- 8 Mart 2019
- 7.394
- 35.674
- 548
- 39
Ayrıldıysanızbirlikte değilim sadece psikolojimi mahvetti ve hala kafamda neden neden diye sorup duruyorum malesef
Ay bı de 3 yıl, Allah için çok sevmiyomus, sevmese nolurdu acebaaldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
Kadınlar da sevmeden sevişebilir. Siz yapsaydınız o sizi affeder miydi ?çok haklısın. bazıları diyorki erkekler birden fazla kadını arzulayabilir bu normal erkekler sevmedende sevişebilir falan diyolar
Üzerinden yıl geçti hala neden diye soruyorsunuz. Seven insan sevdiğini aldatmaz ki sizinki tek gecelik bile değilmişuzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyorBende sandım ki kafada fantazi olaraksevgiliniz çok normalmiş
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyorSandığınız gibi çok sevip çok bağlı olmadığı için yapar. Başka nedeni yok
Çok sevmiyormuş demek ki.çok seven
Bırakmaz. Ne alakaymış erkeklerin o "ama aşkaaağğğmmm erkeğim ben ihtiyaçlarım var" yalanına kanıyor musunuz hala? Yorumları okumadım bu kişi siz misiniz bilmiyorum. O sizinle ilişkiye girmeseydi siz "ama benim ihtiyaçlarım var" diyerek sevgilinizden başkasıyla yatabilecek miydiniz?evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyorAdam kisaca serefsiz. 7 numara daki dizide nisanlisi cansuyu aldatmisti. Gerekcesi: "Sen nadir bir pirlantasin. Kendimden sakinirim. Ama genc bir erkegim ihtiyaclarim var." Cansu ne yapti tekmeyi basti. Ona göre: Seven adam.pipisine de sahip cikar. Baskasiyla yatmaz
Erkeği kadını yok bunun. Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 9 aklı 1 nefsi var. Kadın o 9 nefsi terbiye edebilirken erkeğin 1 nefsi terbiye edememesi akıl kârı değil. Siz de cinsel olarak bir başkasını arzulayıp onunla cinsellik yaşasaydınız o çoktan çekip gitmişti. Bu düpedüz ALDATMA!!! Sizden hariç bir başkasına dokunmuş, o sadece size aitti tüm hücreleri ile şimdi başkasının olmuş o. Kirlenmişuzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
Bi dr a mı görünseniz şaka mı yapiyorsunuz akıl melakelerinizde sorun mu varevlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
yok hayır tekrar geri geldiEski konularınıza bakınca hatırladım. Adam en sonunda sizi aldattığı kızla nişanlanmış, şimdi evlendi bile belki. Siz o kızın derdine mi yandınız şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?