çok rahatsız oldum :(

kesinlikle katılıyorum bu yoruma nefis meselesi..

Cevap veren herkese tesekkur ediyorum. Yalniz bir kizla bir erkegin gayet de arkadas olabilecegini dusunuyorum. Arkadasima karsi da bu olay olmamis gibi davranmaya karar verdim ama bundan sonraki davranislarina da dikkat edecegim.

Sert bir şekilde kendimi çeker suratına da pis pis bakardım, böyle öldürcekmiş gibi.. Bir daha benle muhatap olurken iki kere düşünürdü...Nedir bu aman birşey diyemedim, aman kimseyi kırmayayım, aman belli etmiyeyim de ifşa olmayayım derdi. Etceksin hemşiiire, etceksin...

Cok yakin bir arkadasimdan bahsediyorum ama

Valla ben arkadasin uslubuna ayak uydurdum sadece onun yazdiklarini gormediniz heralde :))

Son düzenleme:
ayyyy birkeresindede esimin basina geldi boyle birsey kuzeniyle form doldurdular kuzeni aldi giderken esim dur dur birsey daha yazicam su soruya diye elini uzatinca kizcagizin gogsune geldiesim kipkirmizi kuzeni soka girdi yengeyle ben birbirimize bakdik 5 dk kimse konusmadi kizda evli esimden 1 yas kucuk neyse esim ortami ozur dileyerek terk etti bizde konusduk kuzenide yengede onlar dunyada ahirettede kardesler yanlis birsey yok kazaren oldu tabiki yengecim icin rahat olsun deyip birde kahkaha attik sizinkide boyle olmus olabilir yanlislikla orana denk gelmis olabilir ama yinede dikkatli davran bundan sonra erkek milletinin sagi solu belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…