çok rahatsız oldum :(

greenstreet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
87
18
298
İstanbul
kızlar merhaba
2 gün önce eski arkadaşlarımla buluşmuştum. içlerinde bi erkek var çocukluğumdan beri arkadaşız birlikte büyüdük sayılır sürekli görüşürüz. o gün de topluca fotoğraf çektiricektik o da yanımdaydı. kolu göğsüme değdi ve çekmedi öyle kaldı. ben de bir şey diyemedim. ama çok rahatsız oldum ve moralim bozuldu. günün kalan kısmında da soğuktum ona karşı. 2 gündür de hiç konuşmadık mesajlaşmadık. ben mi kötü düşünüyorum beklemezdim ondan böyle bi şey

Bu kadar buyutmeyin bence zaten siz tepki gostermemissiniz belki farkinda bile degildir adam.hadi soyleseydiniz kolunu yine de cekmeseydi neyse ama bir sey de dememissiniz.farkinda bile degildir rahat olun :)

hahahaha gülmekten krize girdim gece gece eli göğsüme değdi çekemedim ne yaa?? çocuğu suçlicağına çekilseydin kenara.saçma sapan bi topic olmuş :)

Bu kadar rahatsız olduysanız onun bir şey demesini beklemek yerine sizin yerinizi değiştirmeniz gerekirdi.

kesinlikle katılıyorum...
ya arkadaşınızda hoşunuza gittiğini düşünüyorsa !

hahahaha gülmekten krize girdim gece gece eli göğsüme değdi çekemedim ne yaa?? çocuğu suçlicağına çekilseydin kenara.saçma sapan bi topic olmuş :)

eli değmedi kolu değdi. ayrıca tutup avuçlamadı heralde. o hareketine anlam veremediğim için gelip burda başlık açtım.

valla kızlar saçma sapan gaza gelmeyin bir erkeğin kolu değerse göğsünüze ille de bişey demeniz gerekmez yer değiştirirsiniz.
ahlanacak vahlanacak bir durum yok ortada.çocuğu sapık ilan etmenin de bir alemi yok belki hiç farkında bile değil tamamen kızın art niyeti de olabilir.
bu yüzden yapman gereken yer değiştirmekti diyorum daha da bişey demiyorum :)

gerçekten mi ya eğer öyleyse çok büyük hayal kırıklığına uğradım kardeş gibi büyüdük biz

evet hatta hoşlandığı bir kız üzerinde bunu denediğini anlatmıştı ve onun sesini çıkarmamasından rahatsız olarak ona duygularını açmamış. yani bir nevi saçma bir ahlaki deney yapmış kendi çapında o.

normal hayatta herkesin başına gelen şeyler ve o an rahatsız olduğunu belli edip etmemekte insan kararsız kalabiliyor, üzmeyin kendinizi. siz de o anda ne yapacağınızı bilememişsiniz. yine de olduğunuz yerden tepişseniz daha iyi olurdu. üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…