- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Biz nişanlıyken de çok ağladım ben çok tartıştık ama oozamanlar bir iki gün geçse de gönlümü alırdı..dayanamazdı..ufak sorunlar büyüyor demişsiniz sürekli tartışmakdan kaynaklı aranız böyle olmuş olabilir mi? evlenmeden öncede böyle miydi yada gerci severek evlendik demişsiniz ama ? birde şu bir gerçek en seveni bile eger bir seyi gercekten yapmak istiyorsa yapıyor size sorması haybeye aslında
Bu Arada kaynanam tam da böyle..ağzı var dili Yok sohbet bile etmez susup oturuyor sadece bi ağırlığı tavrı tarzı Yok kp ne dese robot gibi yapıyor..annesi gibi olmamı istiyor eşim galiba..Biz nişanlıyken de çok ağladım ben çok tartıştık ama oozamanlar bir iki gün geçse de gönlümü alırdı..dayanamazdı..
Şimdi evdeyim ya nasılsa karısıyım ya niye gönlümü alsın ki işe de giderim para da kazanırım yemek temizlik herşeyi de yaparım çocuk ta doğrurum susup otururum..böyle istiyor
sizde takmayın madem.Simdi evde oldugunuzuda bildigi için rahattır muhtemelen kaldı ki nisanlıyken çok aglatarak belli etmiş kendini aslında. Yürüyüse gitmeme bile karısıyor demişsiniz sizde cıkın yürüyün ,gezin kurslar var onlara gidin. erkeklerin cogu duydugum kadarıyla annesine benzeyen birini istiyor ama siz sizsiniz. Bu kadar üstüne düsmezseniz belkide değisicektir.Biz nişanlıyken de çok ağladım ben çok tartıştık ama oozamanlar bir iki gün geçse de gönlümü alırdı..dayanamazdı..
Şimdi evdeyim ya nasılsa karısıyım ya niye gönlümü alsın ki işe de giderim para da kazanırım yemek temizlik herşeyi de yaparım çocuk ta doğrurum susup otururum..böyle istiyor
Ben bu sefer affetmicem yapacak bişey Yok hatasını anlayana kadar beklicem zaten can güvenliğim Yok gibiHayattan degil de evliliginizden sıkılmış olabilirsiniz. Savasacaksiniz kabullenmeyeceksiniz baska care yok. Esiniz sizi seviyorsa er gec kendini torpuleyecektir. Ama bogazima yapisan adama zerre sevgim kalmaz, can guvenligimden suphe ederdim.
İnadına gidersem daha çok sinirleniyor bu zamana kadar çok yüz vermişim demek ki o özgüveni var yani nasılsa iki gün sonra barışırım diye düşünüyor bence..belki geçmişimin acısı çıkıyorsizde takmayın madem.Simdi evde oldugunuzuda bildigi için rahattır muhtemelen kaldı ki nisanlıyken çok aglatarak belli etmiş kendini aslında. Yürüyüse gitmeme bile karısıyor demişsiniz sizde cıkın yürüyün ,gezin kurslar var onlara gidin. erkeklerin cogu duydugum kadarıyla annesine benzeyen birini istiyor ama siz sizsiniz. Bu kadar üstüne düsmezseniz belkide değisicektir.
geçmişinin acısı olduğunu düşünmüyorum canım ben bence evliliklerde kabul etsekte etmesekte o ilk baştaki aşk kalmıyor başka şeylere dönüşüyor. o anne modelini görmüş onu benimsemiş ama bu yanlış. şunu kabul etmesi gerekiyor annem başka karım başka. değerli olduğunu ona hissettir kendi alanların olsun kendi ilgilendiğin şeyler ona bir birey olduğunu göster ve şiddeti asla sineye çekme, yoksa devam edecektir. ya da onu korkut seni affediyorum zannetme bu ilk olduğu için sustum ama bundan sonra babana söyleyeceğim falan de. inşallah düzelirsiniz. tabi tek taraflı dinlemek oldu bu çift taraflı dinlemek lazımİnadına gidersem daha çok sinirleniyor bu zamana kadar çok yüz vermişim demek ki o özgüveni var yani nasılsa iki gün sonra barışırım diye düşünüyor bence..belki geçmişimin acısı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?