Çok pişmanım

Hele yüzük satma olayını annesine anlatmalısın insan eşinin yüzüğünü satar mı de çok ağarıma gitti bu yaptığı de.Hamile hamile çok ağladım de bunun vebalini kim alacak diye sitem et kadına da senin enayi olmadığını anlasın.

gelin enayi ogulları saf.. nasılsa ses eden yok oohh sömürüyolar bol keseden.. onlarda alışmışlar

10 senedir adam bakmış yeteri kadar ailesine bir de evlendikten sonra yardım etmesine diyecek bir şey bulamıyorum.Her şey eşinin annesinde bitiyo sen onu kafaya almaya bak tartışmadan içindekileri söyle.

E yuh artık.
Eşinizde de hiç akıl yok. Ama bari kv dese oğlum senin evin barkin var bize verme diye. Ama o da alışmış alıyor. Bence eşinizle ciddi ciddi konusun kendi çapında manipüle ediyor sizi, paraci diyerek. Hala anlamazsa mecbur kv yle konuşun bizim evimizde huzur kalmadı diye.

Sana hala ailen bakıyorsa bu nasıl evlilik oluyor. Adam sizi ve bebeğinizi hala benimseyememiş.
İnsan karısının, evinin ihtiyaçlarını karşılamalı önce. Bu kadar aile düşkünü adamlardan mefret ediyorum.

O zaman verdigi gibi alacan parayi koydugun yerden ya harcican yada ulasamiacagi bi yerde saklican! Hemde bir kere 500 istemicen, devamli devamli 100-200-300-500 hep iste
+1
Boşuna dememişler ağlamayan bebeğe meme vermezler diye. Konu sahibi sustukca kendine ediyor. Sürekli istesin ki adamın da kafasının içine girsin evinin ihtiyaçları olduğu.

Bu zamana kadar yapabileceğini yapmış , ufak tefek yardımlar dışında kalan hicbirseye gönlünün razı olmadığını söyle. .bir bebek bekliyorsunuz ve ona yatırım yapmalısınız ..güzellikten anlamıyorsa çirkinleş (aileye karşı değil) ,tavrının net olduğunu bilsin ..

Sevdim.ailemin cokta gonlu yoktu hani duzelir belki diye utandim abimlerden hemen boşandı demesinler diye ama duzelecek gibi değil
Gebelik bilincli olmadi cunku gercekten mucize gibi birsey ben dugun oncesi adet duzensizligim icin doktora gitmistim polikistik overim cikti tiroidim vardi 3 ayda bir felan adet oluyordum hamile kalacagim aklimin ucundan gecmedi yani hatta ben adet düzenleyici kullanirken hamile kaldim.
Düşsün çok istedim hatta bazen netten araştırıyorum dusmesi icin ama o bana yapışti düşmüyor.

Özel hayatında sorunları olan insanlar iş yerinde çok iyi olabilir. İnsanın karşısında normal bir adam yoksa bazen ne yapsa da kâr etmez. Bir insan öğretmen diye her şeyi ongoremez, eşinin bu kadar anlayışsız olacağını anlayamaz. Hemen öğretmenliğinden vurmamak gerek diye düşünüyorum.

Ben burayi okuyordum disardan genelde yorumlar hani borca sokun eşlerinizi oluyordu emin olun soyledim ya araba alalim yada kredi cekip ev alalim diye ama bizim bulundugumuz ilce de evler pahaliymis almazmış burdan adam her soyledigime birsey söylüyor

Gercekten cok agladim ama ailesi istanbulda bu cumartesi gelicekler ablasinin kizinin düğünü icin bizim yanimiza herkesin icinde soyliycem gerekirse esyalarimi alip cikicam artik dayanamiyorum çünkü

gelin enayi ogulları saf.. nasılsa ses eden yok oohh sömürüyolar bol keseden.. onlarda alışmışlar
Hergun tartisiyorum inanin apartmandaki insanlardan utaniyorum artik benden gizli yolluyor ben koydugumuz yerde saniyorum parayi bulamayinca anliyorum hop kavga.ya demedigim etmedigim hakaret kalmadi ama adama bakarsan ben paraciyim ben halime sukretmeyenim ailem beni rahat yetistirmis oluyorum

Milletin içinde söyleme de önce annesini çek köşeye konuş bu böyle olmayacak devamlı kavga halindeyiz siz rahat ediyosunuz belki ancak biz çok zor durumdayız de.Bakalım ne diyecek hanımefendi.

Kontrole gitmeniz lazım 33 yaş anne Bebek için tehlikeli. Herhangi bir anomali olabilir, takviye gıdda alınması gerekebilir. Çek karşına konuş öyle şey mi olurmuş sorumluluklarından kaçamaz

hep de paralarini ailelerine verir bu hayirli evlatlar kendileri hic yemezzler

Siz çalışmadığınız halde borcu için sizden nasıl para ister. Siz, oturup konuşun susmakla olmaz. İhtiyaçlarınınız olduğunu söyleyin. Kıyafet ve ayakkabı alacağım deyin, artık ailenizin sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaya mecbur değiller. Karnındaki çocuk ikinizin bir Dr. Görüneceğini söyle para versin, bunları söylerken çekinmeyin

Son düzenleme:
okuyunca aklıma arkadaşım geldi, bazı aileler vardır çocukları evlense de yine kendileri için çalışsın isterler, görüntüde oğullarını evlendirmişlerdir ama kese hala annededir ya da babada, benim bir arkadaşım var 37 yaşında memur, kendisi ailesinden ayrı yaşıyor ama maaş kartı babasında!!! maaşı yattığında babası 37 yaşındaki adama harçlık gönderiyor :) düşünebiliyor musunuz, bu insan da bunu yadırgamıyor, yetişkin bir birey olduğunun farkında bile değil ve bu insan bir kez nişanlandı, nişanlandığı kız evlilik arefesinde her şeyi anladı ve düğüne birkaç gün kala işi bozdu, çünkü damatın anne babası gelin de çalışacağı için beraber yaşamak niyetindeydiler ve ikisinin gelirine de el koymak istedi, onlara sadece gerektiği kadar harçlık vereceklermiş :)) şimdi arkadaşın yazdıklarını okuyunca hiç yadırgamadım böyle aileler var ne yazık ki, insanın aklı almıyor.
yazılan bu konuda da iş çocuğun anne babasında bitiyor, onların şu an ki durumunun sorumlusu erkeğin anne ve babası, çocuklarını evlendirmişler ama maddi bağı kopartamamışlar oğullarının yeni bir aile kurduğunu kabullenememişler,bunlar hep para hırsından kaynaklanıyor, bir erkeğin evlendikten sonra maddi açıdan anne babasının eline bakması ile anne ve babaya kendi eşini ailesini düşünmeden maddi imkanlar seferber etmesi aynı şey ikisi de kötü ikisi de tamamlanamamış bir kişilik göstergesi, birey olamayıp evleniyorlar sonra aile de olamıyorlar, damat beye de saf falan diyemeyeceğim o anne baba onu büyütürken yaptıklarını normalmiş doğrusu böyleymiş gibi yedirmişler çocuklarına, adam bunlar normal hatta daha da kötüsü doğru sanıyor, eşine vereceği paraya kıyamayıp gönül rahatlığıyla annesine para gönderebilecek psikolojide, bence eşiyle kavgalar etmeyi bıraksın asla sonuç elde edemez, o kayınvalide de asla yola gelmez, eşle kavga kayınvalide ile kavga edererek ya da tartışarak asla bir yere varılamaz, kocasının bu zihniyetini değiştirmek biraz zor sabır istiyor, doğru adımlar atılırsa zamanla düzeleceğini düşünüyorum, mutlaka zayıf yönleri zaafları vardır onları bul ordan yürü, sen nasıl ki ailenden koptun geldin aynı şey onun için de geçerli, sen de çalışıyor olsaydın ve maaşının bir kısmını ailene gönderseydin eşin ne hissederdi, işin biraz zor ama bence sakinliğini koru. ay eşime kıyışamıyorum falan filan yapıp da asla tasarruf etme, gerektiğini düşündüğün ihtiyaçlarını hiç çekinmeden al, onunla bu konuları tartışmak şu aşamada onda farklı bir izlenim bırakır ve işi inada bindirir, senin tartışma esnasında söylediğin her şeyi " ailene yardım etmeni istemiyorum" olarak algılar ve inatlaşır, akışına bırak, aldıklarını alacaklarını çok gerekmese almazdım, istemezdim, gerçekten büyük bir ihtiyaçtı benim, bizim için vs.. diyerek izah ederek ve onu da düşünüyormuşcasına söyle, politik ol uyanık ol, zaten bir yerden sonra adam kendi giderleriyle boğuşurken annesinin maddi istekleri onu rahatsız edecek ve çözüm üretecektir.

ama bu adam hiç mi anlaşılmadı ya da o mesleğe yakışır bir şey mi bu kadar pasif kalmak. bilemiyorum ben öğretmenliği çok yüce bir meslek olarak gördüğüm için belki de öğretmen diyince farklı insanlar geliyor gözümün önüne..
öğretmenliğinden vurmak değil. ona yakışmaz anlamında söylediklerim. dik durabilmeli, aciz kalmamalı bence

evet bence de düzelecek gibi değil.
bebeğine daha farklı sarıl o zaman. düşürmek marifet değil. çoğu kişi kızacak ama istemiyorsan aldırsaydın. düşmesini beklemekten, onun için öyle düşünmekten daha iyidir.
lütfen biraz daha dirençli ve enerjik ol. kapatmışsın kendini tamamen. silkelen bi.
adamın yaptıkları normal değil. düşün hayatına yön ver. bak yeni bir can da gelecek aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…