Çok sevmek ama ileride pişman olmamak için ayrılmak (Uzuuun)

Siz mezun olup çalışmaya başlamısınız, o daha Ocak’ta okulu bitirebileceği şüpheli, askere gidecek de ailesinin yardımı ile iş bulacak da çalışacak. Üstüne oyun bağımlısı. Devam etmek hayatını mahvetmek olur. Elin olmamış çocuğunu adam edemezsiniz.

Net bir şekilde en doğrusunu yapmışsın ne çaba var ne gayret ailem bana yol çizer diyerek yan gel yat Osman ee ? Sen sorumluluk sahibi birisin belli ki sen de nasılsa evlenirim diye yan gelip yatabilirdin ama bak çalışıp uğraşıyorsun bu oyun illetinden nefret ediyorum bak tıpatıp aynı hikayem var ama ben senden çok daha erken başladım çalışmaya şimdiki eşim üniversite boyunca oyun oynadı hiç bir şey yapmadı ben atandım o atanamadı sonra 1 sene evde yine oyunla geçti güya kpss çalıştı olmadı sonra askere gitti orada da ne ders ne bişey artık vazgeçtim dedi ok dedim üstüne gitmedim iş buldu girdi evlendik ama bal tam 3 sene onu bekledim ardından işinde mutsuzluğu hep eve yansıdı evde oyunlar devam etti kızdım kavgalar ettim terk ettim en sonunda oyun davası kapandı ama gelir dengesizliği hep sıkıntı oldu kendini hep küçük gördü kompleks yaptı bu durumu herneyse çocuğumuz oldu işten ayrıldı ben geçindirdim evi ses etmedim ama buna rağmen duymadığım laf kalmadı kaldıramadı bu durumu sonrası uzun hikaye boşanma aşaması evler ayrıldı vs geri barıştık şuanda o da kadrolu bir iş buldu düzeldi birçok şey demem o ki bulamayan bilirdi . İyi düşün taşın duygusal olma bacı ben oldum aşkım sevgim için kulağımdaki küpeme kadar sattım ama gün geldi nankörlük gördüm

Bekarken sorumluluk almıyor evlenince almaz
Şu an oyun oynuyor ve önceliği o evlenince o olacak,
Şu an çalışmıyor evlenincede çalışmayacak
Şu an sizin duygularınızı görmezden geliyor evlenince de aynısı olacak. İhmal edilecek, önemsenmeyecek, hep çalışmak zorunda kalacaksınız.

Geçmiş dört yıl mi önemli yoksa önünüzde ki gelecek yıllar mı?

4 yıllık okulu 7 senede bitirecek. İnsanlar tıp okuyor o kadar sene. Bu adam tembel. Elin üşengeç çocuğunu alıp bakmak istiyor musunuz yoksa sizi mutlu edecek bir adam mı istiyorsunuz? İşte bütün mesele bu.

Tabi ki hayır..Adam sorumsuz ve bencil.Önceliği siz değilsiniz.Evlilik teklif etmiş ama gelecek için hiç bir çabası yok,planı yok öyle yuvarlanan kaya gibi yaşıyor.Hafife almayın adam oyun bağımlısı.Saygıyla yolları ayırın evlenirseniz gırtlak gırtlağa boşanırsınız.En azından birbirinize saygınız kalsın iyi hatırlayın .....

Her şeyin başı çok güzeldir ama önemli olan malesef devam ettirebilmek. Daha sevgiliyken oyun bagimlisi evlenince karşı koltukta saatlerce oyun oynayan bi koca mı istiyorsunuz? Bi insana ben bundan çok rahatsızım yapma demenize rağmen yapmaya devam ediyorsa aslında sebebi Bell

ünide aynı seninkine benzer bir erkek arkadaşım cardı geriye dönüp baktığımda hamburger yiyip sinemaya gitmekten başka 4 yılda hiçbir paylaşımımız olmamış, ailesinin bulduğu işleri ve kendi bulsuğu işleri beğenmezdi akşamdana sabaha kadar bilgisayar oyunu oynardı bir gün bile pişman olmadım ayrıldığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…