Biz beşiğini falan çocuk doğduktan sonra aldık. Erkekler ya bir şey olursa falan. Diye işleri son ana kadar bekletiyor. Esimde hiç öyle büyük bir heyecan görmemiştim. Hamile olduğum haberini de o kadar olağan karşılamıştı ki sanki ilk değil de yirminci çocuğumuzBunu her baba soyluyordur bence.
Ben de erken hazirlamak isteyenlerdenim beklenmedik bir sey olursa diye. Carsafa sarar getiririz diyordu eşim, herhalde bunu kimse geçemez
Haklısınız çocuğundan tiksinen birini anlayamıyorum anlayamayacağımda. Hormonlar da bir yere kadar yani her erkeklerin tabiatında var bu kadını çok harcıyor gibi görmek nedense. Siz bunu fazla umursayıp evladınızdan çıkartıyorsunuz hırsınızı . Erken doğum kolay birşeymiş gibi cahilce konuşuyorsun bir an önce tövbe etmen lazım.Konularda gexme sebebim kafa dağıtmaktı o an ne halde oldugumu bilmeden şuan boş yorumda bulunmuşsunuz belli.
ates olcerini klasik civalilardan alin en sagliklisi onlar eczanelerde 10 tl falanTırnak makası pişik kremi ve ateş ölçeri unutmuştum hatırlatmış oldun çok tşkr ederim canım
Çocukmuşsun işteProfilime girerseniz görürsünüz .
Bunu her baba soyluyordur bence.
Ben de erken hazirlamak isteyenlerdenim beklenmedik bir sey olursa diye. Carsafa sarar getiririz diyordu eşim, herhalde bunu kimse geçemez
Maaş yönünden sıkıntı yok bir memur kadar maaşı var hatta mesailer de dahil dahada fazla. Ama bu cimrilik çok kötü birşey
Ama çok açık değil mi.. bebek rahme düştüğü an masraflar kapıdadır. Bekarken para biriktirmeye alışan bir kafadaysa o sizin evde oturmanıza bile bozuluyordur. Bence asıl sorun size “para yedirdiğini” düşünmesi. Ah eski zamanlar. Bu kadar okur yazar çalışan kadın yoktu belki ama vicdan vardı. Artık erkekler bi tuhaflaştı, kendi karılarına bile yiyici olarak bakıyorlar. Ama daha kötüsü bunu bildiği halde çalışmak yerine hamile kalan kadınlar. Suç tek kişide değil. Neden hemen çocuk yapmak istiyorsunuz neden yani cidden anlamıyorum. Bu adam bu halinin sinyallerini eminim uzun zamandır veriyordu. Sizin yerinizde olsam işe girer, o yalvarana kadar hamile kalmazdım. Burnundan getirirdim bebek diye ağlardı. Öyle olunca babalığın değerini biliyorlar.Bilseydim böyle yapıcagını hamile filam kalmazdım masrafları kaldıramıyor beyefendi
Mesele sadece kendinize harcamak değil ki. Para yoksa yoktur. Sizede lazım olsa bebeğede olsa, olmayan para eşinizi strese sokar. Ertelenecek yada daha az masraf yapılacak her şeye dikkat edin. Bebekler 4-5 zıbın ve 1-2 takımla da büyür. Dahada var doğumunuza.Toplasan 2.000 tl lik alışveriş yapmamışımdır 1.200 filan oda sadece bebeğe değil pazar ve market alışverişi hastane masrafı vs . Ama gözü görmüyor bazı şeyleri. Parayı ben sadece kemdime harcıyormuşum gibi davranıyor.
Gerçekten baya küçükmüş bu davranış doğalÇocukmuşsun işte
Ne demeye çocuk yapmış o zaman ? 6tane takımı mı başına kakıyo hiç bişey almazsanız ne giyecek bu çocuk doğduğunda bi sorun bakalım.Sürekli anlatıyorum ama anlamıyor kaç farklı şekilde anlattıysam yine tekrarlıyor gerçekten usandım beni alışveriş manyagı gibi görüyor oysaki her istedigimi alan bir insan değilim çocuğuma bile sadece 6 tane takım aldım başka birşey almadım .
Okumayın, çalışmayın. 16-17 yaşında evlenin. Sırtımı yaslayim ohh bana baksın. Öyle bir dünya olmadığını öğrendiniz, bakalım bu ömür nasıl geçecek. Çalışın denecek burada ona da bahaneleriniz vardır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?