Çok Rezil Şeyler Yaptım

lütfen beni yanlıs anlamayın ama görüşmek istemeyen birini aramak, beni bir daha arama diyen birinin üzerine gitmek kadın erkek farketmeksizin tacize giriyor bana göre..
sizi cok iyi anlıyorum fakat isteği ona ulasmaman ise saygı duymalısın..

Ah kiyamam , yapmayin ne olur , gencecik kadinlarsiniz , boyle adamlarla evlenince ne olacagini bekliyorsunuz?

Hergum bdv de onlarca konu aciliyor , kocam ailesini on planda turuyor , anasi bana bunu dedi , babasi sunu yapti vs vs

Bu kadar degersiz misin ki kendine boyle bir adamla gecirecegin bir omru layik goruyorsun?

Seven , duzgun karakterli adam karisini el ustunde tutar, onceligi kendi olusturdugu cekirdek ailesi olur , sevdigine deger verir , kimselere ezdirmez, boyle bir adam bul kendine , once kendi degerini bil , ben cok kiziyorum su adamlara deger vermeyin nolur ya

A S L A

İstemez sanırım öylesine de. Gitmek bana mantıklı gelmiyor aslında ama içimdeki isteği bastiramiyorum. Bu denli bı şeyi hak etmemişler üstüne bı de giderek kendimi rezil ederim anca

Bu şekilde değildim. Daha 23 yaşındayım elbette hayatının merkezine evliliği koymadım. Ama çok seviyordum şimdi aklım almıyor olanlara

+1000

ya cidden ilacı içtiğini öğrendikten sonra ambulansı arayıp bidaha hal hatır sormadımı.öldün mü ölmedin mi bilmiyomu yoksa hala

Ambulansı aramış. Beni aradı sonra ambulansı aradığını filan söyledi sonra arayıp arama beni vs onları dedi. Sonra beni bı daha hiç aramadı. Annemle konuşmuşlar, kardeşime de mesaj atmış. Ablana dikkat et filan diye. Arkadaşımla konuşmuşlar ona jehaandan soğudum demiş ama ben duyacağım için böyle dediğine eminim. İçi nasıl rahat ediyor anlamıyorum

keşke öyle şeyler yapmasaydın senden kıymetli mi bir erkek ilerde bu zamanlarını büyük bir aptallık olarak düşüneceksin. gitmen neyi değiştirecek ümidini zaten kırman gerekirdi sevseydi bu kadar dayanamazdı ve sen o haldeyken beni arama etme demezdi. sevgi bu değil zaten senin yaptığından sonra dönseydi de sadece acıdığı için olurdu. uzak olman kendine odaklanman bence daha iyi olacak.

Alınmayın ki içimdeki şu saçma gitme isteğini bastirayim. Tüm bu yaptıklarında hiç sevgi belirtisi yok biliyorum Milena, ama gerçekten yanyanayken guzeldik. Çoğu noktada birbirimizin üstüne titrerken nasıl bu hale geldik aklım almıyor. Tamam seviyorsa gitmez diye bı şey yok ama hiç ugrasmadi :)

Çok haklisin abla ağzına sağlık. Biliyorum evlenince bdv nin yılmaz bekçisi olacaktim. Gönül iste ota da kondu buna da kondu. Az kaldı geçecek inş

Hala bulunduğu şehre gitmek istemen çok saçma değil mi? Şu yazdığın konuyu başkası yazmış gibi okumaya çalış, ortada çaba gösterilecek birşey kalmamış, bunu niye göremiyorsun

Kalmamış tabi ki. Ama ben bu kadarını hak edecek ne yaptım aklım almıyor kendimi yiyorum

Senin yaptığın hatayı ben yaptım hem de uçak bileti aldım. O bilete verdiğim parayla yer içer gezerdim çok pişmanım bu kadar yazayım.

Hayat tecrübeme bakarak cevapliyorum: hayır gitmeyin! Bir insan sizi terk ediyorsa onun peşinden gitmenin hiç anlamı yok. Sebebi ne olsa olsun. Cünkü sizi düğüne 9 ay kala terk eden adam sizinle evlenmek istemiyor. O hap meselesini söylemeniz son derece yalnis ikinizin acinizdan. Ona karşı psikolojik şiddet, sizin tarafinizdan bakılsa küçük düşürücü bir durum.. Artik o kişiyi yok bilin. Kendi hayatınıza bakın

Başkası olduğunu sanmıyorum gerçekten

Eskiden yeni olmaz canım. Bırak olduğu yerde kalsın. Sen sadece kendını yıprattığınla kalırsın.

Azıcık zamana mı bıraksan? Bi acını çek bi hazmet olayı, olacağı varsa da oldurmaz edeceksin üstüne gittikçe geri tepecektir. Sende bu arada oturur düşünür karar verirsin, belki sende istemeyeceksin mantıklı düşününce. Olan olmuş artık.

sizi ortada birakmis iste.Yari yolda..
ustelik dedeniz vefat etmis.zor zamanlarinizda birakip hitmis iste.
ilac ictim demisiniz dedol git demia.neyi zorluyosunuz

İçinde kalacaksa git konuş ama ne açıklama yaparsa yapsın için ferahlayacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…