Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Bebekten tiksinmek derken?????

Şu durumda bebekten değil kocandan tiksinmen gerekiyor. Erken doğum meselesine gelince keşke sorumluluğunu alabileceğinizi anladığınızda bebek yapsaydınız. Zira doğunca da herşey güllük gülistanlık olmuyor. Derdide masrafıda bunların yanısıra umrunda olurmu bilmiyorum ama sevgiside katmerleniyor. Bir anne olarak sağlıkla zamanında gelsin diye dua etmen gerekirken erken doğsun demen acınası el kadar bebeğe kinleneceğine hödük kocanın hakkından gelmeyi öğren.

Canim insallah hayirlisiyla tam zamaninda dogum yaparsn erkeklere kalsa hersey bosuna aliniyo sen hic takma dogunca anlar o da alisir da zaten cogu adam masraf dolayisiyla cocuk istemez hele bi dogsun masrafi o zamn gorur

6 takımmı voov. Ben arkadaşlarin eltimin komşumun verdigi tonlarca giysiden begendiklerimi kullandim sadece 2 tane yeni takim aldim.birde birkaç ıvır zıvır için 200lira almıştım ondan hepsi bu.özel hastanede 3gün yaticaktim hamile gecelikleri çok pahaliydi 150ydi hep onu bile alamadim evde ne varsa onlarla yattim hastanede çünkü bi lohusa geceligine 150 vermek içime sinmedi eşime konuyu bile açmadim

esin moralinibozdugu için depresyona girmiş gibisin. Allah yardımcın olsun inşallah bu stresli günleri çabuk atlatirsin

Tiksinmek ve bebek öyle mi ne kadar ağır bir durum bu ya ne kadar ağır. Bir şey demeyeceğim ağır gelecek

Bebeğin ihtiyacı olucak şeyleri tek tek anlatıp açıklayan videolar var neye neden ihtiyaç duyucağınızı anlatıp liste yapın anlatın eşinize verin gereksiz gördüğünü düşündüğü şeylere neden ihtiyaç duyduğunuzu anlatın herşeyi eşiniz alsın adam gibi de anlatın biliyorum hayat çok pahalandı bu yüzden ihtiyaç duyacağım şeylerden bile vazgeçtim beşik almadım vs ben de senin gibi dikkatli gitmeye çalışıyorum ama bu bebeği tek başıma yapmadım şimdiden parça parça almazsak ihtiyaç duyduğumuz günlerde birden almak zorunda kalıcaz ki bu ekonomik olarak daha çok zorlar bizi diye konuşun eşinizle topu ona atın

Bende el vermesi kıyafetlr ile büyüdüm o yüzdn bebegime az da olsa üç beş bişe aşmk istyrm yaşım genç ve ilk çocugum bazı şeylere hevesleniyorum bu en dogal hakkım.

Çok Haklısın

İnşallah canım

Haklısın inşallah

Kız bu adam hep para lafı yapan biri mi yoksa çocuğa gelince mi böyle oldu hep lafını yapıyorsa boşver gitsin derim takma duyma

Erken dogumu erkenden cocuguna kavusmak mi zannediyorsun sen? Insan evladina bunu diler mi ya. Allah size akil fikir versin. Bu dusunce yapinizla esinizin size neden cocukmussunuz gibi davrandigini anlamakta zorlanmiyorum
Eşinizin size çocukça davranması cümleniz ile benim sizinle paylaştıklarım arasındaki şeyler çok farklı nerden çıkardınız bu düşünceyi anlauamadım açıkçası. Daha fazla yoeumda bulunmayınız lütfen böyle saçma düşünceler dahada çok beni üzüyor.

Saçmalamayın lütfen gidipte çocuguma ihtiyacı olmayan veya çok pahalı şeyler almadım olması gerekenleri nerde uygun görürsem bulursam alıyorum .

Açıyorum da odun geliyor almıuor kafası bazı şeyleri bende takmıyorum şu saatten sonra mecbır alınacak başka çaresi yok madem bebek istiyordu herşeyi karşılamk zorunda öyle değilmi.

2. El beşik de aradım birçok yeri fakat 2. El herşey var beşik yok nadir geliyormuş gelsede bazıları almıyormuş satılması zor oluyormuş öyle diyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…