden geliyor kenara para koymuyor halici bir kere aradi hemen altin bozdurmak istiyor cunku kenarda parasi yok ailesine gonderdigi icin

En cok buna üzüldüm onun manevi değeri var birde inkar ediyor ama yüzük ortada yok.Ne kadar eşim olsa da Allah'a havale ediyorum kendisini

Kesinlikte evlenme ben çok pismanim çok esim de ailesinin bütün ihtiyaclarini karsilamis hazir arabasini satip vermis kardesi ev almis eşim krediyi ödemiş düğün zamani arabayi satip verdigi kardesi sadece 100 lir para takti düşün çok pismanim çok keşke evde bekar kalsaydim da bu duruma dusmeseydim.evimde gercekten sultanmisim bilemedim

Çok pismanim verdigime ama çok sinirli davraniyordu hiç huzur vermedi evde bende vermek zorunda kaldim aslinda beni ilgilendiren bir borc degildi evlenmeden once ki borc hata ettim iste bileziklerim duruyor sadece kardesinin taktigi bir bileziği verdim birde ceyreklerim ve yuzuklerim gitti işte

Kendi yuzugu de yok ortada zaten kaybettim diyor ama inanmiyorum buna

Düzelir mi duzelmez mı diyemem tepkini daha net anlasa ne olacağını tavrı değişir diye düşünüyorum . Ailesiyle Aran nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…