cok pismanim

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
28
daha önce konu açmıştım. erkek arkadaşımla ayrılma sebepleri vs sonra geri barıştık. arayan bendim.ayni şekilde davranışları devam etti. yine tartıştık tartışma esnasında niye hayatıma girdin dedim. sen aradın dedi. Toksit bir ilişki sanirim bu onca değerin emeğin karşılığı bu oldu. sonrada pisman gibi olup daha öncede ben aramıştım dedi ama o an anladim ki film koptu. gurursuzluk yapıp aradigimami yanayım geri ayrıldığımıza mi. dağıldım tekrardan. sizce ne yapmaliyim

Adım atmışsınız birşeyleri düzeltmek yerine ilişki aynı yerde sayıyor ilerleme yok bence devam ettirip kendinizi hırpalamayın

Hiç yokmuş gibi davran. Beynin böyle bir olayı yok kabul etsin.
Sevgilisinin davranışlarını yüzüne vuran adam değildir. Adam olmayanla ilişki yaşanmaz. Adam yoksa ilişki de yoktur

Adım atmışsınız birşeyleri düzeltmek yerine ilişki aynı yerde sayıyor ilerleme yok bence devam ettirip kendinizi hırpalamayın
yooo ayrıldık iste en sonunda sen beni aradın dedi. ama insan yikiliyor

Hiç yokmuş gibi davran. Beynin böyle bir olayı yok kabul etsin.
Sevgilisinin davranışlarını yüzüne vuran adam değildir. Adam olmayanla ilişki yaşanmaz. Adam yoksa ilişki de yoktur
cok güzel demissiniz. yaptığım da zaten bir araya gelmek içindi ama hataymış sen kendin aradın dedi

şükredin , silin engelleyin.

Bi
Bir daha aynı hataları yapmayın . Bittiyse bitti deyin yolunuza bakın kendinizi değersizleştirmeyin

Sizce ne yapmalıyım diye sordugunuza göre akıllanmamıssınız demek. Tekrar arayın isterseniz, bu sefer ne yapmalıyım diye soracak durumda kalmazsınız.

Tekrar arayın

Yani kusura bakmayın da böyle bir ilişkidesiniz ve hala ne yapmalıyım diyorsunuz her şey o kadar açık ki yani.

Daha önce ki konunuzda da zaten bu ilişki için çaba sarfetmediğini yazmıştınız. Onun için bi önemi yok demekki kalmanızın yada gitmenizin. Artık bi adım atmayın sakın. Dağılma konusuna gelince bende şu an dağılmış vaziyetteyim bende ayrılık acısı yaşıyorum sizi en iyi ben anlarım ama zamanla geçiyormuş bekleyeceğiz.

Bittiyse bitti. Aci da verse eskileri dusunmek yipratmakdan başka birşey yapmaz. Herkes hata yapar. En azindan ben denedim dersin. Yoksa hep acaba yazsamiydim kalirdi. Her insan hayatinda duygusal çokuşler yaşaya bilir. Onemli olan yaşanan olumsuz olaylari kabul etmek ve ileri bakmak. Bu hayatda ayakta dura bilmenin tek yolu kabullenmek. Eger geçmişe takilip kalirsan, nedenlerke, keşkelerle yaşarsan atlatamazsin. Hiçbir şey için pişman olma. Gurursuzluk değil. Ilişkin için birşeyler yapmişsin. Ama bundan sonra ararsan bu doğru olmaz. Kabullen, geçmişi unut, acini çek ve ileri bak

Bırak gitsin. Başka hiçbir şey demiyorum

zaten bu süreci atlatsak ondan sonra umrumuzda olmaz bir ay iste zor oluyor. sonra hataları her gün hatırladıkca soğuma olur. iste geçen zamana üzülüyor insan

defalarca surekli ayrılıp barışınca lackalasti zaten ilişki

Resmen kitabın reklamcisi oldum. Heryerde yazıyorum ama lütfen okuyun. Bağlanma. İkili ilişkilerde duyguları, davranışları ve 3baglanma türü olduğundan bahsediyor. Uzman kişilerin yazdığı bir kitap. Okudugumda gerçekten çok beğendim ve ilişkilerimde, ikili ilişkilerimde bazı davranışlarımı çok daha iyi anladım. Okursanız düşüncenizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…