- 29 Mayıs 2021
- 14.266
- 92.895
- 548
- 36
Ne duymak istiyorsunuz tam olarak?arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
haklısınız. bu ruh hastalarıyla malesef tanışmak ne acı. büyük hasar bırakıyolar insandaNoktayı koyun ve unutun. Boş yere macera aramayın bunla evlenseniz sonu vahim. Filmlerde ve KK da çok yaşanmış örneği var; okuyun, izleyin, ders alin
Affetmek mi istiyorsunuz? Sevgisi aslında bitmemiş falan diye açıklama yaptığınıza göre.aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolarAdam kisaca serefsiz. 7 numara daki dizide nisanlisi cansuyu aldatmisti. Gerekcesi: "Sen nadir bir pirlantasin. Kendimden sakinirim. Ama genc bir erkegim ihtiyaclarim var." Cansu ne yapti tekmeyi basti. Ona göre: Seven adam.pipisine de sahip cikar. Baskasiyla yatmaz
hayır gerçekten anlamak istiyorum anlayamıyorumAffetmek mi istiyorsunuz? Sevgisi aslında bitmemiş falan diye açıklama yaptığınıza göre.
aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
3 sene boyunca sevmeden sevişmiş diyelim bu size ne kazandıracak?çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar
Bunu Kendine niye yapıyorsun. Bunların sebebi karşındaki insanın karaktersiz olması. Karaktersizliğin bir açıklaması yok benceteşekkür ederim yorumunuz için. bunu neden yapar peki gerçekten kafayı yicem anlamaya çalışmaya çalışmaktan ve tabiki bana travma yaşatan birini neyse boşver diyip kafamdan atamıyorum neden neden diye soruyorum sürekli kendi kendime
çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar
çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar
hayır gerçekten anlamak istiyorum anlayamıyorum
Aldatmak bir kişilik bozukluğudur, sorun sizde değil yani. Üzerinde durmayın.hayır gerçekten anlamak istiyorum anlayamıyorum
Ee oha resmen üç yıl ne yahu..aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?