- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
valla. kalktim su icmege drken. bu konuya baktim ve sen beni gene guldurdun allahta seni guldrsunCok arabesk bi cocukmus zaten.. beni arama arama derken.. arkada acikli bi muzik caliyo gibi hissettim.. tutun kollarimdan duserim simdi yanlizkm dostlarim yanlizim yanliz
Jeehan kafandaki soruların cevabını ilerde bulacaksın. Ben eski sevgilimle hiç konuşmadım ama düşündükçe ve üzerinden zaman geçtikçe taşlar yerine oturdu. Ben severken göremediğim şeyleri şimdi soğudukça gördüm. Biraz daha sabret. Intihar etmişsin bir de yanına mı gideceksin? Seninle olaylarımız ayrılma şeklimiz çok benziyor ama bu kadarını ben bile düşünmedim jeehan yapma. Bir de empati yap, birini istemesen o senin için intihar etse bir de şehrine yanına gelse? Abartmiyorum ben polisi bile arayabilirdim rahatsız ediliyorum diye. Ne kadar rahatsız edici bir düşünsene. Ortadan kaybol jeehan, bir süre senden ne bir haber ne bir iz bulamasın
Evet, her ne kadar konu sahibine çok haksızlık yapılmışsa da adam istese uzaklaştırma kararı bile çıkartabilir,jeehan beni takıntı yaptı diyerek.
Konu sahibi, ben sizin “rezil şeyler yaptım” dediğiniz ve şu anda da yapmak istediğiniz her şeyi tek bir motivasyonla yaptığınızı düşünüyorum.
Olaylar birden sizin kontrolünüzden çıkmış, en ufak bir etki edemediğiniz hale gelmiş. Bu size kendinizi çok güçsüz hissettiriyor. İstediğiniz hiçbir şey olmuyor. O yüzden, bence olaylar tekrar sizin kontrolünüzde olsun, gidişatta bir etkiniz olsun diye, intihar girişiminde bile bulunmuşsunuz. Ben amacınızın gerçekten hayatınıza son vermek olduğunu sanmıyorum. Bence onun davranışlarına etki etmek istediniz. Ama yanlışlıkla hayatınızı da kaydedebilirdiniz, bu riski bile göze almışsınız.
Bence hala aynı motivasyonla hareket ediyorsunuz. Onunla konuşmak istiyorsunuz çünkü konu üzerinde biraz olsun etkiniz olsun istiyorsunuz. Yani adam sizin istediğiniz hale gelse, barışsanız, aradan zaman geçse, kontrolü ele alıp sakinleşseniz, bence bu sefer onun ve ailesinin yaptıklarından dolayı, nişandan veya evlendikten sonra ayrılmayı isteyen taraf siz olabilirsiniz.
Ama bence adam sizin istediğiniz tepkileri vermeyecek. Her ne kadar size çok haksızlık yapılmış olsa da, adam sizden korkarak daha çok kaçacak, olaylar iyice kontrolünüzden çıkacak ve siz daha da güçsüz ve mutsuz hissedeceksiniz. Ufacık bir konuda ailesinin dolduruşuna gelip sizden ayrılan adamın, en son yaşadığınız olaylardan sonra daha da fazla dolduruşa geleceğini tahmin etmiyor musunuz?
O yüzden bence gitmeyin. Bence asıl gücün, ondan kendi isteğinizle ayrılmak, kendi kendinize yetmek, o olmadan devam edip mutlu olmak olduğunu anlayın. Tek başınıza yapamazsanız, yardım alın. Ama daha fazla üzülmenize, yıpranmanıza izin vermeyin.
Abla tavsiyesi,
Arar sorarsan %10 sana dönme ihtimali var.
Aramaz sormazsan %80 sana dönme ihtimali var.
Sen karar ver.
Bir de şöyle düşünün, siz çok büyük bir şans vs kaybetmediniz. Sizin yerinizde kim olsa bu adamın annesi o kişiyi çıldırtacak potansiyele sahip. O adam istediği gibi mutlu bir evliliği zaten yapamayacak. Hep bir kavga gürültü yaşayacak. Siz böyle kendi mantığı olmayan ana kuzularını değil de normal adamları dikkate alın.
Jeehan kafandaki soruların cevabını ilerde bulacaksın. Ben eski sevgilimle hiç konuşmadım ama düşündükçe ve üzerinden zaman geçtikçe taşlar yerine oturdu. Ben severken göremediğim şeyleri şimdi soğudukça gördüm. Biraz daha sabret. Intihar etmişsin bir de yanına mı gideceksin? Seninle olaylarımız ayrılma şeklimiz çok benziyor ama bu kadarını ben bile düşünmedim jeehan yapma. Bir de empati yap, birini istemesen o senin için intihar etse bir de şehrine yanına gelse? Abartmiyorum ben polisi bile arayabilirdim rahatsız ediliyorum diye. Ne kadar rahatsız edici bir düşünsene. Ortadan kaybol jeehan, bir süre senden ne bir haber ne bir iz bulamasın
Whatsapp dan ayrılmak mı hem de bu kadar ciddi ilişkide enteresan. Bence beğendiği biri olabilir acı ama gerçek benzerini yıllar önce yaşamıştım. Bu da gecicek hayırlısı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?