Çok Rezil Şeyler Yaptım

Şu saatten sonra bairşsak bile sağlıklı olmaz biliyorum. İnanın gideyim son bı kere daha şansımı deneyim demiyorum. İçim içimi yiyor ve anlamıyorum nasıl bu hale geldik benden nasıl birden ayrıldı. Kafam allak bullak 1 aydan fazla oldu konusmayali ve bunlar aklımdan çıkmıyor

Çünkü annesi konuşmuş ikna etmiş ona uygun olmadığına o yüzden ayrılmış bu kadar basit.
Kendi kararlarını veremeyen pısırık bi adamın ayağına giidp ne yapacaksın inan değmez.
Son bir sans istemiyorum diyosun ama öyle algılanacak bu hareketin malesef .
Belki sanal yoldan falan ulaşıp konuşabilirsin illa konuşacağım diyorsan ama ayağına gitme derim.

Ben konularinizi tamamını biliyorum ve ayrılık kararında haklı buluyorum adamı. O kadar konu açtınız burada anlattığımız intihar ettim v.b. olayları hiç anlatmadiniz. kim bilir anlatamadığıniz daha neler var. Ayrıca siz adamın annesine hakaret bile etmişsiniz. Anlatırken ne varki bunda tadında anlatıyordunuz. Ben birebir bu intihar blofunu yaşadım. Sonrasında yanımada gelindi. Polisi arayacağımı söyleyerek U zaklastirdim. Çok tehlikeli bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Muhtemelen adam da aynı şekilde düşünüyordur.

İntihar konusunu anlatmaya utandim, anlatamadım. Anlatamadigim sakladığım başka bir şey yok. Annesine o şekilde derken yanımdaydı ve onun dediği cümlelere istinaden demiştim yine de haksizim o konuda öyle dememem gerekirdi. Benim hangi cümleden "ne var ki bunda" anlamı çıkardınız? Aksine öyle dediğime pişman oldugumu söyledim kaç kez.

Ben de okudum geriye dönük birkaç konunuzu ama tehlikeli bir insan olduğunuzu düşünmüyorum daha çok sevip sevildiğini düşünürken ve de mutluluğun zirvesindeyken aşağıya itilmiş şimdi dengeyi kurmaya çalışan birini gördüm. Tehlikeli olan 1 saat öncesinde evlenelim deyip sonrasında bir şey yok gibi engelleyip düzgün açıklama yapmayan sizin duygularınızla oynayan o varlık. Herkesin ağzında seviyorum lafları ama nedense saniye sürmüyor unutmaları. Kusura bakmayın ama ayrıldığınız kişi karaktersiz bir insanmış. Onun dengesizliği yüzünden sizin de ayarınız bozukmuş neredeyse canınızdan olacakmışsınız.
Lütfen kendinize değer verin. Banlanmak da istemiyorum ama o insan için değmez. Size vaatleri veren sizi alıştıran o bir anda çekip giden de o. Kendi keyfine göre yaşarken karşısındaki insanı nasıl bir hale soktuğunu düşünmemiş bile. Bir de şimdi rahatsız etme moduna geçerek iyice egosunun esiri olmuş.
Sonuçta siz ona platonik değildiniz aranızda bir ilişki vardı size verilen vaatler paylaşılan anılar vardı ben takıntı yaptığınızı düşünmüyorum siz gerçek olan taraf olmuşsunuz sevginizde her şeyinizde dürüstmüşsünüz. Annesi için söylediğiniz şey hoş olmamış evet o konuda haklı ama sanırım onun üzerine bitmedi hemen.
Lütfen kendinizi düşünün en kötü hale bile düşse kaza vs bile yapsa ne duyarsanız duyun onu aramayın uzun bir süre. İyi olun sağlam durun iyi olduğunuzu duysun. Umarım bundan sonra hayatınıza dengenizi bozmayacak insanlar girer.

Son düzenleme:

Bakın yanılmıyorsam 23 y asindaydiniz. Ben iki katiniz olmasam da pek de birşey kalmadı.

Tüm konularinizi takip etmeme rağmen ilk defa bu konunuza yazdim. Neden? Bu intihar meselesi yüzünden. Siz olacağı varsa da orada kaybetmissiniz. Siz veya burdaki arkadaslar insanda böyle bir olayın yarattığı travmayi anlayamazsınız. Bunun korkutuculugunu tahmin edemezsiniz. Bu küçük bir ayrıntı veya görmezden gelinilip unutulabilecek birşey değil. Anlatmaya çalışsam anlatamam o kadar söyleyeyim.

Siz tehlikeli birisiniz derken ne demek istediğimi a nladiginizi düşünüyorum. Çünkü genel olarak tarzinizdan zeki biri olduğunuzu düşünüyorum.

Profesyonel destek almanızı öneriyorum. Son olarak şunu söyleyim korktuğunuz, sizi korkutan birini sevemezsiniz. Ozlersiniz, uzulursunuz v.b. an sevemezsiniz. Önünüze bakın.

Yok genel tavır olan " o kaybetti", "sen meleksin o kotu" v.b. yaklaşımlarla yuruyecekseniz oda sizin tercihiniz elbette. Fakat bu la doğru bile olsa size ne faydası var artik?

Bakın inanın yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum keşke öyle bir şeye hiç kalkismasaydim. Amacım onu korkutmak cezalandırmak ilgi çekmek değildi. Doğru kelimeyi bulamıyorum ama eminim kötü olmuştur o da çünkü resmen bir şey olsa ona mal etmiş olacaktım. Bu ağır bı vicdan yuku. Sonucunda bir şey olsa da olmasa da.

Eeh tabi ki ben melek o şeytan kafasında değilim. Ayrılıkla ilgili hepten onu suclamiyorum da. Önceki konularımda da yazdım. Hepsi etki tepkiydi. O bana saygı duymuş olsa bornoz için ayrı tabak çanak için ayrı tartışıyor olamazdık. Ben de onun isteklerine daha ılımlı daha sakince yaklaşabilirdim. Ailesi konusunda aslında hep anlayisliydim ama son olanlarda saçmaladim tamamen. (Hakaret ve gitme konusu.) Biz birbirimizi bu hale getirmişken suçu hepten ona atmiyorum. Sadece bu kadar fazla şeyi hak etmedim. Ve çok çok çabuk değişti her şey. Aklım almıyor.

Bu arada tehlikeli derken gerçekten neyi kast ettiginizi anlayamadım?

Annesine ne hakaret etmiştiniz? O kısmı göremedim ben.

Çok uzun yıllar oldu ama. Ayrılmak istemiş ve ayrilmistim. kısa bir süre olmuştu. 12-1 gibi telefonum çaldı. Konuştuk ve ben kararının kesin olduğunu söyledim. Kısa bir sessizlikten sonra "şimdi ilaç içtim, artık sesimi bir da h duymayacaksin v.b" sözleriyle telefon kapandı.
Arıyorum arıyorum cevap yok. O anki halimi anlatmam mümkün değil. 800 km mesafedeyim. Acil servisi aradım, ailesini aradim (farklı ildeler) ortalığı ayağa kaldırdım. Şunu söyleyim keşke ölseydi. 3-5 tane hap içmiş uyuşmuş ne güzel.

Sonra düşündüm, bunu yaşatan bir insanın karşısındakine ne yapmaz ki? Işte sizin tehlikeli olmanız burda başlıyor. Emin olun karşı tarafta aynını düşünüyor.

Beni ne kadar seviyor ki hayatından vazgeçiyor demiyorsunuz. Bu ne rezillik bana ne hakla bunları yaşatır diye başlıyorsunuz düşünmeye. Sesini duymaya tahammülünuz kalmıyor.

Ne yapsam yine de tam olarak anlatamam.

Haklısınız. Gerçekten haklısınız. Haklı olarak korkarak uzaklaştı ve duruma geldi. Ama şimdi bunun için değil de beni saçma sapan şeylerle suçluyor. Ailesini hor görmekle, kcuumsemekle. Ailesiyle neredeyse hiç birebir muhabbetim olmadı sadeceece annesiyle birkaç kez telefonda konuştuk. Onlarda da memur gibi konuştum heyecandan. Nerede hor gördüm bilmiyorum, böyle bı şey hissettirmedigime bile eminim.
Siz sonra konuştunuz mu hiç?

Başlarda görüşmedim görüşme çabalarını bile savcılık, polis v.b. tehditleriyle savusturdum. 1-2 kez görüşme mecburiyeti oluştu olaylar soguduktan sonra onda da kalabalık yerlerde görüştüm. Korkuyordum çünkü. Evde görüşmem kendini balkondan atar, aynı araca binmem bilerek kaza yapar, yanında yakininda uyumam bunun beni yada kendini keser v.b. gibi saçma sapan düşüncelerle dolmustum.

Sana geri döneceğine eminim.

Bir de nikah tarihiyle ilgili sorun çıkınca ağlaması gerçekten buna mı ağladığını düşünüyorsun?

Başka birisi var ve vicdan azabı çekip ağlamış gibi geldi bana.

Aklına fesatlık sokmak değil amacım pat diye bırakanlar genelde bir anda bırakır görünür ama uzun süredir biriyle görüşüyordur aslında.

Sana geri dönecek ama bu ümitle yaşadığın sürece dönmez.Sen ne zaman unutup yoluna bakmaya başlarsın pişman bi' şekilde döner hem de.Ama seni sevdiğinden ya da özlediğinden değil dışarda umduğunu bulamadığından döner.İşte o Zaman güçlü dur ve başlama tekrar.

Tekrar başlasanız bile bu insana güvenebilecek misin? Yapma bunu kendine.

Annesine ne hakaret etmiştiniz? O kısmı göremedim ben.

Annesi bana şu klasik çeyiz setlerinden atmıştı indirim yaptırmış tanıdık vs diye. Cokk uyguna geliyordu. Annesi tatlı dille söyledi çabuk karar ver kızım fiyatları artıyor diye. Benim başka beğendiğim şeyler de vardı onları almak istediğimi söyledim vs yine ısrar etti bunlar da iyi diye. Birkaç gün sonra arayıp söyledim teşekkür ederim benim beğendiğim şeyler de var ben onları almak istiyorum diye o da tamam kızım filan dedi kapattık. Sevgilimle buluştuk annesi ablalarina anlatırken Jehan senin beğendiğim senin beğendiğin lafı yapıyor inattan almiyor gibi bir şey demiş. Bunun öncesinde de sevgilim bizim akrabalar da domuz gibi bir şey demişti ben de onun üstüne senin annende de domuzluk varmış dedim gülerek. Keşke demeseydim sonra annesi yanlış anladı çeyiz konusunu diye düşünüp sevgilime annene bir şeyler alalım mı kırgınlık olmasın gibi konuştum o zaman sevgilim domuzluk varmış dememe böyle bı tepki vermemişti sonradan lafı oldu.

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Gerçi o sırada sorun etmemiş, gülerek konuşmuşsunuz. Sonra da bahanesi olmuş.

Korkmakta haklısınız. Bunu koz gibi kullanmak gerçekten çok çok acizce ama gerçekten dengem sasmisti. Bı acele edelim evlenelim, bı ayrılalim, bana kendi şehrinde iş bulmalar, her şey için gereksiz acele etmeler, çok fazla üstüme geldi. Düzgünce karşısına alıp konuşmak yerine wptan telaşla yazip engelledi. Belki düzgünce konuşsak bu denli rezil davranmayacaktim.

Bos ver peşine düşme aklın alsin veya almasin. Neticeye bak. Netice:terk edip gitti. Bundan ötesi var mı?

Bos ver peşine düşme aklın alsin veya almasin. Neticeye bak. Netice:terk edip gitti. Bundan ötesi var mı?

Yok yok merak etmeyin gitmeyeceğim yukarıda bı üyenin de yazdığı gibi bu kadarına hakkım yok. Kendimi rezil etmekten geçtim resmen sapik gibi olmuş olacağım yok yere korkkutacağım filan

Ne kadar üstüne gidersen o kadar hızlı kaçar senden.intihar olayında nasıl kendini rezil edip pişman olduysan ayağına kadar gidince de şapşal duruma düşeceksin
Başka bir uğraş bul dikkatini farklı yönlere kaydır kafanı dağıtmaya çalış
Terk edilmişsin işte
Zamana bırak geçecek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…