- Konu Sahibi greenstreet
-
Bu kadar rahatsız olduysanız onun bir şey demesini beklemek yerine sizin yerinizi değiştirmeniz gerekirdi.
Bu kadar rahatsız olduysanız onun bir şey demesini beklemek yerine sizin yerinizi değiştirmeniz gerekirdi.
nedir bu kadınların çektiği? önce arkadaş gibi davranıp abazanlaşan erkeklere bir örnek daha...
kesinlikle katılıyorum...
ya arkadaşınızda hoşunuza gittiğini düşünüyorsa !
hahahaha gülmekten krize girdim gece gece eli göğsüme değdi çekemedim ne yaa?? çocuğu suçlicağına çekilseydin kenara.saçma sapan bi topic olmuş :)
Bu kadar buyutmeyin bence zaten siz tepki gostermemissiniz belki farkinda bile degildir adam.hadi soyleseydiniz kolunu yine de cekmeseydi neyse ama bir sey de dememissiniz.farkinda bile degildir rahat olun :)
eli değmedi kolu değdi. ayrıca tutup avuçlamadı heralde. o hareketine anlam veremediğim için gelip burda başlık açtım.
bir arkadaşım erkeklerin bazen bilerek bu şekilde yanlışlıkla dokunuyor gibi yaparak karşı tarafı denediğini söylemişti. çok sinir bozucu
ya onu diyorum ya değdiyse değdi bişey olmadı ya rahatsız o an olmamışın demek ki orda durmuşun öylece.
ne diyecekti? göğsümü elliyosun rahatsız oldum mu. suçlu olan çocuk yalnız burada dikkat ederseniz. onun elini değdirmesi normal yani öyle mi ?
gerçekten mi ya eğer öyleyse çok büyük hayal kırıklığına uğradım kardeş gibi büyüdük biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?