çok rahatsız oldum :(

he evet çok hoşuma gitti orgazm oldum. siz ne dediğinizin farkında mısınız acaba 'ben mesaj atarsa konuşurum'u diğer arkadaşların yorumlarına hitaben söyledim.

Dikkate çekmeye çalışıyosun çektin de canım sıkılıyordu valla iyi oldu.
Saçma sapan bi topic bu canım böyle ay rahatsız oldum ay mememe değdi bilmem nelerle komik oluyorsun başka birşey değil:)

Saçma sapan bi topic bu canım böyle ay rahatsız oldum ay mememe değdi bilmem nelerle komik oluyorsun başka birşey değil:)

ama niye böyle birşey yapsınki neden böyle düşündünüz
belkide gerçekten yaşadı böyle bir olayı

Valla kocişim benim kıçıma ellemedi arkadaşken ki elleseydi rahatsız olsaydım da açık açık derdim onca senelik arkadaşız nihayetinde :)
Ama namus meselesi değil tabi ki ellerdim

arkadaşına açık açık dese arkadaşı da dese ben fark etmedim bile sen nele rdüşünüyosun o zaman araları bozulur.

arkadaşına açık açık dese arkadaşı da dese ben fark etmedim bile sen nele rdüşünüyosun o zaman araları bozulur.

Ya adam benim göğsüme ellicek ve ben çok kötü olcak.Arkadaş diyor ya çok kötü hissettim çok kötü hissettiğine göre kasıtlı birşey demek ki bu ben sonra arkadaşlığımızı mı düşünücem kafanız mı güzel sizin?Ben söyliim kızın kötü hissettiği falan yok bu çocuktan hoşlanıyor bu kız.Burda böyle saçma bir topic açmasının nedeni de bu tarz şeyler duymak çocukla ilgili ki bence çocuk farkında bile değildir göğsüne kolunun değdiğinin otobüse minibüse binmiyor mu bu kız hiç sıkışık ortamlarda bile değer rahatsız oluyorsan kenara kayarsın.İlle yer değiştirmesine bile gerek yok kay kenara değmesin çocuk hala üzerine gliyorsa da azarla arkadaşlığın bozulursa bozulsun.

ben de canınız sıkıldığı için bu tarz cevaplar yazdığınıza inanmak istiyorum yoksa bu kadar açıklamama rağmen hala anlayamamanız ürkütücü :))

Farkında bile değildir bence ama normalde arıyormuş sürekli, aramamasıda ilginç. Çelişkili :)

beni de esas düşündüren nokta bu :18:

Canın çok düşünme, yaşanmamış gibi say eğer ki ters bir hareketini görürsen o zaman araya mesafeni koy.
Ama ben hep şunu söylerim, erkekten dost,arkadaş,kanki olmaz, bi yere kadar hakim olabiliyorlar, malum nefs meselesi.

ben burda gelip onu sapık ilan ettim gibi bi algı oluşmuş? sadece tedirgin oldum ve objektif fikirler almak için burada konu açtım. o nedenle burayı tartışma meydanına çevirmeye gerek yok :)

Ben de objektif olarak fikrimi belirttim sadece, tartışmak gibi bi niyetim yok. Hepimiz yapıyoruz bunu zaman zaman, en ufak bi şeyde bile rahatsız oluyoruz. Ha, bunun nedeni biraz erkekler biraz da toplum bence. Fakat şöyle bir şey var; toplum içinde bu temaslar kaçınılmaz maalesef. Fotoğraf çekilirken de herkes birbirine sokulur, sizin de yanlışlıkla bi temasınız olabilirdi, bir de bu açıdan bakın.
Erkeklerden çok güzel dost da olur, kadın-erkek ilişkileri bunlardan ibaret değil.

öyle düşünmüş müdür gerçekten ya iyice moralim bozuldu şimdi

içini bilemeyiz tabi belki oda farkında değildir yanlışlık olmuştur ama bundan sonra tepkileri ve hareketlerini takip eder
ona göre tavrınızı belli edersiniz
tabi çekil falan denmezde yerinizi değiştirirsiniz

Kolu mu degmis? Vah vah. Indirseydiniz kafasina cantanizi keske. :)

Amma abartmissiniz. Fotograf cekilirken insanlar sIkIsir tepisir biraz, o an kimin kolu, kimin ayagi nereye degiyor fark bile edilmez. Sanki adam alenen ellemis, eliyle tutmus filan gibi anlatmissiniz. O kisi farkinda bile degildir. Kendiniz bile demissiniz, fark etmeden olduysa diye birsey demedim diye. Eee? O zaman sorun ne? Bence boyle birseyden dolayi arkadasinizdan suphelendiginiz icin burda siz ayiplanacak durumdasiniz kusuruma bakmayin. Yok kolu degdi, yok bacagi degdi. Hic toplu tasima araclarina da mi binmiyorsunuz? Konsere filan gitmisliginiz yok mu mesela? Kalabalik ortamlarda insanlar birbirine istemeden degerler yani, malesef. Kimse sizin gogsunuzle ya da baska biryerinizle ilgilenmiyor. Boyle ufak tefek, olagan seylerden anlam cikarip, adami sapik ilan eden bayanlara ben de guluyorum acikcasi.

Bazi yorumcular da iyi gaza gelmis.

Mesaj konusuna gelince. Eger onceden hep mesaj atiyor da, o gunden sonra atmiyorsa, soguk davrandiginiz icin olabilir. Insanlar da salak degil, anliyor herhalde soguklugunuzu. Davranisa gore muamele gormussunuz iste. Dunya sadece sizin etrafinizda donmuyor, siz soguk davranirsaniz, karsinizdaki de sizden sogur, bu kadar basit.

Bir de madem bu kadar rahatsiz oldunuz, cekilseydiniz 1 adim kenara. Degmezdi. Bu kadar rahatsiz oldugunuz halde oldugunuz yerde kalmaniz da garip.
Hem adam farkinda degildir belki diye ses etmeyip olasi bir ihtimal soylemissiniz. Hem rahatsiz oldugunuz halde kenara filan da cekilmemissiniz. Yani, konunun acilis amacini pek anlayamadim.

bence senin hoşuma gitti ben gerçekten böyle birşeyden rahatsız olsam mesaj atarsa konuşurum demem :)

bu konu neden bu kadar ilginizi çekti.
hayır saçma yada değil.bu bizi ilgilendirmez.
arkadaş fikir almak istemiş.güzelce fikrinizi neden yazmiyorsunuz.ayrıca ben hiçte gülecek birşey bulamadım bu konuda.

sacmaysa yazmazsin olur biter.

biz ahlak polisimiyiz.ister hoşuna gider ister gitmez.
zaten konu sahibi hoşuna gitmediğini rahatsız olduğunu belirtmiş.
birseyleri ispatlamak zorunda mı ????

Bu kadar buyutmeyin bence zaten siz tepki gostermemissiniz belki farkinda bile degildir adam.hadi soyleseydiniz kolunu yine de cekmeseydi neyse ama bir sey de dememissiniz.farkinda bile degildir rahat olun :)

Bence bi erkegin dokunupta farkında olamayacağı son şey bi bayanın göğsüdür. Muhakkak ki farketmiştir, ben öyle düşüyorum.

Konu sahibi arkadaşın da soğuk davranması bence çok iyi olmuş. Asıl bu durumun farkında olmayan senmişsin gibi davranman da bence iyi olmuş. Ortamın havasını bozmamışsın, bu şekilde tedbirli tavırlarla yol almaya dvm etmelisin. Soğukkanlılık çoğu durumda en güzelidir

siz de kocişinizin kıçını elleyerek ilişkinize başladınız galiba bu işlerden anladığınıza göre :)))

Bu çirkin bir üslup bence. Bana denmemiş ama yine de rahatsız oldum. Ayrıca konunuza da yorum yapayım. Erkekler öyle dikkatli insanlar değiller. Zannetmiyorum ben çocukluk arkadaşınızın bilinçli bir şekilde yaptığını. Konuyu fazla abarttığınızı düşünüyorum. Gereksiz olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…