Kesinlikle.jeean sakın gitme inan başkası yüzünden seni bırakmış bile olabilir bırak gitsin zaten sevse sensiz yapsa heralde şimdiye kadar dönerdi benimde senin gibi bir durumum oldu sevmeyenler gidiyor karşına seni ondan daha çok sevecek biri çıkacak inan buna
Adam deli falan miydi?
Hem beni arama diyor,hem de gorusuruz diyor sivri akil
O ayrılık konuşmaları olmadan 1 saat öncesinde de bana sorun oluyor bak hep böyle erken evlenelim diyordu. :) 1 saat sonra Jehan benim kapatamadigim konular var ayrılalım dedi :)
Yerinizde olsam gider ve son kez konuşmak hatta belki son kez sarılmak isterdim
Terkedilmeyi de kimse sanmaz ama herşey bir anda oluverir, sorgular kalırsınız. O yüzden olmaz diye birşey yok, seven insan arkadaşların da dedigi gibi asla gitmez. Ne aile bahanedir ne de benzeri şeyler. Bu durum sevmediğini gösterir ve böyle insandan da herşey beklenir. Ayagına gidip daha da yıpratmayın kendiniziBaşkası olduğunu sanmıyorum gerçekten
farklı bir bakış açısı ama insan sonrasında üzülür keşke gitmeseydim hazır bitmişken diyebilirJeehan, hayatını “kendi” duygularına göre yönlendirirsen mutlu olursun. Senin dışında herkes x kişisi ve o x kişilerin düşüncelerinin zerre kadar önemi yok. Ben yaptığım hiçbir şeyden pişman olmam, hep yapmadıklarıma yanarım. Sende öyle ol. En en kötü ne olur biliyor musun? Gidersin, bi güzel aşağılar seni. Buda köreltir hislerini, soğumana vesile olur. Belki bir adım daha ileri gitmen gerekir, o zaman yine git derim.
Bu tip şeylerde gurur yapmak yersiz. İçinden atamadığın bir duygu var. Devam edebilecek bir durumsa elinden geleni yapıp geri kazanmış olursun. Yok gerçekten bitecekse, duvara çarpa çarpa yüzleşir yoluna bakarsın. Aklından ne geçiyorsa yap.
Bazen insanlar öaresiz hisseder o zaman susmak geri çekilmek ister ne kadar severse sevsinAmbulansi arayip bir daha beni arama diyen insana mi?
DengesizO ayrılık konuşmaları olmadan 1 saat öncesinde de bana sorun oluyor bak hep böyle erken evlenelim diyordu. :) 1 saat sonra Jehan benim kapatamadigim konular var ayrılalım dedi :)
Yerinizde olsam gider ve son kez konuşmak hatta belki son kez sarılmak isterdim
Jeehan, hayatını “kendi” duygularına göre yönlendirirsen mutlu olursun. Senin dışında herkes x kişisi ve o x kişilerin düşüncelerinin zerre kadar önemi yok. Ben yaptığım hiçbir şeyden pişman olmam, hep yapmadıklarıma yanarım. Sende öyle ol. En en kötü ne olur biliyor musun? Gidersin, bi güzel aşağılar seni. Buda köreltir hislerini, soğumana vesile olur. Belki bir adım daha ileri gitmen gerekir, o zaman yine git derim.
Bu tip şeylerde gurur yapmak yersiz. İçinden atamadığın bir duygu var. Devam edebilecek bir durumsa elinden geleni yapıp geri kazanmış olursun. Yok gerçekten bitecekse, duvara çarpa çarpa yüzleşir yoluna bakarsın. Aklından ne geçiyorsa yap.
Bir yerde okumuştum erkekler ayrılığı kafasına aylar öncesinden koyar, aniden bitirirler ve bu yüzden daha az acı çekerler. Öyle aniden 1 saat içinde ne oldu deme jeehan aylardır vardı bu ve benim hoduk gibi sana çaktırmadı. Ne kadar bencilce değilmi? Bunu idrak etsek iyi olur
Bende böyle bişry yaşadım tamamen bitirdi en zor anımda hemde. Sonra ardan 6 ay geçti bana gelseydin ben seni bekledim dedi. zorlandığımda susar kaybolurum kendimde sana da kendime de yetecek gücü bulamadım dedi. böyle biriyle evlilik ne kadar sağlıklı ama onu düşünün derimGitmek istiyorum ama düşününce arama demesi, bı anda korlesip tamamen yok sayması vsvsvs bunlar varken ben neyim çabasındayim salak gibi
Tamam işte, belli etmedi diyorum. Ona bakarsan benimki de "seni asla bırakmayacagim" diyordu. Erkek kuzenim bana "lonely erkeklerin %99.9u yalan söyler unutma" diyordu. Dinlemedim ki çocuğu onu ilk gördüğümde elini öpüp alnima koycamÖyle ama kafasında madem ayrılık vardı neden 1 saat önce erken evlenelim Jehan diyordu hala geleceğe yönelik plan yapiyorduk
Bakin sizin icin gercekten uzuluyorum. Destek almalisiniz tekrar soyluyorum. Bu ayriligi atlatamadiginiz acik.Bu şekilde değildim. Daha 23 yaşındayım elbette hayatının merkezine evliliği koymadım. Ama çok seviyordum şimdi aklım almıyor olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?