- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
Dalga geçmek için yazmıyorum gerçekten , evet çok seviyor o yüzden sizi arayıp sormuyor, yanınızda değil, sizce mantıklı mı bu.Ya sahiden haklisiniz ama şöyle bir şey var ki sanırım buna güvenerek yapıyorum tüm bu saçmalıkları seviyor :) şimdi ben böyle yaptıkca belki de hepten soğudu bilmiyorum ama bı saat önce dediği şeyle sonrasını aklım almıyor.
Dalga geçmek için yazmıyorum gerçekten , evet çok seviyor o yüzden sizi arayıp sormuyor, yanınızda değil, sizce mantıklı mı bu.
Sizin şuan yaşadıklarınız normal, acı çekmeniz vs.
Ama o sevmiyor , seviyor olsa bile siz ona ısrarla beni seviyorsunu mu ispatlayacaksınız, seviyorsa buyursun gelsin.
Ben sizin bu düşündüklerinizi aynı sizin yaşlarda tam 3,5 sene yaşadım, yapmadığım şey kalmadı, neye yaradı derseniz, içimdekileri bitirmeye yaradı sadece, çünkü gittikçe çirkinleşiyor karşıda ki. Şimdi ki aklım olsa bir kere bile aramazdım, aramasaydım o beni arayacaktı biliyorum. İyi ki de aramışım gerçi, şükür ki evlenmemişiz, imkan Yok yürütemezdik.
Akışına bırakmak lazım, seviyorsa seviyor, onun sevgisinin savaşını da mı siz vereceksiniz, tutan mı var beyefendiyi.
Ilaç içtim dediniz ve arama beni desi öylemi insanın zoruna gider ya.birak daha fazla bu insandan bişey bekleme sevse sizin için endişelenir korkar yanınıza gelirdi cock gibi vpde bitirmezdi.
4 yıl önce evlenmemize 1 ay kala terkedildim whatsaptan sebebi gayet basit sevilmiyorsun kendini boşuna kandırma gururlu ol ayağına gidersen hiç birşey değişmeyecek emin ol ben de yaptım onu daha kötü oldu kendimden nefret ettim üstüne birde 2 yıl sonra peşime düştü hala da peşimde ben bıçak gibi kesip attım şuan yolda gördüğüm de suratına bile bakmıyorum yazdığı hiç birşeye cevap alamıyor yaşattııklarını yaşamadan ölmüyorlar merak etme ama artık bu adamdan hiç bişey olmaz kesin bitti şükret ve yoluna devam et benceKızlar kendimi berbat hissediyorum
2 ay önce hazırlandığım sınav açıklandı gelecek döneme kaldım. O kadar hazirlanmam boşa gitti, maliyetli bı sınavdı.
-Dedem vefat etti. Dedem vefat ettikten bir hafta sonra terkedildim.
Evlenmemize 9 ay vardı. Aramızda ara ara olan ufak sürtüşmeler dışında sorun yoktu. Uzun süredir birlikteydik. Evlenmeyi dört gözle bekliyorduk. Okul, askerlik, iş derken 9 ay kala beni terk etti.
Sebeplerini önceki konularımda yazmıştım. Kus kalmaya hiç dayanamazdi ki kalmazdık bile. Daha 2-3 gün ok oncesine kadar evlilik tarihi ile ilgili sorun olunca ağlamişti ciddi ciddi. Şimdiden boyleysek ileride nasıl oluruz, evlenince her şey daha kötü olur diye ayrıldı benden. O kadar laf anlatmaya çalıştım son kere görüşelim dedim, dinlemedi. O gece baya baya kendimi kaybettim 1 avuç ilaç içtim. (İyi halt yedim.) Bunu nasıl yaptım hala aklım almıyor. Tam bir ilgi meraklısı gibi bunu ona söyledim. (Rezilikkk!) Ambulansı aramış. Sonra beni aradı bana "elim ayağım titriyor jehan beni arama bı daha beni arama, görüşürüz." diyip kapattı.
Sonra bir daha hiç hiç konuşmadık. Önceki konularımda bahsettiğim şeyler oldu sonrasında. Tüm bunları hak edecek ne yaptım? Nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Çok gurursuzca gelecek size biliyorum, acaba bulunduğu ile kadar gidip son bı konuşmak istesem mi? Barışmak niyetiyle değil bunu hak edecek ne yaptım da sonuç buraya geldi aklımı kaçıracağım düşünmekten. Bu kadar çabuk bitirecek ne oldu? iki gün öncesine kadar çok severken nasıl şimdi arayasi bile gelmiyor? Şimdi her şeyden umutlanir oldum belki gidip konuşursam hem şu sorularımı öğrenmiş olurum hem de umut etmeyi keserim.
Bı yandan da tadında bırak artık Jehan diyorum. Çok zorladim. Beni arayıp arama beni demesini, o kadar emek verdiğimiz, sevdiğimiz halde wpta bitirmesini, bizimle ilgili bu kadar korlesmesini sindiremiyorum. İçi nasıl rahat şimdi anlamıyorum.
(Buraya bu kadar çok konu açtım ama arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum ama normalde bunları eyleme dokmedim.)
Bı kere daha gidip kendimi rezil etmemem gerek doğru olan bu biliyorum ama ileride aklımda kalacak sanırım en azından umut etmeyi birakir, şunları sunlarin cevabını alırım.
Hâlâ kendinizi suçluyorsunuz.kafa dağıtan başka bişey bul unutmaya çalışmayı deneYok ya bende de saçmalık var. İlaç icmemden çok korkmuştur eminim. (bir şey olacağından çok o sorumlu tutulacağı için.) Bunda psikolojik şiddet gibi sogumustur.
Hâlâ kendinizi suçluyorsunuz.kafa dağıtan başka bişey bul unutmaya çalışmayı dene
jeehan bu kaçıncı konun kuzum ya...Takıntı oldu sende bence. Bir uzman yardımı almalısın. İntihar etme olayını daha önceki konularında yazmamıştın yeni mi oldu anlamadım?
Belki istemediğim şeyleri de duyacağım ama en azından şimdiki gibi aklımı yemeyeceğim. (Gitmek çok mantıksız gerçekten biliyorum. Şu rezilligimi de buraya vazgeçmek için yazdım aslında.)
Bak şunu anlamak istemiyorsun, karşındaki insan gerçek sebebini de söylemeyebilir. Yalancı, dönek, bir gün öyle bir gün böyle biri de olabilir. Bu durumda zaten vereceği hiç bir cevap seni tatmin etmeyecek. Bunu anlatmaya çalışıyoruz sana.
O bu değil de intihar planı yapan ve bunu da geri döndürmek için kullanan bir insanla evleneceğim varsa da o dakika vazgeçerdim sanırım.
Kusura bakmayın taaa kilometrelerce öteden bağırmışsınız benim psikoloji normal değil diye. Ee adam tabi ki iyice vazgeçer, korkmuş.
Ama sevgi falan faso fiso demeyin sakın, buz gibi soğur insan şu durumda.
Yok yok haklısınız. Çok korkutucu. Dönsün, ilgisini çekeyim vs gibi bir amaçla yapmadım daha doğrusu hiçbir amacım yoktu tamamen kendimi kaybettim, düşünemedim. Dengem aşırı bozulmuştu. Kavga et, ayrılmak iste, biraz konsuunca yumuşa, erken evlenelim jehan de, bir saat geçsin olmuyor jeehan diyip engelle vs derken iyice saçmaladım
Yaptiginiz dogru degil elbette ama bunda karsi tarafin hic mi sucu yok? Siz kendikendinize mi bu hale geldiniz? Hic sanmiyorum. Ortada bir hata varsa bu tek tarafli degildir derim her zaman. Korkup kacmak isine gelmis pasamin. Nasil bir korkuysa ambulansi arayip sizi aramiyor. O degilde siz korkmalisiniz cunku kusura bakmayin ama karsinizdaki karaktersiz!
Yeni olmadı. Ama ben yazmaya baya utandım onu yeni yazıyorum. Gerçekten yardım alacağım. Umarım son konum olur bu :)
Tahmin ettim...O konundaki yazdıklarından....Daha yazmadığın kaldı mı canım? :) Bak yapma lütfen yapma, gerçekten onun dengesiz ve karaktersiz olduğunu kabul et.
İnsanlar rol yapar kuzum, dikkat et bundan sonra da. Bu sana iyi bir hayat dersi olsun.
Elbette suçu var ama yine de bunun üstüne ilaç almam büyük bı vicdan yuku. Bu hale kendim gelmedim beli bu kadar dengesiz değil de net davranmış olsa olay buraya bir varmayacakti. Ayrılalim jeehan bıraz konusunca yumuşayıp ileriye dönük olanlar yapmaya başlayıp bir saat sonra olmuyor diyip engellemek çok çok saçma şeyler.
valla sadece ilk mesajınızı okudumve şu işaretlediğim bölüm çok etkiledi.. keşke bu forumdaki çoğu kadın da nişanlılık döneminde böyle soğukkanlı düşünebilseydi şimdi ne saçma sapan evlilikler ne de bundan etkilenen çocuklar olmazdı belki...Kızlar kendimi berbat hissediyorum
2 ay önce hazırlandığım sınav açıklandı gelecek döneme kaldım. O kadar hazirlanmam boşa gitti, maliyetli bı sınavdı.
-Dedem vefat etti. Dedem vefat ettikten bir hafta sonra terkedildim.
Evlenmemize 9 ay vardı. Aramızda ara ara olan ufak sürtüşmeler dışında sorun yoktu. Uzun süredir birlikteydik. Evlenmeyi dört gözle bekliyorduk. Okul, askerlik, iş derken 9 ay kala beni terk etti.
Sebeplerini önceki konularımda yazmıştım. Kus kalmaya hiç dayanamazdi ki kalmazdık bile. Daha 2-3 gün ok oncesine kadar evlilik tarihi ile ilgili sorun olunca ağlamişti ciddi ciddi. Şimdiden boyleysek ileride nasıl oluruz, evlenince her şey daha kötü olur diye ayrıldı benden. O kadar laf anlatmaya çalıştım son kere görüşelim dedim, dinlemedi. O gece baya baya kendimi kaybettim 1 avuç ilaç içtim. (İyi halt yedim.) Bunu nasıl yaptım hala aklım almıyor. Tam bir ilgi meraklısı gibi bunu ona söyledim. (Rezilikkk!) Ambulansı aramış. Sonra beni aradı bana "elim ayağım titriyor jehan beni arama bı daha beni arama, görüşürüz." diyip kapattı.
Sonra bir daha hiç hiç konuşmadık. Önceki konularımda bahsettiğim şeyler oldu sonrasında. Tüm bunları hak edecek ne yaptım? Nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Çok gurursuzca gelecek size biliyorum, acaba bulunduğu ile kadar gidip son bı konuşmak istesem mi? Barışmak niyetiyle değil bunu hak edecek ne yaptım da sonuç buraya geldi aklımı kaçıracağım düşünmekten. Bu kadar çabuk bitirecek ne oldu? iki gün öncesine kadar çok severken nasıl şimdi arayasi bile gelmiyor? Şimdi her şeyden umutlanir oldum belki gidip konuşursam hem şu sorularımı öğrenmiş olurum hem de umut etmeyi keserim.
Bı yandan da tadında bırak artık Jehan diyorum. Çok zorladim. Beni arayıp arama beni demesini, o kadar emek verdiğimiz, sevdiğimiz halde wpta bitirmesini, bizimle ilgili bu kadar korlesmesini sindiremiyorum. İçi nasıl rahat şimdi anlamıyorum.
(Buraya bu kadar çok konu açtım ama arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum ama normalde bunları eyleme dokmedim.)
Bı kere daha gidip kendimi rezil etmemem gerek doğru olan bu biliyorum ama ileride aklımda kalacak sanırım en azından umut etmeyi birakir, şunları sunlarin cevabını alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?