Maddi sıkıntısı olmayan mi var Rabbim kulu kula muhtaç etmesin evlerimize bereket ve helâl lokma nasip etsinbelki maddi sıkıntısı var. veya erkeklere göre bazen ihtiyaçtan sayılmıyor aldıkalrımız. erken doğurunca neler olacak acaba bilginiz varmi. kendinize beddua ediyorsunuz. halbuki hamile kadının duaları kabul olur. güzelce konuşun, kırılıyorum diyin ne bileyim daha beşiği yok bebeğin erken doğsun istiyorsunuz. çok sinirli düşünmende normal Hamilelikten. ama kendine hakim ol. alacaklarını listele yavaş yavaş al... dediğim gibi onlara göre fuzuli olabiliyor.
bu tarz dilekelrde bulunirken sonucunu hic dusunmuyorsunuz o bebegin ne gunahi var .erken dogum hemen atlatilacak bisey mi ?İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Cocuk yapmak bu kadar kolay olmamali.. Daha yenidogan masraflarini karsilayamiyorsunuz bu cocuga nasil gelecek saglamayi düsünüyorsunuz? Esinizle oturup enikonu düsünmeden ölcüp tartmadan cocuk mu yaptiniz? Lütfen cani sikilan cocuk yapmasin yaa yazik günah bu masumlara. İstediginiz kadar taslayin sinir oluyorum bu meseleyeİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Bu kadar ufak sorunlar için erken doğum mu yapacaksınız.???İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
2 yıllık evliyiz.1 yıllık çocuk istiyoruz olmuyor.tedaviye başlanıcak.ne demek triplere girmek? ne demek bebeğe alınan şeylere söylenmek?biz şimdiden konuşuyoruz olursa ne yaparız ne ederiz diye.düşüncesi bile eşimi o kadar sevindiyo ki.herşeyin en iyisi en güzelini alırım size ne seni ne bebeği hiç bişeyden eksik bırakmam der her seferinde.siz hamilesiniz tavrı sizi ne duruma getirmiş. ne ayıp böyle maddiyat hesabı yapması..İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Böyle düşünmeye davranmaya devam edersensiniz ,o doğacak yavrucakta kaderinden ,doğduğu hayattan ,sizlerden tiksinecek haberiniz olsun.Keşke anne baba olnak için sağlık kontrolünden geçmek şart olsa.İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
yüce Rabbim de işte derken? Çok talihsiz bi cümle kurmuşsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?