Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

nasıl bi düşünce ya Allah korusun?
benim eşim de harcama diyo...
bende inadina harciyorum alirim sanane diyorum..

30haftaliken erken dogum yapan bir anneyim ve 3ay boyunca uyku nedir bilmedim surekli nefes aliyor mu bisey mi oldu bisey mi olucak diye kontrol ediyordum Allahim kimseye yasatmasin zor cok zor oyle basit bsey degil canim erken dogum yapmak.Erken dogan bebeklerin ömurleri boyunca malesef cok zayif bir bagisiklik sistemi oluyor!!

Daha büyümemişsin ama çocuk yapmayı biliyorsun. Oyuncak bebek değil o sıkılınca bunalınca tiksinesin kocan iyi olunca sevesin! Cahilliginde bukadarı. Erken doğunca ne olacak Peki? Masraflar mi değişecek yoksa toptan kurtulmak gibi bir niyetin mi var neyin kafası bu? 32 haftalik dogum yaptım hergun doktor ne diyecek ne haber verecek diye oldum bittim. Birde ilk bebek yani tiksinmek yerine heyecanla mutlulukla beklenmeli yazık bebege cok uzuldum

Allah o kuzenine bolca sabir versin yeniden anne olmayi nasip etsin insallah. Içim acidi okurken

Erken dogum yapmak ne demek biliyormusunuz hey Allahım

Bebekler kısmet ve rızkıyla gelirmiş. Ben buna inanıyorum Allah darda koymasın sizi de herkesi de. Bizim de sıkıntılarımız çok fazla maddi olarak. Ben de aşırı pimpirikli hamilelik geçiyorum, eşim bunalıyor haliyle doğsa da kurtulsak artık dedi bir kez kızdım, arada da şimdi doğarsa yaşar diyor nasıl kızıyorum. Allah ım zamanında kavuşmayı nasip etsin diye dualar ediyorum. Siz sakin olun. eşiniz de keşke destek olabilseydi ama o öyle diye siz de farklı düşüncelere kapılmayın. Aksine şu kalan haftalarınız hayırlısıyla geçsin diye dua edin.

Maddi sorununuz varken neden siz de çalışıp ihtiyaçlarını almadiniz çocuğunuzun ? Mesela dogum parasini bile alsaydiniz. Kocanizin eline baka baka Boyle üzülürsünuz. Cozum mu . Yok .siz o olabilecek çözümü tuketmissiniz

Ayagini yorganina gore uzat demis atalarimiz.

Siz de ucuz ve az alin ayrica biz de bebek dogunca hediye de gelir onlari da kullanirsiniz.

Bebegin sagligini dusunun ilk ve dunyaya gelicek bir bebek var insanlar ne dertler yasiyor hastalikli bebekler var.

Bebekler kısmet ve rızkıyla geliyorsa çöpte ölü bulunan bebekler aslında bebek değiller mi?

Bebekler kısmet ve rızkıyla geliyorsa çöpte ölü bulunan bebekler aslında bebek değiller mi?

Psikolojisi bozuk veya baba tarafindan istenmeyen anne tarafindan istenmeyen bebekler de var cunku bakamasalar baska yere birakirlar..

Psikolojisi bozuk veya baba tarafindan istenmeyen anne tarafindan istenmeyen bebekler de var cunku bakamasalar baska yere birakirlar..
Valla bakıyorlar da nasıl bakıyorlar acaba. Psikolojisi bozuk, mutsuz ve nefret dolu insanlar yetiştiriyorlar dünyaya.
Kötü insanlara doğuştan mı geliyor kötülük sanki, hep aileyle ve genlerle ilgili.

Konu sahibine de yazdım zaten. Ayrıca kimseyi yargılamıyorum ben, ne haddime, bana düşmez tabi ki..

İnançlısınız belli ama inançlı bi insana o cümle olmamış. Kime verip kime vermeyeceğini, kimi nasıl sınayacağını elbet yüce yaratıcı bilir.. Bize bunu bu tarz konuşmak yakışmaz, çok yanlış.

Erken Doğum istemek bebeğinden tiksinmek çok üzücü az ve uygun al çok alma zaten bi dünya hediye gelecek eşin de bi garip bunun maması bezi doktoru var söylenmeye erken başlamış Allah yardımcınız olsun saglıkla gelsin kucağına alınca fikirleriniz bakış açınız değişir inşallah

Valla bakıyorlar da nasıl bakıyorlar acaba. Psikolojisi bozuk, mutsuz ve nefret dolu insanlar yetiştiriyorlar dünyaya.
Kötü insanlara doğuştan mı geliyor kötülük sanki, hep aileyle ve genlerle ilgili.

Aile onemli normal aileler de bile cogu davranis aileden geliyor.
Boyle insanlar evlatlik verseler daha iyi en azindan iyi ortamda yetisirler cope birakanlardan bahsediyorum.

Erken doğum ne demek?
Önce bir onu öğrenip erken doğurmayı isteyin.
Ayrıca bebek bu,illaki masrafı olacak.
Eşiniz ne bekliyordu,karnınızdan kendi kıyafetleriyle ana kucağı beşiği maması beziyle çıkacağını falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…