• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım hayattan

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
içim sıkılıyor gerçekten kızlar
Kendimi yalnız hissediyorum eşimle de iyi değiliz biliyorsunuz en son kavgamızda üstüme yürümüştü..
İşim de Yok şuan..canım çok sıkılıyor evde yalnızım şuan eşim çalışıyor eve sardım :(

Daha önce konu açmiştım da neyse tekrar anlatırım..
Eşimle severek evlendik ama evlendiğimşzden beri çok tartışıyoruz
Ufak sorunlar büyüyor sürekli kavgaya dönüşüyor kendisi hep haklıdır beni suçlar beni kırsa bile bişey olmamış gibi davranıyor
Burnunun dikine gider herseyde sen karışma der ama kendisi beni yürüyüşe göndermez bi iş olduğunda sana danışırım ama yapmak istedikten sonra sen hayır desen de yaparım der
Kendisinin çevresi gereksiz insanlarla dolu ve günde elli adam arıyo rahatsız olduğumu söylüyorum benle kavga ediyor en son bogazıma yapışmıştı şimdi bişey Yok gibi davranıyor

Kızlar benim geçmişte çok ilişkim oldu acaba bunların ahı mı çıkıyor benden? Böyle düşünmeye başladım artık :(

ufak sorunlar büyüyor demişsiniz sürekli tartışmakdan kaynaklı aranız böyle olmuş olabilir mi? evlenmeden öncede böyle miydi yada gerci severek evlendik demişsiniz ama ? birde şu bir gerçek en seveni bile eger bir seyi gercekten yapmak istiyorsa yapıyor size sorması haybeye aslında :işsiz:

ufak sorunlar büyüyor demişsiniz sürekli tartışmakdan kaynaklı aranız böyle olmuş olabilir mi? evlenmeden öncede böyle miydi yada gerci severek evlendik demişsiniz ama ? birde şu bir gerçek en seveni bile eger bir seyi gercekten yapmak istiyorsa yapıyor size sorması haybeye aslında :işsiz:
Biz nişanlıyken de çok ağladım ben çok tartıştık ama oozamanlar bir iki gün geçse de gönlümü alırdı..dayanamazdı..
Şimdi evdeyim ya nasılsa karısıyım ya niye gönlümü alsın ki işe de giderim para da kazanırım yemek temizlik herşeyi de yaparım çocuk ta doğrurum susup otururum..böyle istiyor

Biz nişanlıyken de çok ağladım ben çok tartıştık ama oozamanlar bir iki gün geçse de gönlümü alırdı..dayanamazdı..
Şimdi evdeyim ya nasılsa karısıyım ya niye gönlümü alsın ki işe de giderim para da kazanırım yemek temizlik herşeyi de yaparım çocuk ta doğrurum susup otururum..böyle istiyor
Bu Arada kaynanam tam da böyle..ağzı var dili Yok sohbet bile etmez susup oturuyor sadece bi ağırlığı tavrı tarzı Yok kp ne dese robot gibi yapıyor..annesi gibi olmamı istiyor eşim galiba..

sizde takmayın madem.Simdi evde oldugunuzuda bildigi için rahattır muhtemelen kaldı ki nisanlıyken çok aglatarak belli etmiş kendini aslında. Yürüyüse gitmeme bile karısıyor demişsiniz sizde cıkın yürüyün ,gezin kurslar var onlara gidin. erkeklerin cogu duydugum kadarıyla annesine benzeyen birini istiyor ama siz sizsiniz. Bu kadar üstüne düsmezseniz belkide değisicektir.

Hayattan degil de evliliginizden sıkılmış olabilirsiniz. Savasacaksiniz kabullenmeyeceksiniz baska care yok. Esiniz sizi seviyorsa er gec kendini torpuleyecektir. Ama bogazima yapisan adama zerre sevgim kalmaz, can guvenligimden suphe ederdim.

Hayattan degil de evliliginizden sıkılmış olabilirsiniz. Savasacaksiniz kabullenmeyeceksiniz baska care yok. Esiniz sizi seviyorsa er gec kendini torpuleyecektir. Ama bogazima yapisan adama zerre sevgim kalmaz, can guvenligimden suphe ederdim.
Ben bu sefer affetmicem yapacak bişey Yok hatasını anlayana kadar beklicem zaten can güvenliğim Yok gibi

sizde takmayın madem.Simdi evde oldugunuzuda bildigi için rahattır muhtemelen kaldı ki nisanlıyken çok aglatarak belli etmiş kendini aslında. Yürüyüse gitmeme bile karısıyor demişsiniz sizde cıkın yürüyün ,gezin kurslar var onlara gidin. erkeklerin cogu duydugum kadarıyla annesine benzeyen birini istiyor ama siz sizsiniz. Bu kadar üstüne düsmezseniz belkide değisicektir.
İnadına gidersem daha çok sinirleniyor bu zamana kadar çok yüz vermişim demek ki o özgüveni var yani nasılsa iki gün sonra barışırım diye düşünüyor bence..belki geçmişimin acısı çıkıyor :(

İnadına gidersem daha çok sinirleniyor bu zamana kadar çok yüz vermişim demek ki o özgüveni var yani nasılsa iki gün sonra barışırım diye düşünüyor bence..belki geçmişimin acısı çıkıyor :KK43:
geçmişinin acısı olduğunu düşünmüyorum canım ben bence evliliklerde kabul etsekte etmesekte o ilk baştaki aşk kalmıyor başka şeylere dönüşüyor. o anne modelini görmüş onu benimsemiş ama bu yanlış. şunu kabul etmesi gerekiyor annem başka karım başka. değerli olduğunu ona hissettir kendi alanların olsun kendi ilgilendiğin şeyler ona bir birey olduğunu göster ve şiddeti asla sineye çekme, yoksa devam edecektir. ya da onu korkut seni affediyorum zannetme bu ilk olduğu için sustum ama bundan sonra babana söyleyeceğim falan de. inşallah düzelirsiniz. tabi tek taraflı dinlemek oldu bu çift taraflı dinlemek lazım

Konuların aşağı yukarı aynı. Ya boşan. Ya da doktora git. İçinin sıkıntısina sebep olan eşin . Doktor da sana care olmaz ama.

Back
X