- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
- Konu Sahibi Acemianne_
-
aileside fırsat bu fırsat bir güzel sömürüyor alan memnun satan memnun hesabıAdam ailesine çalışıyor. Eşini de sadece iş yapsın cocuk dogursun kadınlık etsin ama sesini cikarmasn kenar süsü olsun diye alıp evlenmiş.
gelin enayi ogulları saf.. nasılsa ses eden yok oohh sömürüyolar bol keseden.. onlarda alışmışlarHele yüzük satma olayını annesine anlatmalısın insan eşinin yüzüğünü satar mı de çok ağarıma gitti bu yaptığı de.Hamile hamile çok ağladım de bunun vebalini kim alacak diye sitem et kadına da senin enayi olmadığını anlasın.
E yuh artık.Verdi bana 500 lira sonra koydugum yerden gizlice almış ben buna çok kizdim agladim evde 1 lira birakmiyor ne yapiyor anlamiyorum.gorseniz ailesini kardesi berberde yardimcilik yapiyor ona bmw aldilar cocuk benim esimden daha iyi durumda her anlamda esimin giyecek kiyfeti yok annesi kardesinin giymedikleri getiriyor ama adam durmadan onlara para gönderiyor
+1O zaman verdigi gibi alacan parayi koydugun yerden ya harcican yada ulasamiacagi bi yerde saklican! Hemde bir kere 500 istemicen, devamli devamli 100-200-300-500 hep iste
Bu zamana kadar yapabileceğini yapmış , ufak tefek yardımlar dışında kalan hicbirseye gönlünün razı olmadığını söyle. .bir bebek bekliyorsunuz ve ona yatırım yapmalısınız ..güzellikten anlamıyorsa çirkinleş (aileye karşı değil) ,tavrının net olduğunu bilsin ..Merhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Yeni evli sayilirim bu dördüncü ayim ve hamileyim ilk geceden hamile kalmışım nasil oldu bilmiyorum ama hamileyim.
Çünkü adet düzensizliğim ve polistik overim vardi.
Gelelim konuma geç evlendim sayilir yaşım 33 iki yılın sonunda evlendik.ben ogretmen adayıyım atanamadim esim memur benim sorunum eşimin nasil desem bilmiyorum ama ailesine çok düşkün düğün yaparken çok masrafi olmadi zorlamadik onu beyaz eşyaları onun bekarken kullandiklarini kullaniyorum sadece salon takimi ve oturma grubu aldilar yatak odasi ve diger mutfakla ilgili herseyi biz aldik zaten düğünde sadece 3 bilezik takildi başka birsey yok.esim sozluyken nisan yuzugunu kaybettigini soyledi birsey soylemedim dugunde takilan ceyreklerin hepsini bozdurdu kendisi kaza yapmış bana soylememisti kaza yatigini araba baskasina aitmis masraflar icin kredi çekmiş onu odemek icin ceyrekleri bozdurdu.dugunde takilan paralari dugun salonu icin vermis o da gitti.
Bu arada eşim 10 yillik memur kazanci iyi 4000 bine yakin para aliyor ama eşim hic para biriktirmemis hep ailesine yardim etmis elindeki arabasini satip kardesine vermis kardesinin kredi borcunu odemis felan bunlar benden oncesi beni ilgilendirmiyor ama benden borcunu odemek icin para istiyor ama benden gizli ailesine 1000 kusur lira para göndermiş ilk ayimiz da çok zoruma gitti gizlimesi tek oglan degil kendisi cok kardesler düğüne yakin küçük ogullarina kredi çekip en lüks arabadan aldilar esim yukluyor her ay annesinin telefonuna para
Ben para da değilim paraci da değilim tabiki anneye babaya yardim yapilir yapacakta ama borc var diye altın bozdurup odeyelim diye bana gün vermiyen adam benden gizli surekli para gonderiyor.ilk ay 1000 lira sonraki ay 500 lira ve bu adam benim yuzugumu sattı ve benden gizliyor.bana ne ayakkabi aldi ne kıyafet artik karnim belirginlesmeye basladi ve kizken olanlar olmuyor pantolonlarimi onu açık sekilde giyiyorum uzun gomlegin altına.
Istediğim bizim aile oldugumuzun farkina varsin ben kotu birsey demiyorum ki cocugumuz olacak ve bizim elimizde bes kurusumuz yok dogru durust hastameye kontrole gitmiyorum bile çünkü umrunda degil adamin
Evlendigime cok pismanim keske bekar kalsaydim
Napabilirim duzelir mi bu adam.ailem arkamda herseyimi onlar karşılıyor eve dogru duzgun birsey almiyor bu adam
Sevdim.ailemin cokta gonlu yoktu hani duzelir belki diye utandim abimlerden hemen boşandı demesinler diye ama duzelecek gibi değilnasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?
nasıl öğretmen olup geleceğe gençleri yetiştireceksiniz?
ben bu sisteme bu yüzden bu kadar karşıyım işte.
siz daha kendinizi koruyamıyorsunuz.
lütfen kızmayın bana ama ne o öğrencilere ne de karnınızda ki bebeğe örnek olamazsınız siz.
yüzüğü satmak nedir? bir oturup düşünün bunu. kardeşinin eskilerini giyen bir adam ama bu kişi memur bilmem kaç para maaş alıyor. bizde işçilik yaparak ay sonu getirmeye çalışıyoruz. bakalım ne zaman da çocuk yaparız.
düzen bozuk!
Özel hayatında sorunları olan insanlar iş yerinde çok iyi olabilir. İnsanın karşısında normal bir adam yoksa bazen ne yapsa da kâr etmez. Bir insan öğretmen diye her şeyi ongoremez, eşinin bu kadar anlayışsız olacağını anlayamaz. Hemen öğretmenliğinden vurmamak gerek diye düşünüyorum.nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?
nasıl öğretmen olup geleceğe gençleri yetiştireceksiniz?
ben bu sisteme bu yüzden bu kadar karşıyım işte.
siz daha kendinizi koruyamıyorsunuz.
lütfen kızmayın bana ama ne o öğrencilere ne de karnınızda ki bebeğe örnek olamazsınız siz.
yüzüğü satmak nedir? bir oturup düşünün bunu. kardeşinin eskilerini giyen bir adam ama bu kişi memur bilmem kaç para maaş alıyor. bizde işçilik yaparak ay sonu getirmeye çalışıyoruz. bakalım ne zaman da çocuk yaparız.
düzen bozuk!
Ben burayi okuyordum disardan genelde yorumlar hani borca sokun eşlerinizi oluyordu emin olun soyledim ya araba alalim yada kredi cekip ev alalim diye ama bizim bulundugumuz ilce de evler pahaliymis almazmış burdan adam her soyledigime birsey söylüyorBu zamana kadar yapabileceğini yapmış , ufak tefek yardımlar dışında kalan hicbirseye gönlünün razı olmadığını söyle. .bir bebek bekliyorsunuz ve ona yatırım yapmalısınız ..güzellikten anlamıyorsa çirkinleş (aileye karşı değil) ,tavrının net olduğunu bilsin ..
Gercekten cok agladim ama ailesi istanbulda bu cumartesi gelicekler ablasinin kizinin düğünü icin bizim yanimiza herkesin icinde soyliycem gerekirse esyalarimi alip cikicam artik dayanamiyorum çünküHele yüzük satma olayını annesine anlatmalısın insan eşinin yüzüğünü satar mı de çok ağarıma gitti bu yaptığı de.Hamile hamile çok ağladım de bunun vebalini kim alacak diye sitem et kadına da senin enayi olmadığını anlasın.
Hergun tartisiyorum inanin apartmandaki insanlardan utaniyorum artik benden gizli yolluyor ben koydugumuz yerde saniyorum parayi bulamayinca anliyorum hop kavga.ya demedigim etmedigim hakaret kalmadi ama adama bakarsan ben paraciyim ben halime sukretmeyenim ailem beni rahat yetistirmis oluyorumgelin enayi ogulları saf.. nasılsa ses eden yok oohh sömürüyolar bol keseden.. onlarda alışmışlar
hep de paralarini ailelerine verir bu hayirli evlatlar kendileri hic yemezzlerMerhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Yeni evli sayilirim bu dördüncü ayim ve hamileyim ilk geceden hamile kalmışım nasil oldu bilmiyorum ama hamileyim.
Gelelim konuma geç evlendim sayilir yaşım 33 iki yılın sonunda evlendik.ben ogretmen adayıyım atanamadim esim memur benim sorunum eşimin nasil desem bilmiyorum ama ailesine çok düşkün düğün yaparken çok masrafi olmadi zorlamadik onu beyaz eşyaları onun bekarken kullandiklarini kullaniyorum sadece salon takimi ve oturma grubu aldilar yatak odasi ve diger mutfakla ilgili herseyi biz aldik zaten düğünde sadece 3 bilezik takildi başka birsey yok.esim sozluyken nisan yuzugunu kaybettigini soyledi birsey soylemedim dugunde takilan ceyreklerin hepsini bozdurdu kendisi kaza yapmış bana soylememisti kaza yatigini araba baskasina aitmis masraflar icin kredi çekmiş onu odemek icin ceyrekleri bozdurdu.dugunde takilan paralari dugun salonu icin vermis o da gitti.
Bu arada eşim 10 yillik memur kazanci iyi 4000 bine yakin para aliyor ama eşim hic para biriktirmemis hep ailesine yardim etmis elindeki arabasini satip kardesine vermis kardesinin kredi borcunu odemis felan bunlar benden oncesi beni ilgilendirmiyor ama benden borcunu odemek icin para istiyor ama benden gizli ailesine 1000 kusur lira para göndermiş ilk ayimiz da çok zoruma gitti gizlimesi tek oglan degil kendisi cok kardesler düğüne yakin küçük ogullarina kredi çekip en lüks arabadan aldilar esim yukluyor her ay annesinin telefonuna para
Ben para da değilim paraci da değilim tabiki anneye babaya yardim yapilir yapacakta ama borc var diye altın bozdurup odeyelim diye bana gün vermiyen adam benden gizli surekli para gonderiyor.ilk ay 1000 lira sonraki ay 500 lira ve bu adam benim yuzugumu sattı ve benden gizliyor.bana ne ayakkabi aldi ne kıyafet artik karnim belirginlesmeye basladi ve kizken olanlar olmuyor pantolonlarimi onu açık sekilde giyiyorum uzun gomlegin altına.
Istediğim bizim aile oldugumuzun farkina varsin ben kotu birsey demiyorum ki cocugumuz olacak ve bizim elimizde bes kurusumuz yok dogru durust hastameye kontrole gitmiyorum bile çünkü umrunda degil adamin
Napabilirim duzelir mi bu adam.ailem arkamda herseyimi onlar karşılıyor eve dogru duzgun birsey almiyor bu adam
Siz çalışmadığınız halde borcu için sizden nasıl para ister. Siz, oturup konuşun susmakla olmaz. İhtiyaçlarınınız olduğunu söyleyin. Kıyafet ve ayakkabı alacağım deyin, artık ailenizin sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaya mecbur değiller. Karnındaki çocuk ikinizin bir Dr. Görüneceğini söyle para versin, bunları söylerken çekinmeyinMerhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Özel hayatında sorunları olan insanlar iş yerinde çok iyi olabilir. İnsanın karşısında normal bir adam yoksa bazen ne yapsa da kâr etmez. Bir insan öğretmen diye her şeyi ongoremez, eşinin bu kadar anlayışsız olacağını anlayamaz. Hemen öğretmenliğinden vurmamak gerek diye düşünüyorum.
Sevdim.ailemin cokta gonlu yoktu hani duzelir belki diye utandim abimlerden hemen boşandı demesinler diye ama duzelecek gibi değil
Gebelik bilincli olmadi cunku gercekten mucize gibi birsey ben dugun oncesi adet duzensizligim icin doktora gitmistim polikistik overim cikti tiroidim vardi 3 ayda bir felan adet oluyordum hamile kalacagim aklimin ucundan gecmedi yani hatta ben adet düzenleyici kullanirken hamile kaldim.
Düşsün çok istedim hatta bazen netten araştırıyorum dusmesi icin ama o bana yapışti düşmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?