çok sevip, başkasını arzulayan?

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?

arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor

Son düzenleme:
Hayat güzel avratlar güzel ama evde donunu yıkamaya da biri lazım.

Normal değil çünkü o cümlenizin başında anlattığınız çok seven bağlı olan biri değildir aslında
teşekkür ederim yorumunuz için. bunu neden yapar peki gerçekten kafayı yicem anlamaya çalışmaya çalışmaktan ve tabiki bana travma yaşatan birini neyse boşver diyip kafamdan atamıyorum neden neden diye soruyorum sürekli kendi kendime

birlikte değilim sadece psikolojimi mahvetti ve hala kafamda neden neden diye sorup duruyorum malesef
Cevabı basit varsa da bitmiş sevgisi başkasını sevmiş erkekler bu kadar. Fazlasını beklemeyi bırakmak lazım o türden.

arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş

Tam olarak ne dersek tatmin olursunuz?

Noktayı koyun ve unutun. Boş yere macera aramayın bunla evlenseniz sonu vahim. Filmlerde ve KK da çok yaşanmış örneği var; okuyun, izleyin, ders alin

Cevabı basit varsa da bitmiş sevgisi başkasını sevmiş erkekler bu kadar. Fazlasını beklemeyi bırakmak lazım o türden.
aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…