- Konu Sahibi greenstreet
-
çocuğun yanından şak diye kalkması çocuğu rencide eder eğer yanlışıkla değdiyse .
cevap vermiim dedim ama dayanamadım bak :)
Çocuğun kolu göğsüme değdi diye çok mutsuz oluyo ama cocuk rencide olmasın diye mi düşünüyor.
Uykunuz gelmiş sizin bence
bence sizin kadın düşmanlığınız tutmuş :)
burada çocuk eline koluna dikkat edecek bu kadar basit. bilinçli yaptıysa resmen taciz. bilinçsizce yaptıysa kız birden kalkarsa noldu şimdi diye düşünür niye yer değiştirdin der. kız ne diyecek ?
evet hatta hoşlandığı bir kız üzerinde bunu denediğini anlatmıştı ve onun sesini çıkarmamasından rahatsız olarak ona duygularını açmamış. yani bir nevi saçma bir ahlaki deney yapmış kendi çapında o.
normal hayatta herkesin başına gelen şeyler ve o an rahatsız olduğunu belli edip etmemekte insan kararsız kalabiliyor, üzmeyin kendinizi. siz de o anda ne yapacağınızı bilememişsiniz. yine de olduğunuz yerden tepişseniz daha iyi olurdu. üzülmeyin.
Her zaman sapıkça bir davranış olmak zorunda değil. Biz kadınlar da öyle bir davranıyoruz ki bazen, adamların parmağının ucu değse sapık ilan ediyoruz.
Her erkeğin 'elimi kolumu sallayayım, belki bi hatunun göğsüne değer.' diye dolaştığını düşünüyoruz.
Belki yanlışlıkla değdi, sonra farkına varmadı fotoğraf çekilirken. Çocuğu hemen sapık ilan etmeye gerek yok.
cevap vermiim dedim ama dayanamadım bak :)
Çocuğun kolu göğsüme değdi diye çok mutsuz oluyo ama cocuk rencide olmasın diye mi düşünüyor.
Uykunuz gelmiş sizin bence
Eğer kasıtlı yaptığını düşünüyorsa rahatsız ettin beni o yüzden kalktım diyecek.
Kasıtlı olmadığını düşünüyorsa tek başlarına değiller sonucta şunun yanına geçeyim dedim diyecek bir bahane uyduracak çok basit :)
tabi ki rencide olup olmamasını düşünücem kaç yıllık arkadaşım sonuçta.
Her zaman sapıkça bir davranış olmak zorunda değil. Biz kadınlar da öyle bir davranıyoruz ki bazen, adamların parmağının ucu değse sapık ilan ediyoruz.
Her erkeğin 'elimi kolumu sallayayım, belki bi hatunun göğsüne değer.' diye dolaştığını düşünüyoruz.
Belki yanlışlıkla değdi, sonra farkına varmadı fotoğraf çekilirken. Çocuğu hemen sapık ilan etmeye gerek yok.
Helal ya.Bende tam olarak bundan bahsediyorum.Çok önyargılıyız yok eli değdi böyle oldu yok ayağı değdi şöyle yapmak istedi.
Çok kızıyorum böyle kadınlara.
birdahakine o zaman git sende onun kıçına elle farkında değilmiş gibi yap ödeşirsiniz
haha çok komiksiniz.
ne diyecekti? göğsümü elliyosun rahatsız oldum mu. suçlu olan çocuk yalnız burada dikkat ederseniz. onun elini değdirmesi normal yani öyle mi ?
Canım belki farkında olmadan yapmıştır hemen sapık ilan etmeyin bence çocuğu, üstelik çocukluk arkadaşım diyorsun sonunu düşünmeden öyle bir hareket yapar mı? Dediğim gibi bence farkında olmadan yapılan bir hareketti ama sen yinede bir süre gözlemle aynı ortamda olduğunuzda dikkat et bakalım sonra ummadık taş baş yarmasın
Çocuk farkında bile değildir bence içiniz rahat olsun hatta neden soğuk davrandığınıza bile anlam verememiştir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim içim rahatladı birazo mesaj atarsa her zamanki gibi konuşurum.
teşekkür ederim o sizin komikliğiniz
bence senin hoşuma gitti ben gerçekten böyle birşeyden rahatsız olsam mesaj atarsa konuşurum demem :)
siz de kocişinizin kıçını elleyerek ilişkinize başladınız galiba bu işlerden anladığınıza göre :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?