Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Maddi sıkıntısı olmayan mi var Rabbim kulu kula muhtaç etmesin evlerimize bereket ve helâl lokma nasip etsin

Bence dogum oncesi cok fazla bir şey almamak gerekiyor. Hele bir dogsun ihtiyaciniza gore alirsiniz. Bu olaylardan dolayı cocugunuzdan soguyor ve erken dogum yapmak istiyor olmaniz hic dogru degil. O bebek icerde ne Kasar fazla kalirsa o kadar saglikli olur. Gecen sene benim yenegim 8 aylik dogdu ve 2 kiloydu, üstelik ciğerleri tam gelisemedigi icin nefes alamiyordu kuzum. Sonra uzerine titreye titreye toparladik. Lutfen biraz sakin olur ve bebeginizi dusunun

bu tarz dilekelrde bulunirken sonucunu hic dusunmuyorsunuz o bebegin ne gunahi var .erken dogum hemen atlatilacak bisey mi ?
bebegin cektigi sikinti senin hergun gozun yasli vs. ki yapilacak masrafi gectim yani. 30 haftaya gelmissiniz.esiniz3 sinirlenip garip dileklerde bulunmayin.hamilelik hormonuda bir yere kadar .

Yazık ya vallahi kocana trip için erken doğurmak istiyorum diyorsun o bebeğin ne günahı var .Lafını geri al ve Allah a dua et bence

Sizin mantığınızla hareket edilseydi dünyada tek bi anne çocuğuna sevgi veremezdi...
Bu ne yahu kocama sinirlendim bebegim den tiksiniyorum...
Oldu canım 40 yaşına girecek olan halam evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor sizin gibi kişiler ise tiksinecek sebep arıyor...
Ne diyeyim Rabb im size akıl fikir bebeginize de saglık versin inşaallah...

Cocuk yapmak bu kadar kolay olmamali.. Daha yenidogan masraflarini karsilayamiyorsunuz bu cocuga nasil gelecek saglamayi düsünüyorsunuz? Esinizle oturup enikonu düsünmeden ölcüp tartmadan cocuk mu yaptiniz? Lütfen cani sikilan cocuk yapmasin yaa yazik günah bu masumlara. İstediginiz kadar taslayin sinir oluyorum bu meseleye

Biraz büyüdükten sonra hamile kalsaymışsınız keşke zira erken doğumun ne demek olduğunu bilmiyosunuz sanırım. Hamilelik hali hormonlar falan diyeceğim ama hormonlar eşi onu azarlıyo diye bebeğinden tiksindirir bilemedim. Siz de onu azarlayın neden susuyosunuz?

Bu ne dengesiz cahilce bir konuşma ya ..
Mümkünse sizin gibiler anne olmasın deliriyorum yaaaa ..
Eşim para harcama dedi erken doğum yapmak istiyorum ..
Gerçekten okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü
Eşinizle ufacık bir tartışmada çoçuğunuzdan bu kadar çabukmu vazgeviceksiniz o çocuğun meleğin bebeğin sağlığı bu kadarmı değersiz yaaa ..
Bu kadar kolay çocuk sahibi olmasın kimse ya ...
Deliriyorum böyle konular görünce ya dayanamıyorum ..
Yıllarca bebek sahibi olamadım tedaviler oldum hamile kaldım düşük tehlikeleri yaşadım emin ol 9 ay boyunca binlerce kez eşimle tartışmada yaşamışımdır ama asla çoçuğumdan vazgecmedim birkaç sene sonrada çocuğu yetimhaneye bırakmak istiyorum diye konu gelir sizden
Sizin düşüncelerinizin aksine inşallah sağlıcakla dünyaya gelirrr

kuzenim 2. tüp bebek tedavisinde hamile kaldı a dan z ye herseylerini aldı ikiz arabasına kadar ve ikizlerini 6 aylıkken düşürme tehlikesi yaşadı.. başka bir şehire acilen gitiler ambulansla hemen erken doğuma aldılar, günlerce o bebklerden iyi haber beklediler.. bri 1 haftalık diğeri 10 günlğkkken öldü... elinde bebğin ölüsünü gömülene kadar taşıdı.. suan hala bunalımda ölen bebeklerini resmi telefon ekranında.. hatta ikizlerden briinin duurmu iyiydi kucağına alıp dokundu sarıldı ertesi gün öldü...aldıgı onca kıyafetler (kızına beğendiğinden erkeği yoksa almazdı ayrım olmasın diye hepsi 2 takımdı) bebeklerinin acısıyla hala bunalımda.. allah sizi şükredenlerden eylesin.. iğrenmek ne kadar iğrenç bi kelime.. insna insana bile kullanmamalyken

Bu kadar ufak sorunlar için erken doğum mu yapacaksınız.???
Erken doğum ağza alıcak bir konu değil ne kadar riskli bişey bu araştırın.
Peritonoloji yim. Yüksek riskli gebelik geçiriyorum. Bir sürü sağlık problemlerim var. Ben ağzıma almıyorum erken doğum u siz hiç bir sorun yokken, kendi istek arzularının doğrultusunda mı erken doğum yapmak istemiyorum diyorsunuz?
Bir gün perinatoloji bölümünü ziyaret edin lütfen,çok samimi söylüyorum.
Biz yüksek riskli gebe kadınlarla konuşun neler yaşıyoruz.
Ve bu zorlukları anlatırken ağlamıyoruz bile.
Bizler sağlıklı doğsun die dualar ediyoruz.
Bebek beşiği kıyafetmiş, odaysıymış aklımıza bile getirmiyoruz. Alışveriş yapmayacağım hatta doğuma giderken hastane çıkışı alıcam sadece!!!
Rabbim nasıl eylesinde sonrasın da gider alırım herşeyi.

Oturun eşinizle birlikte detaylı liste yapın, gözünün önüne bir yere asın ve her alınan ihtiyacı silin.

Hâla anlamıyorsa Allah şifa versin deyin.

Lütfen kardeşim, bir daha erken doğum lafıni ağzına alma.Oyle zor ki..34 haftalık doğdu ikizlerim eli boş eve dönmek nasıl ağır geldi.Gozume uyku girmedi orda ne haldeler diye düşünmekten.

Eşya konusu hallolur, gerekirse ikinci el alınır, ihtiyaclari yazın.kabataslak hesaplayın.Esinize anlatın.Sen annesi ise o da babası yani bir zahmet düşünsün bebeğinizi.Saglikla zamanında hayirla gelsin inşallah

8 aylik bebegim var
Karyolasinda yattigi sayilir
Hamak gibi bisey aldik 100 liraya ondan kalkmak istemiyor
Kiyafetleri iki kucuk cekmecede
Ayri biryerde de battaniyeleri duruyor
Hic yetmedigi olmadi
Her bebegin ihtiyaclari farkli
Cok az sey aldim bende bebegime
Ihtiyac duydukca tamamladim
Oyle aman aman bi alisverise gerek yok

El kadar bebegin bebek odasina o koca koca mobilyalara ihtiyaci yok
Pamuklu giysiler
Temiz bez ve annesine ihriyaci var

2 yıllık evliyiz.1 yıllık çocuk istiyoruz olmuyor.tedaviye başlanıcak.ne demek triplere girmek? ne demek bebeğe alınan şeylere söylenmek?biz şimdiden konuşuyoruz olursa ne yaparız ne ederiz diye.düşüncesi bile eşimi o kadar sevindiyo ki.herşeyin en iyisi en güzelini alırım size ne seni ne bebeği hiç bişeyden eksik bırakmam der her seferinde.siz hamilesiniz tavrı sizi ne duruma getirmiş. ne ayıp böyle maddiyat hesabı yapması..

Yaşınız kaç? Belli ki küçük, ben anlamıyorum daha evliliğinizi oturtmadan kendinize neden macera arıyorsunuz? İşte sonrada erken doğsun diyorsunuz zararını ve zorluğunu bilmeden! Bilseydiniz eğer isteyemezdiniz böyle bir şeyi..

Durumunuzu bilmiyorum ama şu an aldığınız 6 tane takım eşinize çok geldiyse doğumdan sonra vay haline..
Her ay bezi, ıslak mendili, ki bunlar sabit giderler anne sütü almazsa maması, ilk aylar çok hızlı büyüyorlar daha kaç kıyafet alacak haberi var mı?

Böyle düşünmeye davranmaya devam edersensiniz ,o doğacak yavrucakta kaderinden ,doğduğu hayattan ,sizlerden tiksinecek haberiniz olsun.Keşke anne baba olnak için sağlık kontrolünden geçmek şart olsa.

Oyy oyyy oyyy akıllara ziyan düşünceler.Erken doğurunca ne olacak bu nasıl bir mantık?
İnşallah sağsalim zamanında doğar güzel bir aile şevkati görür minik...

yüce Rabbim de işte derken? Çok talihsiz bi cümle kurmuşsunuz..

Konu sahibi farkındaysanız bebeğinin ölmesini ister gibi bir tavırda ama ben mi “talihsiz” cümle kurmuş oluyorum????

Farkındaysanız cümleyi tamamlayamadım bile değil mi? Bence yargılayacağınız kişi ben değilim konu sahibi.

Yav vurmayın bu kadar.
görmüyor musunuz bu kız 20 yaşında bile yok. çocuk daha.
olan olmuş artık. yapmışlar bi cahillik hamile kalmış bu yaşta ne demek olduğunu bilemeden.
ama aşşalamak bir işe yaramaz ki. kadınlar kulübü destek olmak için akıl vermek için yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…