Canım ailesinin durumu iyi benim de maaşım iyi şükürEsin calismiyorsa nasil gecim derdiniz olmuyor orasini anlayamadim
Eşim yardımcı biri değil biraz rahat ama işte insanların yorumları beni üzen eşim de iş bulmak için de çaba göstermiyor çok rahat bir insanMaddi durumunuz iyiyse niye sorun ediyorsunuz. Siz çalışırsınız eşiniz çocuklara bakar.
Maaşın iyi de, doğumdan sonra yine sen çalışıp o evde çocuk mu bakacak?Canım ailesinin durumu iyi benim de maaşım iyi şükür
Evet çabalamıyor rahatına düşkün ben de çok çalışmayı seven biriyimEşiniz ne zamandır işsiz çalışma çabası varmı yoksa işinemi geliyor bu durum.önemli olan bu bence
Ailesi yardımcı oluyor niye zor işte çalışayım diyorMaaşın iyi de, doğumdan sonra yine sen çalışıp o evde çocuk mu bakacak?
Ailesinin durumu iyi diye çalışmayan erkek tuhaf geldi bana
Haklısın canım şimdi iki çocuk sorumluluk fazla sıkıştırıyorum ama sinirleniyor kızıyor evde rahatım diyorAtaerkil bir toplumda erkegin calismamasi normal karsilanmiyor o yuzden ikinciyi yapmasaydiniz diyorlar.Siz gecinebileceginizi dusunuyorsaniz kulaginizi tikayin.Sonucta bir bebek dunyaya getireceksiniz bunlari dusunup uzulmeyin.Saglikla gelsin.Esinizi is bulma konusunda sıkıstirmanin tam zamani ama degerlendirin.Nereye kadar siz sirtlanacaksiniz?
İnsan sadece maaş için çalışmaz ki.Ailesi yardımcı oluyor niye zor işte çalışayım diyor
Bir senedir işsiz kendini hiç zorlamıyor çalıştım zamanında yoruldum diyor çok rahat çokEşiniz ne zamandır işsiz çalışma çabası varmı yoksa işinemi geliyor bu durum.önemli olan bu bence
Yani bilemiyorum ben bebeğimi bırakıp çalışırken eşim keyfini düşünüp çalışmasa hiç hoşuma gitmez açıkcası.zor bi durumEvet çabalamıyor rahatına düşkün ben de çok çalışmayı seven biriyim
Ben diyor iyi bir iş rahat bir iş ve maaşı iyi bir iş bulmazsam çalışmam diyorİnsan sadece maaş için çalışmaz ki.
Birçok insan var sadece bir işe yaramak, kendini daha iyi hissetmek için çalışan
Eşim yardımcı biri değil biraz rahat ama işte insanların yorumları beni üzen eşim de iş bulmak için de çaba göstermiyor çok rahat bir insan
Aynen zor bir durum benimkisiYani bilemiyorum ben bebeğimi bırakıp çalışırken eşim keyfini düşünüp çalışmasa hiç hoşuma gitmez açıkcası.zor bi durum
[/QUOTE]Ben illa erkek çalışsıncı biri değilim nasıl ki kadın evde durabiliyorsa erkek de durabilir ama çocuklara bakması işleri yapması lazım diğer türlü sizin üstünüzden geçinmis oluyor ben senin yakının olsam bende sana naçizane tavsiye veririm mesele para pul dan ziyade daha kendi ayakları üstünde durmayı bilmeyen aile parası yemeye alışmış adam. Ailesinin başına bir iş gelse mal mülk gitse ortada kalacak adam. Bari evdeki işe güce sahip çıksın yardımcı olsun eşin bu konuda otur konuş.
Sen de çalışma bence.Ben diyor iyi bir iş rahat bir iş ve maaşı iyi bir iş bulmazsam çalışmam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?