Eskiden yeni olmaz canım. Bırak olduğu yerde kalsın. Sen sadece kendını yıprattığınla kalırsın.
Şöyle düşünün:Kalmamış tabi ki. Ama ben bu kadarını hak edecek ne yaptım aklım almıyor kendimi yiyorum
Canım insan bir anda böyle radikal bir karar almaz mutlaka birşeyler birikmiştir. İlişkiniz çok mu sorunluydu ?Gerçekten yeni olsun diye değil. Aklım almıyor şu olanları nasıl bu hale geldik. Bı günde hatta 1 saatte nasıl böyle değişti şimdi nasıl durabiliyor konuşmadan aklım almıyor
İçinde kalacaksa git konuş ama ne açıklama yaparsa yapsın için ferahlayacağını sanmıyorum
Sizi bir mesajla terk ettiğine gore demek ki sevmemiş kesinlikle gitmeyin neden bitirmişse bitirmiş siz yolunuza bakın eğer biri pişman olacaksa o olsun ama bi daha da dönmeyin böyle bi r adama güven olmaz çünkü onun peşinde koşdukça daha değersiz olursunuz.Kızlar kendimi berbat hissediyorum
2 ay önce hazırlandığım sınav açıklandı gelecek döneme kaldım. O kadar hazirlanmam boşa gitti, maliyetli bı sınavdı.
-Dedem vefat etti. Dedem vefat ettikten bir hafta sonra terkedildim.
Evlenmemize 9 ay vardı. Aramızda ara ara olan ufak sürtüşmeler dışında sorun yoktu. Uzun süredir birlikteydik. Evlenmeyi dört gözle bekliyorduk. Okul, askerlik, iş derken 9 ay kala beni terk etti.
Sebeplerini önceki konularımda yazmıştım. Kus kalmaya hiç dayanamazdi ki kalmazdık bile. Daha 2-3 gün ok oncesine kadar evlilik tarihi ile ilgili sorun olunca ağlamişti ciddi ciddi. Şimdiden boyleysek ileride nasıl oluruz, evlenince her şey daha kötü olur diye ayrıldı benden. O kadar laf anlatmaya çalıştım son kere görüşelim dedim, dinlemedi. O gece baya baya kendimi kaybettim 1 avuç ilaç içtim. (İyi halt yedim.) Bunu nasıl yaptım hala aklım almıyor. Tam bir ilgi meraklısı gibi bunu ona söyledim. (Rezilikkk!) Ambulansı aramış. Sonra beni aradı bana "elim ayağım titriyor jehan beni arama bı daha beni arama, görüşürüz." diyip kapattı.
Sonra bir daha hiç hiç konuşmadık. Önceki konularımda bahsettiğim şeyler oldu sonrasında. Tüm bunları hak edecek ne yaptım? Nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Çok gurursuzca gelecek size biliyorum, acaba bulunduğu ile kadar gidip son bı konuşmak istesem mi? Barışmak niyetiyle değil bunu hak edecek ne yaptım da sonuç buraya geldi aklımı kaçıracağım düşünmekten. Bu kadar çabuk bitirecek ne oldu? iki gün öncesine kadar çok severken nasıl şimdi arayasi bile gelmiyor? Şimdi her şeyden umutlanir oldum belki gidip konuşursam hem şu sorularımı öğrenmiş olurum hem de umut etmeyi keserim.
Bı yandan da tadında bırak artık Jehan diyorum. Çok zorladim. Beni arayıp arama beni demesini, o kadar emek verdiğimiz, sevdiğimiz halde wpta bitirmesini, bizimle ilgili bu kadar korlesmesini sindiremiyorum. İçi nasıl rahat şimdi anlamıyorum.
(Buraya bu kadar çok konu açtım ama arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum ama normalde bunları eyleme dokmedim.)
Bı kere daha gidip kendimi rezil etmemem gerek doğru olan bu biliyorum ama ileride aklımda kalacak sanırım en azından umut etmeyi birakir, şunları sunlarin cevabını alırım.
Senin yaptığın hatayı ben yaptım hem de uçak bileti aldım. O bilete verdiğim parayla yer içer gezerdim çok pişmanım bu kadar yazayım.
İlla birşey yapmanıza gerek yok , her karşılaştığımız muamele bizim yaptığımız şeylerin karşılığı olmuyor ki..Kalmamış tabi ki. Ama ben bu kadarını hak edecek ne yaptım aklım almıyor kendimi yiyorum
Canım insan bir anda böyle radikal bir karar almaz mutlaka birşeyler birikmiştir. İlişkiniz çok mu sorunluydu ?
Bilmiyorum gitmek çok gereksiz geliyor aramadigi yaptıkları aklıma gelince. Ama kafam almıyor niye diyip duruyorum. Gidince pişman olurum kendimi küçük düşürdüm iyice diye gitmesem de böyle düşünüp dururum
Kalmamış tabi ki. Ama ben bu kadarını hak edecek ne yaptım aklım almıyor kendimi yiyorum
Ne var bunda her kadın kendı ıstedığı gibi ev dizmek ister. Bence onun evlenmeye gönlü yok bu da bahanesı olmus canım. Salıver gitsın , yeni ufuklara doğru yelken aç .Çok değildi. Ailesiyle bı şeyleri konuşup sonra bana söylüyordu bana uymayınca istemeyince "gayet mantıklı" niye istemiyosun diye tartistik üst üste. Sonra böyle oldu. (Mantıklı gelmeyen şeyler daha aileler bile tanışadan beyaz eşya alınması,ev için yemek seti bilmem neleri kendi istedigim şeyleri almak istemem.)
Şöyle düşünün:
Diyelim ki gittiniz ve bu soruyu sordunuz:
-ben bunu hakedecek ne yaptım?
-sevgi, saygı, güven vs bitti.
-evliliğe hazır değilim.
-başkası var.
-vs vs vs.
Aldığınız herhangi bir cevap sizi tatmin edecek mi?
Tamam,anladım deyip arkanızı dönüp gidecek misiniz?
Yoksa ben bunları haketmedim diye üzülmeye devam mı edeceksiniz?
Ne değişecek sizin için?
jeean sakın gitme inan başkası yüzünden seni bırakmış bile olabilir bırak gitsin zaten sevse sensiz yapsa heralde şimdiye kadar dönerdi benimde senin gibi bir durumum oldu sevmeyenler gidiyor karşına seni ondan daha çok sevecek biri çıkacak inan bunaKızlar kendimi berbat hissediyorum
2 ay önce hazırlandığım sınav açıklandı gelecek döneme kaldım. O kadar hazirlanmam boşa gitti, maliyetli bı sınavdı.
-Dedem vefat etti. Dedem vefat ettikten bir hafta sonra terkedildim.
Evlenmemize 9 ay vardı. Aramızda ara ara olan ufak sürtüşmeler dışında sorun yoktu. Uzun süredir birlikteydik. Evlenmeyi dört gözle bekliyorduk. Okul, askerlik, iş derken 9 ay kala beni terk etti.
Sebeplerini önceki konularımda yazmıştım. Kus kalmaya hiç dayanamazdi ki kalmazdık bile. Daha 2-3 gün ok oncesine kadar evlilik tarihi ile ilgili sorun olunca ağlamişti ciddi ciddi. Şimdiden boyleysek ileride nasıl oluruz, evlenince her şey daha kötü olur diye ayrıldı benden. O kadar laf anlatmaya çalıştım son kere görüşelim dedim, dinlemedi. O gece baya baya kendimi kaybettim 1 avuç ilaç içtim. (İyi halt yedim.) Bunu nasıl yaptım hala aklım almıyor. Tam bir ilgi meraklısı gibi bunu ona söyledim. (Rezilikkk!) Ambulansı aramış. Sonra beni aradı bana "elim ayağım titriyor jehan beni arama bı daha beni arama, görüşürüz." diyip kapattı.
Sonra bir daha hiç hiç konuşmadık. Önceki konularımda bahsettiğim şeyler oldu sonrasında. Tüm bunları hak edecek ne yaptım? Nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Çok gurursuzca gelecek size biliyorum, acaba bulunduğu ile kadar gidip son bı konuşmak istesem mi? Barışmak niyetiyle değil bunu hak edecek ne yaptım da sonuç buraya geldi aklımı kaçıracağım düşünmekten. Bu kadar çabuk bitirecek ne oldu? iki gün öncesine kadar çok severken nasıl şimdi arayasi bile gelmiyor? Şimdi her şeyden umutlanir oldum belki gidip konuşursam hem şu sorularımı öğrenmiş olurum hem de umut etmeyi keserim.
Bı yandan da tadında bırak artık Jehan diyorum. Çok zorladim. Beni arayıp arama beni demesini, o kadar emek verdiğimiz, sevdiğimiz halde wpta bitirmesini, bizimle ilgili bu kadar korlesmesini sindiremiyorum. İçi nasıl rahat şimdi anlamıyorum.
(Buraya bu kadar çok konu açtım ama arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum ama normalde bunları eyleme dokmedim.)
Bı kere daha gidip kendimi rezil etmemem gerek doğru olan bu biliyorum ama ileride aklımda kalacak sanırım en azından umut etmeyi birakir, şunları sunlarin cevabını alırım.
Ne var bunda her kadın kendı ıstedığı gibi ev dizmek ister. Bence onun evlenmeye gönlü yok bu da bahanesı olmus canım. Salıver gitsın , yeni ufuklara doğru yelken aç .
Emin misiniz?Belki istemediğim şeyleri de duyacağım ama en azından şimdiki gibi aklımı yemeyeceğim. (Gitmek çok mantıksız gerçekten biliyorum. Şu rezilligimi de buraya vazgeçmek için yazdım aslında.)
Her erkek evliliğin sorumluluğunu tasıyamaz. Yani bir erkek uzun sure sevdiği bir kadından uzak kalamaz. Duramaz konusmadan görüşmeden . Esimle nişanlıyken kavga ettik ben o sinirle ayrılıp bodruma tatıle gittim baktım ertesi gun yanıma gelmiş . Konustuk anlastık güle oynaya geri geldik. Gercekten seven bir erkek uzak kalamaz .Yok sahiden vardı. Beni ikna etmeye çabalayan acele eden oydu hatta. Kendince haklı o da tabi ama bu kadar acımasız olmamaliydi
Yok sahiden vardı. Beni ikna etmeye çabalayan acele eden oydu hatta. Kendince haklı o da tabi ama bu kadar acımasız olmamaliydi
Bak canım seni bu forumda en iyi anlayanlardan biri benim. Senin hazmedemediğin durum, onun seni çok sevdiğini zannederken aslında hiç sevmemis oldugunu kabullenememek... diyorsun ki ama öyle yapıyordu üstüme titriyordu nikah tarihinde bi değişiklik oldugu için bile ağladı. Canım ben o çocugun psikolojik olarak rahatsız oldugunu düşünüyorum bunlar normal hareketler değil çünkü.
Bir de ambulans olayından sonra seni hiç aramamıs olmasından anlamıs olman gerek. İnan bazı insanlar harika seviyormus gibi rol yapıyor. Belli ki sana gercekten değer vermemiş. Ne olur bütün gününü onu düşünerek geçirme sen hastalanırsın. Şuan bu söylediklerim sana vız gelip tırıs gidiyor farkındayım çünkü acılısın. İleride ne demek istediğimi anlayacaksın.
vardı ama şimdi yok.
nedeni çok mu önemli?
Yok jeehan yine aklını yersin. Test edildi onaylandi. Ben de daha önce terk edildigimde sehrine gitmistim bir b.k değişmedi herif yine terk etti. Bilet parama üzülüyorum şimdiBelki istemediğim şeyleri de duyacağım ama en azından şimdiki gibi aklımı yemeyeceğim. (Gitmek çok mantıksız gerçekten biliyorum. Şu rezilligimi de buraya vazgeçmek için yazdım aslında.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?