Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Saçmalamayın lütfen gidipte çocuguma ihtiyacı olmayan veya çok pahalı şeyler almadım olması gerekenleri nerde uygun görürsem bulursam alıyorum .
Yahu sacmalayan sensin. Biz bisey diyor muyuz? Bu zekayla nasil buyuteceksin o bebegi? Ayyy kocam altini degistirirken bez getirmedi camdan asagi atayim bu cocugu demekten farki yok su yazdiginin. Sirf ilgi cekmek icin sirf kocan sana iyi davransin diye bebegini erken dogurmak isteyen bir garip insansin. Daha agirini yazardim da neyse.... erken dogumla bebegini kaybedenlere, yogun bakim onunde bebegini bekleyenlere, erken dogum nedeniyle bazi sikintilari olanlara hakarettir senin bu yazdigin...
Hamilelik hormonlari da bi yere kadar... sana tavsiye bebegin dogmadan biraz olgunlas... annelik sadece alis veris yedir icir degil...

Katılıyorum size destek ve fikir için konu açtım fakat insanlar kelimelerimi sürekli sağa sola istedikleri gibi aktarıp dönderip çeviriyorlar çok yazık.

Toplasan 2.000 tl lik alışveriş yapmamışımdır 1.200 filan oda sadece bebeğe değil pazar ve market alışverişi hastane masrafı vs . Ama gözü görmüyor bazı şeyleri. Parayı ben sadece kemdime harcıyormuşum gibi davranıyor.

Amin.

Aynen öyle zaten çok bişe almadım bezi sabunu deterjanı 6 adet takım ıslak mendil pike takımı başkada bişe almadım birde 1 adet lohusalık ile 1 adet emzirme sütyeni aldım başkada bişe almadım süsler onlar bunlar tabikide istiyorum fakat öyle şeylere para verecek devirde değiliz şu durumda eşimin kuzeni yapıyor süslemeler vs. O ben yaparım herşeyini sende yardıma gelirsin sana bebek hediyesi olarak yapim dedi bende tamam dedim masrafı ondan çıkacak . Herkes bukadar anlayışlı eşim bekarlıga alışmış kemdi kazanıp biriktirmeye galibağa o yüzden agır geliyor onada hak veriyorum.

Herşeyin fiyatı 2 3 katına çıkınca ınsanlar da şaşırdı malesef
Bence konu sahibi öncelikli ihtiyaçları alsin
Aldım canım önemli şeyleri geriside sonra alınır nerde uygun bulursam onu almaya çalışıyorum mesela bebek bezi gidip prima yerine 101 in markası olan bezden aldım sırf bez çok pahalı diye almadım ama ıslak mendilini kaliteli aldım mendil daha önemli dediler çünkü.

Aynen öyle şimdi kensi alsa gözü görür ama çalıştıgı için ben alınca fiyatlarıda bilmeyince çok söyleniyor.

Tırnak makası pişik kremi ve ateş ölçeri unutmuştum hatırlatmış oldun çok tşkr ederim canım

Amim inşallah.

Konularda gexme sebebim kafa dağıtmaktı o an ne halde oldugumu bilmeden şuan boş yorumda bulunmuşsunuz belli.

Amin inşallah bugün doktora gittim yürüyüş kesinlikle yasak dedi bebeğim rahime dayanmış bol bol dinlenmem gerekiyormuş strestende oluyor hissediyorum kasıkta toplanıyor sanki bebeğim stres yapmak istemiyorum doktor ne dediyse anlattım birazcıkt aabarttım ki düşünsün de üzmesin diye şimdi daha iyiyim.

Doğumdan öncekilere çok diyordu doğumdan sonrad açogu gördünmü sen derim büyük ihtimal ile.

masraf yapmak istemıyorsa çocuk yapmayıp korunsaydı
hatta keşke babası korunsaydı öküzün
İstemedi korunmak illa çocuk istiyorum diye tutturdu evlenir evlenmez hamile kalmadım bir müddet ilaç vs kullandm sonrasında hamile kaldım .

Maaş yönünden sıkıntı yok bir memur kadar maaşı var hatta mesailer de dahil dahada fazla. Ama bu cimrilik çok kötü birşey

Gelecek için Yurtdışına gitmeyi düşünüyor doğumdan hemen sonra . Bende bazen şaşıyorum herşeye .

Saçma sapan yorumda bulunuyorsunuz anne baba yönünden eksik kalan bir insan olarak çocuğumu asla bir yetim haneye layık görmem kusura bakma okadarda değil . Sizin gibiler istedikleri lafı istediği tarafa çeker böyle hereksiz yorumlarda bulunarak beni daha çok strese sokuyorsunuz en iyisi birdaha yoruöda bulunmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…