- Konu Sahibi greenstreet
-
he evet çok hoşuma gitti orgazm oldum. siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba 'ben mesaj atarsa konuşurum'u diğer arkadaşların yorumlarına hitaben söyledim.
Dikkate çekmeye çalışıyosun çektin de canım sıkılıyordu valla iyi oldu.
Saçma sapan bi topic bu canım böyle ay rahatsız oldum ay mememe değdi bilmem nelerle komik oluyorsun başka birşey değil:)
Valla kocişim benim kıçıma ellemedi arkadaşken ki elleseydi rahatsız olsaydım da açık açık derdim onca senelik arkadaşız nihayetinde :)
Ama namus meselesi değil tabi ki ellerdim
canım bazen öyle anlar oluyorki insan kitlenip kalıyor
ne diyeceğinmi şaşırıyor insan,yoksa ne olduğunu anlayana kadar geçen zamanda çokmu geç kalınıyor bilemiyorum
arkadaşına açık açık dese arkadaşı da dese ben fark etmedim bile sen nele rdüşünüyosun o zaman araları bozulur.
Dikkate çekmeye çalışıyosun çektin de canım sıkılıyordu valla iyi oldu.
Saçma sapan bi topic bu canım böyle ay rahatsız oldum ay mememe değdi bilmem nelerle komik oluyorsun başka birşey değil:)
Farkında bile değildir benceama normalde arıyormuş sürekli, aramamasıda ilginç. Çelişkili :)
Farkında bile değildir benceama normalde arıyormuş sürekli, aramamasıda ilginç. Çelişkili :)
evet bende tam onu diyecektim
beni de esas düşündüren nokta bu :18:
ben burda gelip onu sapık ilan ettim gibi bi algı oluşmuş? sadece tedirgin oldum ve objektif fikirler almak için burada konu açtım. o nedenle burayı tartışma meydanına çevirmeye gerek yok :)
öyle düşünmüş müdür gerçekten ya iyice moralim bozuldu şimdi
bence senin hoşuma gitti ben gerçekten böyle birşeyden rahatsız olsam mesaj atarsa konuşurum demem :)
Bu kadar buyutmeyin bence zaten siz tepki gostermemissiniz belki farkinda bile degildir adam.hadi soyleseydiniz kolunu yine de cekmeseydi neyse ama bir sey de dememissiniz.farkinda bile degildir rahat olun :)
siz de kocişinizin kıçını elleyerek ilişkinize başladınız galiba bu işlerden anladığınıza göre :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?