Çok Rezil Şeyler Yaptım

Birçok yorumda yazıldığı gibi seni çok iyi anlıyorum. Çünkü birçoğumuz yaşamıştır buna benzer durumlar. Ben daha geçen konu açtım, aynı senin gibi hissediyorum kendimi. Eski nişanlım en son yüz yüze konuşup sorunlarımızı halledip düğün tarihini netleştirecekken bir anda iletişimi kesti benimle. Onca yazdığım şeylere cevap vermedi, ben yinede yazmaya devam ettim son 2 kez cevap verdi onda da beni suçladı, ben bundan bile ümitlendim. Bak bella seviyor seni oda istemiyordu ayrılmayı o yüzden seni suçluyor o yüzden özür dile, ne kadar önemli olduğunu ona hissettir diyerek kendimi doldurup aradan 1,5-2 ay sonra mesaj attım, özür diledim, onun çok değerli olduğunu yazdım. Cevap bile vermedi. Bende hala onun beni sevdiğini düşünüyorum/hissediyorum tıpkı senin gibi ama sevselerde demek ki bu herşeyi göze alacak kadar değilmiş. Biz gözümüzü karartıp gurur murur dinlemeden ilişkimize sahip çıkıyoruz onlarda bi o kadar kaçıyorlar. Sevmiyor diyemem, belki de seviyorlar ama o kadar az ki bu sevgi, sana öldünmü kaldınmı diye sormayacak kadar, banada son mesajı bile yazıp helalleşmeyecek kadarmış. Öyle sevgi olmasa daha iyi. Sen gitsen de bişey değişmeyecek. Kendini kandırma tatlım, gidersem gelmezse belki soğurum ondan diyorsun. Gelirse sorularıma cevap alırım diyorsun. Emin ol sen gidince gelmese daha çok kırılacak dolayısıyla daha çok bilenecek ve hırslanacaksın ona. Çünkü soğuman için senin intihar girişiminden sonra bidaha aramaması çok yeterli. Sorularıma cevap alırım diyorsan yanılıyorsun. Bunlar korkak olduğu için böyle kestirip atıyorlar zaten. O kadar yüreği olsaydı karşına çıkar adam gibi konuşur olmuyorsa da olmuyor der, helalleşir giderdi. Ne duyacaksın biliyor musun? Sen şöyle yapsaydın böyle olmazdı, bunu deseydin bu durumda olmazdık. Yine seni suçlayacak ve işin kötüsü sen suan çok hassas olduğun için sende kendini suclayacaksın, bu durumu atlatman daha da uzun sürecek. Sakın gitme, sorularının cevabını zamanla alırsın alacağın varsa, üstelik çokta önemli değil bu cevaplar.

Siz ilac ictiginizde asik oolmasa bile gecmis zaman hatrina gelmeliydi yaniniza. Ama o arama beni demis sizi merak edecegi yere. Ben olsam gitmem ve ona degmeyecegini dusunur hayatimi yoluna koyarim

Bak canım ben aşkta gurur yapmayan biri olarak söylüyorum sana. Çoğu ilişkimde adım attım bittiği zamanlar ama bu adımlar çok netti hep sevip sevmediğini anlamak içindi sevmiyorsa bitiririm bende içimde diye yaptım. Bir keresinde bende eski sevgilimin ayrıldıktan sonra iş yerine gittim. Küçüktüm bir de o zaman lisede. Tüm arkadaşlarım gitme diye yalvardı adeta. Bütün evren gitmemem için uğraştı ama ben gittim ve tesadüf ki iş yerinde yoktu ve ordakiler de beni tanımıyordu bakınıp geldim haberi olmadı ve sonra zaten kısa bir sürede unuttum. Onun dışında da çoğu attığım adım olumsuz oldu. Çünkü kim ne derse desin klasik de olsa doğru seven insan gitmez.. İlaç olayı gerçekten kötü olmuş senin hayatın ondan ibaret değil o kim ki? Sen onunla mı geldin dünyaya ki o yok diye ölmeyi göze alıyorsun. Halbuki bir iki aya unutucsksın ve çok güzel günlerin olacak. Ve bunu onun duyması da çok kötü olmuş aşırı derecede ego yapmış arama beni arama deyişinden belli ve birdaha hiç arayıp sormaması.. Ben bırak eski sevgilimi hiç hoşlanmadığım biri bile yapsa bunu çok ilgilenirdim. Sevmesem bile vicdanımdan yine arardım ama onda bırak sevgiyi insanlık bile yokmuş demek ki. Böyle bi adam için gerçekten boşa gitmiş olursun. Gittiğinde tamam ya buymuş demek ki derim belki demişsin ama o bile olmayabilir inan. Sen onca yol gidersin o mesajına cevap bile vermeyebilir. Ki bu şahısın vereceği tepki tam olarak bu. Veya ya neden geldin istemiyorum gelme bile diyebilir. Ve öyle bir cevap almak gerçekten b çok ağır olur. Bu yüzden gerçekt n boşver. Sorgulama olmuş işte hep kötü şeylerini düşün ki unutursun mutlaka

Cok arabesk bi cocukmus zaten.. beni arama arama derken.. arkada acikli bi muzik caliyo gibi hissettim.. tutun kollarimdan duserim simdi yanlizkm dostlarim yanlizim yanliz
valla. kalktim su icmege drken. bu konuya baktim ve sen beni gene guldurdun allahta seni guldrsun

Yaşın daha 23 ve ben rezillik olarak görmedim yaptıklarını.
Herkes böyle bi evre yaşıyor ilişkilerde sonra zaten brad pitt te gelse böyle şeyler yapmıyorsun yapamiyorsun mantığınla hareket ediyorsun.

Eski konularına baktım saçma sapan bi eşya mevzusu uzatılmış abartılmış ve bunda senin hiçbir suçun yok.
Eğer sozlenseydiniz bu kv seni yer bitirirdi zaten.
Takıntılı bir tip olduğu çok belli.
Eski sevgilinde tam bi ana kuzusu kesinlikle seni ailesine ezdirirdi.
Normalde karşı taraf evlenmeyi aşırı istemiş bu yönde adım atmış sonra birden terk edilme olunca bu kadar şok yaşayıp üzülmüşsün.
Ki karşı tarafın bu kadar acele etmesi de normal değil evlilik böyle alel acele yapılacak bir şey değildir.
Daha 23 yaşındasın şu an zor biliyorum ama geçecek karşına çok daha iyi insanlar çıkacak.

Bulunduğu şehre gittin diyelim ana kuzusu beyimiz olanları hemen ailesine yetiştirecek arkandan konusacaklar.
Şuna bak yapışkan şey hayırdan anlamıyor oğlumuza yapıştı diyecek.
Ne sıkıntısı varda oğlumun peşini bırakmıyor kendini yamamaya çalışıyor diyecek o kv.
Ya da diyecekler ki madem bu kadar istiyor benim oğlumu her şey bizim istediğimiz gibi olacak vs.
Her şeyi sana dikte etmeye çalışacaklar.

Sen zaten kendi ayağınla gitmiş değersiz bir gelin adayı olacaksın.
Böyle şeylerde sevgini bitirip tüketecek zaten.
Şu an yasadigin duygular geçici emin ol.
Mantığını dinle her zaman.

Ay yapmayin lutfen gitmeyin ayagina. Haklıysaniz bile yapıskan gibi gorucek sizi iyice degersiz olucaksiniz. Diyelimki bir sekilde barıştınız sonu yine ayrilik bu iliskinin. Zarardan donmussunuz birakin baskasina bela olsun

Beni o şekilde terk eden adamdan nefret ederdim ve peşinede düşmezdim , hayatımda yeni sayfa açardım uzun müddet aşktan erkeklerdem uzak dururdum ve aşka inancımı yitirmiş olurdum erkekte bundan sonra karektere odaklanmış olurdum

Öncelikle bunlar sen hakettiğin için olmuyor. Sonrasına gelecek olursak ne yaptıysan yaptın ama gitme çok daha kötü olabilirsin sen de hayatına devam et lütfen zor da olsa. Kimse için ölmeye değmez evlat hariç.

Jeehan kafandaki soruların cevabını ilerde bulacaksın. Ben eski sevgilimle hiç konuşmadım ama düşündükçe ve üzerinden zaman geçtikçe taşlar yerine oturdu. Ben severken göremediğim şeyleri şimdi soğudukça gördüm. Biraz daha sabret. Intihar etmişsin bir de yanına mı gideceksin? Seninle olaylarımız ayrılma şeklimiz çok benziyor ama bu kadarını ben bile düşünmedim jeehan yapma. Bir de empati yap, birini istemesen o senin için intihar etse bir de şehrine yanına gelse? Abartmiyorum ben polisi bile arayabilirdim rahatsız ediliyorum diye. Ne kadar rahatsız edici bir düşünsene. Ortadan kaybol jeehan, bir süre senden ne bir haber ne bir iz bulamasın

Evet, her ne kadar konu sahibine çok haksızlık yapılmışsa da adam istese uzaklaştırma kararı bile çıkartabilir, jeehan beni takıntı yaptı diyerek.

Konu sahibi, ben sizin “rezil şeyler yaptım” dediğiniz ve şu anda da yapmak istediğiniz her şeyi tek bir motivasyonla yaptığınızı düşünüyorum.

Olaylar birden sizin kontrolünüzden çıkmış, en ufak bir etki edemediğiniz hale gelmiş. Bu size kendinizi çok güçsüz hissettiriyor. İstediğiniz hiçbir şey olmuyor. O yüzden, bence olaylar tekrar sizin kontrolünüzde olsun, gidişatta bir etkiniz olsun diye, intihar girişiminde bile bulunmuşsunuz. Ben amacınızın gerçekten hayatınıza son vermek olduğunu sanmıyorum. Bence onun davranışlarına etki etmek istediniz. Ama yanlışlıkla hayatınızı da kaydedebilirdiniz, bu riski bile göze almışsınız.

Bence hala aynı motivasyonla hareket ediyorsunuz. Onunla konuşmak istiyorsunuz çünkü konu üzerinde biraz olsun etkiniz olsun istiyorsunuz. Yani adam sizin istediğiniz hale gelse, barışsanız, aradan zaman geçse, kontrolü ele alıp sakinleşseniz, bence bu sefer onun ve ailesinin yaptıklarından dolayı, nişandan veya evlendikten sonra ayrılmayı isteyen taraf siz olabilirsiniz.

Ama bence adam sizin istediğiniz tepkileri vermeyecek. Her ne kadar size çok haksızlık yapılmış olsa da, adam sizden korkarak daha çok kaçacak, olaylar iyice kontrolünüzden çıkacak ve siz daha da güçsüz ve mutsuz hissedeceksiniz. Ufacık bir konuda ailesinin dolduruşuna gelip sizden ayrılan adamın, en son yaşadığınız olaylardan sonra daha da fazla dolduruşa geleceğini tahmin etmiyor musunuz?

O yüzden bence gitmeyin. Bence asıl gücün, ondan kendi isteğinizle ayrılmak, kendi kendinize yetmek, o olmadan devam edip mutlu olmak olduğunu anlayın. Tek başınıza yapamazsanız, yardım alın. Ama daha fazla üzülmenize, yıpranmanıza izin vermeyin.

Bir de şöyle düşünün, siz çok büyük bir şans vs kaybetmediniz. Sizin yerinizde kim olsa bu adamın annesi o kişiyi çıldırtacak potansiyele sahip. O adam istediği gibi mutlu bir evliliği zaten yapamayacak. Hep bir kavga gürültü yaşayacak. Siz böyle kendi mantığı olmayan ana kuzularını değil de normal adamları dikkate alın.

Benzer ayrılık yaşamış biri olarak soyluyorum gitmeyin değmez gerçekten. Ben gitmedim pişman da değilim, çünkü gitsem bile karşıdaki adam istemiyorsa beni daha çok kıracakti. Seven adamın , isteyen adamın görmesine gerek yok arada kilometreler olsa bile duramaz.

Şunu çok iyi anlıyorum, benim sevdiğim adama ne oldu , o bu değildi neden böyle diye sorup duruyorsunuz ama şunu kabul edin o değişti. Ya da değişmedi hep buydu sadece rol yaptı ama şu an gitseniz bile o eski sevdiğiniz adamı bulamayacaksiniz. Sadece sizi kıran acımasız bir adam bulacaksiniz karşınızda.

Ben de kendime çok sordum benim sevdiğim adam bu değildi, ne oldu da bir anda böyle değişti diye fakat şunu anladım ne olursa olsun güzel şeyler yaşadığı kadına, bir zamanlar en yakını olan kadına hisleri bitse bile saygısı olmayan adamdan bir cacık olmaz. İnsanda biraz vefa, yaşananlara saygı olur. Vefasız insanlardan hep korkarım başıma da geldi, sizinki de öyleymiş. Şunu kabul edin o iyi bir insan değilmiş. Ayrılmak ,sevginin bitmesi bunlar doğal şeyler ama ayrılık üslubu herkesin karakterini gösterir. Sizinkisi de saygısızca veda bile etmeden gitmiş . Unutmak yolunuza bakmak en doğrusu. Böyle bir insan için hayattan vazgeçmeye değmez, kimse için değmez.

Abla tavsiyesi,
Arar sorarsan %10 sana dönme ihtimali var.
Aramaz sormazsan %80 sana dönme ihtimali var.
Sen karar ver.

Sanırım a'dan z'ye haklısınız. Aslında barismaya gücüm yok. Baş edemem çünkü. Kafamdan çoğu şeyi silip atamam,,,,, yığınla sebep var bunu istememek için. Kendi yoluma bakabilmek için daha ne duymam gerekiyor bilmiyorum. Kabul edemiyorum, şaka gibi geliyor çünkü çok saçma. Her ne kadar kafasında ileride mutsuz oluruz diye bir düşünce olsa da bı saat öncesine kadar çabuk evlenelim Jehan sorun cikiyor, ileride şunları şunları yapalım diye konuşup 1 saat sonra bitirmesini aklım almıyor.

Haklısınız çok ileri gittim. Ona kendini suçlu hissettirmek gibi bir niyetim yoktu ama intihar fikri gerçekten onu doğal olarak benden daha da uzaklaştırdı. Şimdi zorlamanın gereği yok. Bir de biliyorum çok klişe ama sevdiğine aşırı şekilde inanıyorum hala bundan güç alıyorum sanırım.

Abla tavsiyesi,
Arar sorarsan %10 sana dönme ihtimali var.
Aramaz sormazsan %80 sana dönme ihtimali var.
Sen karar ver.

Dönse yine aynı şeyler tekrara binecek. O ne kendine ne bana saygı gostermeyip annesinin istediği şeyleri yapmaya devam edecek. Biz de bornozdan, yemek takımına ayrı ayrı tartisacagiz. Ben sadece nasıl bu hale geldik. Bı aeamayacak kadar ne yaptım merak ediyorum

Ya ben annesine düşkün olduğunu biliyordum hatta annesiyle ilgilenmesi baya baya hoşuma da gidiyordu ama ana kuzulugu derecesinde olduğunu hiç hiç dusunmezdim

Whatsapp dan ayrılmak mı hem de bu kadar ciddi ilişkide enteresan. Bence beğendiği biri olabilir acı ama gerçek benzerini yıllar önce yaşamıştım. Bu da gecicek hayırlısı olmuştur

Ya sahiden haklisiniz ama şöyle bir şey var ki sanırım buna güvenerek yapıyorum tüm bu saçmalıkları seviyor :) şimdi ben böyle yaptıkca belki de hepten soğudu bilmiyorum ama bı saat önce dediği şeyle sonrasını aklım almıyor.

Whatsapp dan ayrılmak mı hem de bu kadar ciddi ilişkide enteresan. Bence beğendiği biri olabilir acı ama gerçek benzerini yıllar önce yaşamıştım. Bu da gecicek hayırlısı olmuştur

Yok. Yani buna eminim yok kesinlikle. Kendince haklı sebepleri vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…