çok sevip, başkasını arzulayan?

birlikte değilim sadece psikolojimi mahvetti ve hala kafamda neden neden diye sorup duruyorum malesef
Ayrıldıysanız
Demek ki size çok bağlı değilmiş

Ayrıca cinsel istek bu dürtüsel bir şey
Yani sevmeden de insan birini arzulayabilir bence

Ama birini arzulayıp gidip onunla birlikte oluyorsa zaten iş aldatmaya girmiş ve ayrılmanız isabet olmuş

Bu kadar düşüneceğini gidip o adama sorsaydin ya ?
Şimdi nereden bilelim biz..
Ayrıca çok sevip bağlı olduğu da senin varsayimin.
Belki de adam sevmiyordu ?
Sevmediği içinde başka kadınlarla oldu,olamaz mı ?
Hem sevse başkasıyla olur mu .
Elindekini kaybetmekten korkmaz mi ?
Bence adamı yanlış tahlil etmişsin.

Üzerinden yıl geçti hala neden diye soruyorsunuz. Seven insan sevdiğini aldatmaz ki sizinki tek gecelik bile değilmiş

Sandığınız gibi çok sevip çok bağlı olmadığı için yapar. Başka nedeni yok

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
Bırakmaz. Ne alakaymış erkeklerin o "ama aşkaaağğğmmm erkeğim ben ihtiyaçlarım var" yalanına kanıyor musunuz hala? Yorumları okumadım bu kişi siz misiniz bilmiyorum. O sizinle ilişkiye girmeseydi siz "ama benim ihtiyaçlarım var" diyerek sevgilinizden başkasıyla yatabilecek miydiniz?

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor

Bence arzular. Cinsel çekim duymak için illa sevmeye gerek yok ki. Anlık bir dürtü sadece.

Ama önemli olan, o dürtüye karşı koyabilmek.

Erkeği kadını yok bunun. Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 9 aklı 1 nefsi var. Kadın o 9 nefsi terbiye edebilirken erkeğin 1 nefsi terbiye edememesi akıl kârı değil. Siz de cinsel olarak bir başkasını arzulayıp onunla cinsellik yaşasaydınız o çoktan çekip gitmişti. Bu düpedüz ALDATMA!!! Sizden hariç bir başkasına dokunmuş, o sadece size aitti tüm hücreleri ile şimdi başkasının olmuş o. Kirlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…