- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
ne sabisi yapmayın sizde allaşkına
sabi mi?
özgüven rahatsız olunan durumda susup beklemek yok canım deyip şüphelenmemek değildir ki..
Daha dün gazetede okudum. 14 yaşındaki bir kızın üvey babasıyla ilişkisi varmış. Annesiyle geceyi birlikte geçirdiğini görünce üvey babasıyla hani beni alacaktın diye kavgaya tutuşmuş. Tabi kadın herşeyi öğrenmiş. 14 -15 diyerek geçme canım. Sende sil onu eşinin face den
her genç kıza potansiyel rakip ve potansiyel platonik aşık gözü ile bakan arkadaşlara da söyleyecek sözüm var ama
ceza almadan nasıl yazılır bilemiyorum
Arkadaslar yorumlarınızı tek tek okudum.
ben bırının gunahını almak ıstemem ama bu kız oyle bahsettıgımız gıbı degıl cekıngen utangac ve cok saygılı cunku aılesıde oyle bence ıyı yetısmıs bır kız zannetmıyorum esıme yan gozle bakıcagını hatta hıc sezmedımde esımın haberı bıle yok o boyle seylere kızar tersler.surdan bılıyorum bı arkadası karısını aldattı dıye arkadaslıgını bıtırdı sıldı attı.ben hıc bu sekılde dusunmedım.acaba bendemı bısı gordu sıldı bazen ıstek yolluyordu kabul etmıyordum onamı kızdı kendınce acaba ne bıleyım hep bu tarz dusundum ben
demek siz 14 yaşındayken çok gözü açıktınız , olabilir tabi. Niye demeyin kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Sorun bakalım kız annelerine hangi anne 14 yaşındaki çocuğunu fettan olarak tanımlar.
bende oleydım 14 yasımda
17 18 de dahhıl
ama sımdıkıler bıraz erkekn gelısıo hemen kadın havalarına gırıolar
zaman kotu
kk da okuduklarımdan sonra
bu hale geldım bende
tutun ki kız platonik aşık diyelimki nolcak? demekki hiç biriniz eşlerinize güvenmiyosunuz işve cilve yapsa nolur yani kocanızın hosunamı gitcek 14 yaşında birisinin işvesi cilvesi özgüveniniz 0.
konu sahibi bence bırak zaten kızıda eşinide koruyosun bişey olmayacağını düşünüyosun cok rahatsızsanda şakayla karışık neden sildiğini sorarsın
Sizin için çok ama çokkkkkk üzüldüm !!! 14 yaşındaki bir ergen eşinize göz koymuş ve hatta birkaç yılla kadar da eşinizi elde eder !!! Yuhhh desem ayıp olacak pesss diyeyim bari.
Bu nasıl bir özgüvensizliktir hepimiz hamile olduk ama elin sabisine kötü gözle bakmadık. Hani bir reklam var o ne özgüven o diye, o sakızdan çiğnemenizi öneriyorum. Belki biraz kendinize gelirsiniz.
Katılıyorum size.Ayrıca çocuk annelerin,gelinlerin olduğu bir ülkede 14-15 yaş hiçte küçük değil.Ben öğretmenim sizden çok fazla ergenin konuşmalarını duyuyorsunuz ister istemez.Yeni neslin ahlak anlayışı ile bizimki çok farklı.Tv.de internette sınızrsızca cinsellik gören bir gençlik.İlköğretimde başlıyor kız-erkek ilişkileri artık.Kaç tane 8.sınıf öğrenci çıkarttık tuvaletlerden yada sınıfta öpüşürken farkettik nöbetlerimizde.Kimse inanmak istemesede toplumca yozlaşıyoruz.Evet zamanında biz o yaşlarda ip atlardık şimdikilerse bir erkeğin dikkatini nasıl çekerimin peşinde.Kendi çocuklarınıza konduramıyor olabilirsiniz ama biraz gözlem yapın lütfen.
Ben konu sahibini uyarıyorum,bu çocuk eşinize ilgi duyuyor olmasa ikinizi de silerdi.Şuan eşinizin dikkatini çekmese bile birkaç yıl sonra 17 yaşında bir çıtır olacak.Ben olsam ilişkimi asgeride tutardım.
Eşiniz illede ilgi duyar bu kız size rakip demek istemiyorum.Yanlış anlaşılmasın.Kızın bir ilgisi olduğu açık,platonik ilgiler bile bazen zararlı olabiyor.önünü kesin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?