Çok Rezil Şeyler Yaptım

Eskiden yeni olmaz canım. Bırak olduğu yerde kalsın. Sen sadece kendını yıprattığınla kalırsın.

Gerçekten yeni olsun diye değil. Aklım almıyor şu olanları nasıl bu hale geldik. Bı günde hatta 1 saatte nasıl böyle değişti şimdi nasıl durabiliyor konuşmadan aklım almıyor

Kalmamış tabi ki. Ama ben bu kadarını hak edecek ne yaptım aklım almıyor kendimi yiyorum
Şöyle düşünün:
Diyelim ki gittiniz ve bu soruyu sordunuz:
-ben bunu hakedecek ne yaptım?

-sevgi, saygı, güven vs bitti.
-evliliğe hazır değilim.
-başkası var.
-vs vs vs.

Aldığınız herhangi bir cevap sizi tatmin edecek mi?
Tamam,anladım deyip arkanızı dönüp gidecek misiniz?
Yoksa ben bunları haketmedim diye üzülmeye devam mı edeceksiniz?

Ne değişecek sizin için?

Gerçekten yeni olsun diye değil. Aklım almıyor şu olanları nasıl bu hale geldik. Bı günde hatta 1 saatte nasıl böyle değişti şimdi nasıl durabiliyor konuşmadan aklım almıyor
Canım insan bir anda böyle radikal bir karar almaz mutlaka birşeyler birikmiştir. İlişkiniz çok mu sorunluydu ?

İçinde kalacaksa git konuş ama ne açıklama yaparsa yapsın için ferahlayacağını sanmıyorum

Bilmiyorum gitmek çok gereksiz geliyor aramadigi yaptıkları aklıma gelince. Ama kafam almıyor niye diyip duruyorum. Gidince pişman olurum kendimi küçük düşürdüm iyice diye gitmesem de böyle düşünüp dururum

Sizi bir mesajla terk ettiğine gore demek ki sevmemiş kesinlikle gitmeyin neden bitirmişse bitirmiş siz yolunuza bakın eğer biri pişman olacaksa o olsun ama bi daha da dönmeyin böyle bi r adama güven olmaz çünkü onun peşinde koşdukça daha değersiz olursunuz.

Senin yaptığın hatayı ben yaptım hem de uçak bileti aldım. O bilete verdiğim parayla yer içer gezerdim çok pişmanım bu kadar yazayım.

Sizin yorumlarinizi cok yerinde buluyorum cok mantiklisiniz ama demek ki is duygusal iliskilere gelince her insan hata yapabiliyor :) Allah kurtarmis diyorum :)))

Canım insan bir anda böyle radikal bir karar almaz mutlaka birşeyler birikmiştir. İlişkiniz çok mu sorunluydu ?

Çok değildi. Ailesiyle bı şeyleri konuşup sonra bana söylüyordu bana uymayınca istemeyince "gayet mantıklı" niye istemiyosun diye tartistik üst üste. Sonra böyle oldu. (Mantıklı gelmeyen şeyler daha aileler bile tanışadan beyaz eşya alınması,ev için yemek seti bilmem neleri kendi istedigim şeyleri almak istemem.)

Acaba boş vaktiniz mi çok mesela insan boş vakitlerinde böyle üzücü şeyler sürekli aklına gelir kendini yıpratır uğraş bulursanız kendinize daha iyi olur

Kalmamış tabi ki. Ama ben bu kadarını hak edecek ne yaptım aklım almıyor kendimi yiyorum

Bak canım seni bu forumda en iyi anlayanlardan biri benim. Senin hazmedemediğin durum, onun seni çok sevdiğini zannederken aslında hiç sevmemis oldugunu kabullenememek... diyorsun ki ama öyle yapıyordu üstüme titriyordu nikah tarihinde bi değişiklik oldugu için bile ağladı. Canım ben o çocugun psikolojik olarak rahatsız oldugunu düşünüyorum bunlar normal hareketler değil çünkü.

Bir de ambulans olayından sonra seni hiç aramamıs olmasından anlamıs olman gerek. İnan bazı insanlar harika seviyormus gibi rol yapıyor. Belli ki sana gercekten değer vermemiş. Ne olur bütün gününü onu düşünerek geçirme sen hastalanırsın. Şuan bu söylediklerim sana vız gelip tırıs gidiyor farkındayım çünkü acılısın. İleride ne demek istediğimi anlayacaksın.

Ne var bunda her kadın kendı ıstedığı gibi ev dizmek ister. Bence onun evlenmeye gönlü yok bu da bahanesı olmus canım. Salıver gitsın , yeni ufuklara doğru yelken aç .

Belki istemediğim şeyleri de duyacağım ama en azından şimdiki gibi aklımı yemeyeceğim. (Gitmek çok mantıksız gerçekten biliyorum. Şu rezilligimi de buraya vazgeçmek için yazdım aslında.)

jeean sakın gitme inan başkası yüzünden seni bırakmış bile olabilir bırak gitsin zaten sevse sensiz yapsa heralde şimdiye kadar dönerdi benimde senin gibi bir durumum oldu sevmeyenler gidiyor karşına seni ondan daha çok sevecek biri çıkacak inan buna

Ne var bunda her kadın kendı ıstedığı gibi ev dizmek ister. Bence onun evlenmeye gönlü yok bu da bahanesı olmus canım. Salıver gitsın , yeni ufuklara doğru yelken aç .

Yok sahiden vardı. Beni ikna etmeye çabalayan acele eden oydu hatta. Kendince haklı o da tabi ama bu kadar acımasız olmamaliydi

Belki istemediğim şeyleri de duyacağım ama en azından şimdiki gibi aklımı yemeyeceğim. (Gitmek çok mantıksız gerçekten biliyorum. Şu rezilligimi de buraya vazgeçmek için yazdım aslında.)
Emin misiniz?
Bu kez verdiği cevapları sorgulayacaksınız.
Neden öyle dedi, neden böyle davrandı vs diye yine kendinizi yiyeceksiniz.
Çünkü acınız taze. Ve saçmalamak için en kötü duygu durumunun içindesiniz.
Tecrübeli arkadaşlar da yazdı, hepsi pişman.

Bir hafta sabredin, ağlayın, sızlayın, acınızı çekin.

Unutmayın, bu da geçecek her şey gibi.

Yok sahiden vardı. Beni ikna etmeye çabalayan acele eden oydu hatta. Kendince haklı o da tabi ama bu kadar acımasız olmamaliydi
Her erkek evliliğin sorumluluğunu tasıyamaz. Yani bir erkek uzun sure sevdiği bir kadından uzak kalamaz. Duramaz konusmadan görüşmeden . Esimle nişanlıyken kavga ettik ben o sinirle ayrılıp bodruma tatıle gittim baktım ertesi gun yanıma gelmiş . Konustuk anlastık güle oynaya geri geldik. Gercekten seven bir erkek uzak kalamaz .

Ben sevdiğine hala çok inanıyorum ve sanırim buna çok inandığım için gitmek istiyorum ama çok haklısınız. Ben oyleyken arayıp arama beni diyebildi. Hadi zaman telaştan ne diyeceğini bilemedi sonra hiç mi aklı başına gelmedi. Anlamıyorum hiç anlamıyorum. Ben naptım bu kadar

Yok jeehan yine aklını yersin. Test edildi onaylandi. Ben de daha önce terk edildigimde sehrine gitmistim bir b.k değişmedi herif yine terk etti. Bilet parama üzülüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…