Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

Konu sahibine haksızlık etmeyin…birincisi dünya çok bozuldu öz babanın kızına tecavüz ettiği bir dönemde yaşıyoruz. İkincisi hamilelik durumunda zaten çok hassas oluyor insan. Arkadaş kıskanmamış zaten, ikisini de ekleme durumunda sorun yok ama kendisini silmiş eşini silmemiş…burada gerçekten bir anormallik var. Eleştirenlerin başına gelseydi acaba kendi şimdi yaptıkları yorumları kendilerine yaparlar mıydı? Kimse 14 yaşındaki kıza bir şey demiyor. Ama devir bizim devrimiz gibi masum değil maalesef. Bu yaşta kızlar kendinden yaşça büyük erkeklere hayranlık duyarlar…öğretmenleri gibi..
Bence kıza bir dahaki görüşmenizde şakayla karışık “ ablacım eklemiştin beni silmişsin sana güzel bir video gönderecektim ama eşimi silmemişsin ordan göndereyim bari çok güzel bir şey” gibi diyebilirsin. 14 yaş da az bir yaş değil gayet iyi algılar dediğinizi.

Daha dün gazetede okudum. 14 yaşındaki bir kızın üvey babasıyla ilişkisi varmış. Annesiyle geceyi birlikte geçirdiğini görünce üvey babasıyla hani beni alacaktın diye kavgaya tutuşmuş. Tabi kadın herşeyi öğrenmiş. 14 -15 diyerek geçme canım. Sende sil onu eşinin face den

sabi mi?
özgüven rahatsız olunan durumda susup beklemek yok canım deyip şüphelenmemek değildir ki..

14 yaşındaki bir kızdan rahatsız olmak, şüphelenmek hay allahım diyor, diyecek başka birşey bulamıyorum.

14 yaşındaki bence bir sabi, sizce ergenden şüphe eden kadınlarımız tabiki ileride birbirlerinin gözünü oyar.

kız aklı kaz aklı derdi halam, böyleleri hepten beyinsiz.. soyu bozuk iğrenç yaratık..

bence bu kadar uzatılacak bir konu değil.
nasılsa kız size gelip gidiyormuş, aranız da iyiymiş
açık açık kıza neden sizi sildiğini sorabilirsiniz...

her genç kıza potansiyel rakip ve potansiyel platonik aşık gözü ile bakan arkadaşlara da söyleyecek sözüm var ama
ceza almadan nasıl yazılır bilemiyorum

en yumuşak hali ile şöyle diyebilirim sanırım
çürük yumurtalar var diye kümesteki tüm tavukları katletmek niye?

sende silme eşininn sayfasından ozamann

Olumsuz düşünmüyorsunuz, bu konuda da sıkıntınız yok, ortamda oluşmuş sorabilmeniz için ( fotoğrafları göster dediğinde, ekli değilsin abla demiş) sormamışsınız, her şekilde de sorabilme imkanınız var, ee o zaman niye açtınız ki konuyu anlamadım ?

bu kız hertürlü ödevde sizin pcyi kullaanmaya geldiğine göre artık beni neden sildin profilinden diye soracak samimiyetiniz oluşmuş olmalı.bence burda sizin içinizi kemiren kızın sizi fac...den silmiş olması değil. eşinizi silmemiş olması.

demek siz 14 yaşındayken çok gözü açıktınız , olabilir tabi. Niye demeyin kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Sorun bakalım kız annelerine hangi anne 14 yaşındaki çocuğunu fettan olarak tanımlar.

Şimdi kusura bakmayın da, 14 yaşındayken çocuğun leylekler tarafından getirilmedini, siz de biz de ve tüm herkes o yaşdayken biliyordu herhalde değil mi ?
Platonik aşkı olmayan 14 yaşında bir kız oldu mu hiç aranızda merak ediyorum.
Benim kardeşim 13 yaşında bir cümle kullandı şok geçirdim. "sınıfta yiyişiyorlar" dedi.
Ve soruyorum kardeşime gerçekten samimi olanlar var mı ?
Bu yaşta ilk kez öpüşenler bile var.
Hem ben 14 yaşındayken, yani ortaokulda. Belki 1 yaş daha küçük.
Bir arkadaşım evden kaçıp sevgilisiyle ters ilişki yaşamıştı.
Ve zaten senesi dolmadan da bekaretini bile isteye kaybetti.
Yani ne sabisi ALLAH AŞKINA ?
Bir sabi, adet kanaması olduğu andan itibaren günah defteri açılıyor ve gayet aklı başında sayılıyor.
Sabiliği, adet kanamasından sonra bitiyor.
Sabi; hiç bir günahı olmayan ve 0-7 yaş grubu çocuk için kullanılan terimdir. Yani ergenlik çağına gelmemiş kişilere denir. Kızınına ise sabiyye denir.
Bu yüzden anlamını bilip konuşmanız çok daha mantıklı.

O yüzden bu yorumu yaptığınız kişiye , ben bile hakaret olarak algılayıp yorum yaptım.
14 yaşında size anneniz masallar okuyordu herhalde !?
Hiç gazete de mi okumuyorsunuz Allah Aşkına ?
Ben bu yaz 14 yaşında bir kızın ne kadar oynak olabileceğini de gördüm. 22 yaşımdayım hiç öyle davranmadım bugüne kadar o derece. Bir işve bir cilve.
Bazı insanlar herkese bu kadar güvensiz olunmaz demiş.
Valla bu devir "Babana bile güvenmeyeceğin devir".
Bu yorumu size bilerek yaptım.

Konusahibinin yorumuna gelince; Bence kafanıza takmayın ve kızı silmeyin. Kız madem utangaç iyi bir kız takılacak bir şey yok. Yukarıdakileri bu kız iiçin de söylemedim.
Bence kıza direk sor. Ablacım noldu beni silmişsin bir sorun mu var vs ? :) Çünkü siz o kızı eşinizden silerseniz, bu sefer resmen 14 yaşındaki birini, öyle ve ya böyle kendinize eş değer tutmuş olursunuz

bende oleydım 14 yasımda
17 18 de dahhıl
ama sımdıkıler bıraz erkekn gelısıo hemen kadın havalarına gırıolar
zaman kotu
kk da okuduklarımdan sonra
bu hale geldım bende

Katılıyorum size.Ayrıca çocuk annelerin,gelinlerin olduğu bir ülkede 14-15 yaş hiçte küçük değil.Ben öğretmenim sizden çok fazla ergenin konuşmalarını duyuyorsunuz ister istemez.Yeni neslin ahlak anlayışı ile bizimki çok farklı.Tv.de internette sınızrsızca cinsellik gören bir gençlik.İlköğretimde başlıyor kız-erkek ilişkileri artık.Kaç tane 8.sınıf öğrenci çıkarttık tuvaletlerden yada sınıfta öpüşürken farkettik nöbetlerimizde.Kimse inanmak istemesede toplumca yozlaşıyoruz.Evet zamanında biz o yaşlarda ip atlardık şimdikilerse bir erkeğin dikkatini nasıl çekerimin peşinde.Kendi çocuklarınıza konduramıyor olabilirsiniz ama biraz gözlem yapın lütfen.
Ben konu sahibini uyarıyorum,bu çocuk eşinize ilgi duyuyor olmasa ikinizi de silerdi.Şuan eşinizin dikkatini çekmese bile birkaç yıl sonra 17 yaşında bir çıtır olacak.Ben olsam ilişkimi asgeride tutardım.
Eşiniz illede ilgi duyar bu kız size rakip demek istemiyorum.Yanlış anlaşılmasın.Kızın bir ilgisi olduğu açık,platonik ilgiler bile bazen zararlı olabiyor.önünü kesin bence.

Son düzenleme:
tutun ki kız platonik aşık diyelimki nolcak? demekki hiç biriniz eşlerinize güvenmiyosunuz işve cilve yapsa nolur yani kocanızın hosunamı gitcek 14 yaşında birisinin işvesi cilvesi özgüveniniz 0.

konu sahibi bence bırak zaten kızıda eşinide koruyosun bişey olmayacağını düşünüyosun cok rahatsızsanda şakayla karışık neden sildiğini sorarsın

bende onu dedim konu sahibi sinirlendi .yani kız aşık olsa ne olcak ki .adam on dört yaşındaki kızın aşkına cevap veriyorsa zaten o adam adam değildir .eşime güveniyorum diyor neden beni silmiş onu silmemiş diye düşünüyor .benim kocam 14 yaşındaki kıza o gözle bakıyorsa zaten hiç durmasın yanımda yani.şüphen yoksa neden konu açıyorsun boş yere .

Bunun hamilelikle ne alakası var ki yani? Gereksiz olmuş.

tabı canm bunun kıskanmakla yada bazıları demıs ya ozguvenınız yok
kendılerını cok merak edıorm acıkcası onlarda benı merak edıosa gsterebılırm
bunun ozguvensızlıkle ılgısı yok yanı
bnı esıme asık herhangı bı nesne dunya cırkını bı kadın bıle rahatsz eder
ıstemem yanı ewımıze gorsın cıksın ne munasebet

14 yaşındaki biri hiç çocuk gelmiyor bana. Kendimden pay biçiyorum. Hiçte çocuk gibi değildim. Sevgilim felan vardı. Süsleniyordum vs. Ahlaklı bir ailede yetiştiğim için bunlar düzeyliydi. Ya sorumsuz ailede yetişenler? Herşey olur valla. T... abim tabiki birşey hissetmez ama o kız platonik aşık olmuş olabilir. Siliver gitsin.

Canım,bence seni silmesinin sebebi;facebookunda karıştırdığı haltları senin görüpte,annesine söylemeyesin diyedir.Belki birileriyle cilveleşiyor duvarında ya da ne bileyim onun gibi şeyler...Peki eşimi neden silmedi dersen,ondan değil de senden korkuyor demek ki Ben senin yerinde olsam,eşimin facesine girer,o kızı siler bir de üstüne bir güzel engellerdim.Kız pek bir cino'ya benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…