Ah kiyamam , yapmayin ne olur , gencecik kadinlarsiniz , boyle adamlarla evlenince ne olacagini bekliyorsunuz?Helal ablacım lütfen bana da sert konuşur musun? Ben de ailesi için terk edildim, o da benimle son kez konuşmak için yanıma gelmedi. Muhtemelen de birileriyle görüşüyor whatsappdan çıkmıyor. Ama ben ona hâlâ sinirliyim belki de seviyorum. Biri beni de silkelesin sert konuşsun ihtiyacım var
A S L AKızlar kendimi berbat hissediyorum
2 ay önce hazırlandığım sınav açıklandı gelecek döneme kaldım. O kadar hazirlanmam boşa gitti, maliyetli bı sınavdı.
-Dedem vefat etti. Dedem vefat ettikten bir hafta sonra terkedildim.
Evlenmemize 9 ay vardı. Aramızda ara ara olan ufak sürtüşmeler dışında sorun yoktu. Uzun süredir birlikteydik. Evlenmeyi dört gözle bekliyorduk. Okul, askerlik, iş derken 9 ay kala beni terk etti.
Sebeplerini önceki konularımda yazmıştım. Kus kalmaya hiç dayanamazdi ki kalmazdık bile. Daha 2-3 gün ok oncesine kadar evlilik tarihi ile ilgili sorun olunca ağlamişti ciddi ciddi. Şimdiden boyleysek ileride nasıl oluruz, evlenince her şey daha kötü olur diye ayrıldı benden. O kadar laf anlatmaya çalıştım son kere görüşelim dedim, dinlemedi. O gece baya baya kendimi kaybettim 1 avuç ilaç içtim. (İyi halt yedim.) Bunu nasıl yaptım hala aklım almıyor. Tam bir ilgi meraklısı gibi bunu ona söyledim. (Rezilikkk!) Ambulansı aramış. Sonra beni aradı bana "elim ayağım titriyor jehan beni arama bı daha beni arama, görüşürüz." diyip kapattı.
Sonra bir daha hiç hiç konuşmadık. Önceki konularımda bahsettiğim şeyler oldu sonrasında. Tüm bunları hak edecek ne yaptım? Nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Çok gurursuzca gelecek size biliyorum, acaba bulunduğu ile kadar gidip son bı konuşmak istesem mi? Barışmak niyetiyle değil bunu hak edecek ne yaptım da sonuç buraya geldi aklımı kaçıracağım düşünmekten. Bu kadar çabuk bitirecek ne oldu? iki gün öncesine kadar çok severken nasıl şimdi arayasi bile gelmiyor? Şimdi her şeyden umutlanir oldum belki gidip konuşursam hem şu sorularımı öğrenmiş olurum hem de umut etmeyi keserim.
Bı yandan da tadında bırak artık Jehan diyorum. Çok zorladim. Beni arayıp arama beni demesini, o kadar emek verdiğimiz, sevdiğimiz halde wpta bitirmesini, bizimle ilgili bu kadar korlesmesini sindiremiyorum. İçi nasıl rahat şimdi anlamıyorum.
(Buraya bu kadar çok konu açtım ama arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum ama normalde bunları eyleme dokmedim.)
Bı kere daha gidip kendimi rezil etmemem gerek doğru olan bu biliyorum ama ileride aklımda kalacak sanırım en azından umut etmeyi birakir, şunları sunlarin cevabını alırım.
Ben son bi kez yuzyuze gelmek ve ogrenmek isterdim gercek sebebini. Ama severken terk edilince insanin hic birsey yuregine su serpmiyor. Bir iki gunluk bi rahatlama yasiyorsun konusunca, sonra yine ona soyleyeceklerin birikiyor, soracaklarin birikiyor.
Durup dururken karsisina cikmaniz yerine, ben konusmak istiyorum yoksa icim rahat etmeyecek, bir gun ayarlayalim goruselim diye teklif etmenizi oneririm.
hayatınız da eskı sevgılınızden baska gunluk bır ugrasınız kalmadı sanırım. butun bos zamanınızı onu dusunerek gecırıyorsunuz ve hala yanlısınızda ısrarcısınız. cevabınız bellı ama kabul etmıyorsunuz bu adam sızı sevmıyor. acilen yardım almanız gerekıyor hele de ılac alarak hayatınıza son verme gırısımınde bulunmusken!
hayatta sızden degerlı baska bırsey yok evlenıp basınız goge mı erıyor. evlılıgı hayat amacınız yapmak yerıne karıyerıneze, ruh saglıgınıza ya da kişisel gelişimizinize ıyı gelecek eylemlere yonelın. hatanın neresınden donsenız kardır.
Adamın annesi senin alacağın çeyize dahi karışıyor....Ben bunları beğendim ,gel bu şehre benim beğendiğim çeyiz setini satın al ,dön diyorSen gidip almayinca erkek arkadaşın seninle tartışıyor ve tüm yazismalarinizi aile grubuna watsaptan atıyor...sen hala evlenecem evlenecem diye rüyalardasin....üstelik seni terkedince canına kiymaya çalışıp adamı arıyorsun!! Güzel yavrum sen aklını mi kaçırdın? Annen alıp seni bir ruh sağlığı uzmanına acilen götürmeli yoksa iyice sacmaliyacaksin.İyi kötü güzel gunleriniz olmuş /bitmiş ...hala uzatıp karşı tarafı aramaya çalışma. Zihnini dağıtacak birşeyler bul,gez -toz ...ama mutlaka destek al .
ya cidden ilacı içtiğini öğrendikten sonra ambulansı arayıp bidaha hal hatır sormadımı.öldün mü ölmedin mi bilmiyomu yoksa hala
Sert konusacagim lutfen alinma
Bu adam seni sevmemis , istemiyor , lutfen gururlu davrn ve bitir artik sende
Seven insan bunlari yapmazdi , i bir ana kuzusu ve hep oyle olacak
Birgun anlayacaksin bunu , o yuzden pisman olacagin seyleri yapma
O seni sevdigi icin degil buyuk ihtimalle ailesine uygun gordugu icin evlenmek istoyordu , annesiyle surtusunce de terk etti , su anda baskasini bile bulmus olabilir , lutfen geride birak artik ve onune bak
Çok haklisin abla ağzına sağlık. Biliyorum evlenince bdv nin yılmaz bekçisi olacaktim. Gönül iste ota da kondu buna da kondu. Az kaldı geçecek inşAh kiyamam , yapmayin ne olur , gencecik kadinlarsiniz , boyle adamlarla evlenince ne olacagini bekliyorsunuz?
Hergum bdv de onlarca konu aciliyor , kocam ailesini on planda turuyor , anasi bana bunu dedi , babasi sunu yapti vs vs
Bu kadar degersiz misin ki kendine boyle bir adamla gecirecegin bir omru layik goruyorsun?
Seven , duzgun karakterli adam karisini el ustunde tutar, onceligi kendi olusturdugu cekirdek ailesi olur , sevdigine deger verir , kimselere ezdirmez, boyle bir adam bul kendine , once kendi degerini bil , ben cok kiziyorum su adamlara deger vermeyin nolur ya
Hala bulunduğu şehre gitmek istemen çok saçma değil mi? Şu yazdığın konuyu başkası yazmış gibi okumaya çalış, ortada çaba gösterilecek birşey kalmamış, bunu niye göremiyorsun
Helal ablacım lütfen bana da sert konuşur musun? Ben de ailesi için terk edildim, o da benimle son kez konuşmak için yanıma gelmedi. Muhtemelen de birileriyle görüşüyor whatsappdan çıkmıyor. Ama ben ona hâlâ sinirliyim belki de seviyorum. Biri beni de silkelesin sert konuşsun ihtiyacım var
Ben de ona harcadığım paraları ve zamanimi geri almak istiyorum ama giden geri gelmiyor. Özellikle zamanSenin yaptığın hatayı ben yaptım hem de uçak bileti aldım. O bilete verdiğim parayla yer içer gezerdim çok pişmanım bu kadar yazayım.
Olmayacagını anlayınca başka arayışa geçmiş olabilir. Birini bulduysa da sizi pekala üzer ve reddeder. Böyle biriyle de vakit geçirmeye gerek yok. O yaptığınız şeyleri de kimse için tekrarlamayın.. Kendinize deger vermezseniz, başkalarını hayatınızın merkezine koyarsanız sizden uzaklaşırlar.kimseye kendinizden fazla deger vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?